Elektriker - Ål

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Ål

Siste evaluering

El installasjon - Anneks og uthus - Mykingstølen Ål

"Meget bra oppfølging, beste anbud. Fleksible i forhold til endringer underveis."

O

Ole

Bærums Verk, nov. 2014

Les flere evalueringer om Espegard Elektro AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Koble trafo/bryter til avtrekksvifte-aggregat på loft

3570ÅL

Hei. Har bestilt bryter til vilaventaggregatet på loftet og trenger å koble den til. Det er stikkontakt tilgjengelig.

Pusse opp hytte på fjellet med varmekabler og diverse

3570ÅL

Vi har kjøpt hytte på fjellet og skal renovere deler av hytta. Blant annet en gang og et bad med varmekabler + diverse spotter og nytt sikringsskap. Derfor ønsker vi nå tilbud fra elektriker. Følgende skal gjøres: * legge varmekabler i 2 rom á ca. 5 m2 * 3 av rommene i hytta skal få 6 spotter hver i taket (type JUNISTAR ECO ISO) * 3 nye lysbrytere med dimmefunksjon * ny baderomsvifte * nytt stikk til komfyr * diverse nye kontakter * nytt sikringsskap * 2 nye kurser til varmtvannsbeholder og oppvaskmaskin * ny varmepumpe

Doffin - Elektrikertjenester, rammeavtale

3570ÅL

Konkurransen gjelder levering av levering av elektrikertjenester og nødvendig materiell. Oppdrag på rammeavtalen vil være å utføre planlagte oppgaver og kontroller og andre ganger søke etter og utbedre uforutsette feil. Behovene vil ofte være sporadiske og av forskjellig omfang og hyppighet. Leverandør må ha personell som har nødvendige godkjenninger for å utføre oppgaver i svakstrøm- og sterkstrømfaget. Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver handlet for NOK 9.050.000,- eks. mva. det siste året. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Maksimalverdi, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 50.000.000,- eks mva. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

* Fortsatt ledig: Strømforsyning til anneks direkte fra inntaksskap

3579TORPO

Strømforsyningen til Anneks hentes i dag fra sikringsskap i Hytte. Kabelføringen går fra sikringsskap gjennom yttervegg og i nedgravde trekkrør frem til koblingsbokser på hjørnet av Hytte, som vender mot Anneks. Videre går de i nedgravde trekkrør over til Anneks, gjennom støpt grunnplate og inn til koblingsbokser i Anneks. Da jeg har en følelse av at dette ikke er den beste måten å føre frem strøm til Anneks på og kanskje heller ikke helt forskriftsmessig, ønsker jeg en ombygging av denne strømfremføringen.

* Fortsatt ledig: Elektrikerarbeid kjøkken

3570ÅL

Lite kjøkken bygges om til større. Leilighet fritidsbolig Avtif Hotel, Ål. Kjøleskap, frys, oppvaskmaskin, platetopp, komfyr, lys over benk, i tillegg ønskelig med noen ekstra kontakter. Har hvitevarer fra før. Ønsker tilbud. Kan besiktiges kveld fredag 16., lørdag 18. Eller formiddag søndag 19.9

* Fortsatt ledig: Montering av utvendig industrikontakt til portabel elbillader

3570ÅL

Det ønskes montert utvendig industrikontakt 400V, 16 eller 32 A, 3-fas, for bruk mot portabel elbillader. Arbeidet skal utføres på hytte nyopppført i 2007 med adresse Øvrevegen 19, 3570 Ål. Sikringsskap befinner seg i bod og det er ca . 10 m ledningsvei til kontakten som skal plasseres på det sørøstre hjørnet av hytta over søppelbøtte. Ledningsvei er enten skjult via loft eller som åpent anlegg i bod og ut gjennom yttervegg av tre. Regner med at det må monteres overspenningsvern og jordfeilbryter type B.

Siste evalueringer
Dekorstein innvendig vegg

Flott utført arbeid. Overholdt tid og kostnad med god margin. Han fulgte til og med opp med å sende SMS om utført arbeid sto til forventningene. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale videre til venner og bekjente.

April 2012
G

Gry-Mona om MURMESTER KNUT HALVOR JORDE AS

Ål

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud