Elektriker i Sørreisa

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Varmekabler bad virker ikke

9310SØRREISA

Varmekabler på bad virker ikke lenger. Mistenker at det har med bryter/termostat å gjøre, men kan ikke utelukke andre ting.

* Fortsatt ledig: Bytte dimmeaktuator til spotter

9310SØRREISA

Én av seks spotter har blinket en stund, før plutselig alle spottene ble ute av drift. Slår man av og så på bryteren lyser spottene i ett sekund. Antakeligvis må dimmeaktuator byttes og pares opp med bryter.

* Fortsatt ledig: Gulvvarme

9310SØRREISA

Kjellersstue ca 27m2 har kvadratisk søyle fra gulv til tak. Ønsker gulvvarme (varmefolie) i hele rommet. Pris ønskes for fullstendig jobb utført. Gulvet er av sponplater, har vært belegg. Skal legges laminat.

Elektriker | Bytte av bunnskruer i sikringsskap

9310SØRREISA

Elektriker ønskes for utbedring av følgende: Sikringsskap: * Bunnskruer var defekte / for store. Jf. fel § 23 Gjelder bunnskrue med perledannelse/brent kurs 3, 10A * Bunnskruer var defekte / for store. Jf. fel § 23 Gjelder bunnskrue defekt kurs 4, 10A. Stue/Oppholdsrom: * Kabelen var avmantlet utenfor kapslingen/dekselet. Jf. fel § 28. Gjelder kabel avmantlet med synlig ledere på utsiden av stikkontakt på vegg ved siden av verandadør.

* Fortsatt ledig: Koble på jordkabel og legge en ny kurs

9310SØRREISA

Har ett brønnhus jeg har gravd ned en jordkabel fra garasje til ca 30 meter fra, som jeg vil ha koblet til garasje kursen med bryter. (Skal drive en varmekabel og ett enkelt lys). Må også ha stikk kontakt ved brønnhuset. Vil ha egen stikkontakt med kurs/sikring ut til varmepumpa.

* Fortsatt ledig: Strøm

9310SØRREISA

Har en garasje som jeg skulle ha satt lys og ca 10 punkter ,har strøm kable til garasje.