Elektriker - Vestnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Kjøkkenventilator

6393TOMREFJORD

Vi har en villavent-motor på loftet som styrer sentralventilasjonssystemet vårt. Strømmen til dennen villavent-motoren er tilkoblet en stikkontakt på kjøkkenet som var tiltenkt den nye kjøkkenventilatoren vår. Sukkerbiten/styreenheten inni kjøkkenventilatoren er for å koble kjøkkenventilatoren til Villavent-sentralventilasjonssystemet på loftet. Stikkontakt-støpselet er for selve spjeldet og lyset på kjøkkenventilatoren. Trenger hjelp til å få ordnet oppi dette.

Bytte sikringskap

6390VESTNES

Det er på tide med nytt sikringskap. Pr i dag er det automatsikringer av den litt eldre typen. Vi har 3-fas inn, og IT-nett. Interesserte kan be om bilde av sikringskapet og ev. inntaket. Ønsker pristilbud som inkluderer alt.

Elektriker i nybygg

6393TOMREFJORD

Trenger elektriker for komplett el installasjon i nybygg.Bolig skal oppførast i april mai. Bygge plass Tomrefjord 6393.

Montere inn 2 strømmålere i hus

6390VESTNES

Trenger å få montert 2 strømmålere i hus med kun en strømmåler pr dags dato, har vært 2 tidligere,

Oppkobling varmtvannstank

6387VÅGSTRANDA

Oppkobling til ny varmtvannstank, fjerne 3-trinnsbryter og sette opp av/på bryter og koblingsboks.

Rette opp feil påvist av eltilsynet

6390VESTNES

Vi har noen mindre feil som må ordnes av elektriker.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud