På utkikk etter elektriker i Bømlo?

Trenger du en elektriker i Bømlo til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker i Bømlo?

Trenger du en elektriker i Bømlo til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker-jobber i Bømlo på Mittanbud

elektriker

5430BREMNES

skifte fra 1 fuse til 3 fuse.

Legge opp kurs til varmepumpe

5420RUBBESTADNESET

Legge opp egen kurs for varmepumpe. Elektrisk vil bli lagt fra sikringsskap via kaldloft til terasse/under terasse der varmepumpen er. Ønsker også å få lagt opp elektrisk til utelys og stikkontakt til terasse. Avstand fra sikringsskap til terasse er ca 12-15m Ønsker fastpris

Installere utelys

5430BREMNES

Installere downlights utendørs. 6-8 spotter.

Rehabilitere gammelt sikringsskap

5437FINNÅS

Ønsker å skifte fra skrusikringer til automatsikringer i en hytte på Lykling, Bømlo. Hytta er ca 60 kvm2

Ønsker tilbud på flytting av inntakskabel

5420RUBBESTADNESET

I forbindelse med renovering av hus i ønsker jeg å få flyttet inntakskabel inn i krypkjeller og frem til nytt sikringsskap ved vaskerom. Dette må gjøres: Montere inntaksskapet utvendig og trekke kabel igjennom mur Strekke kabel diagonalt under gulv 1. etg i krypkjeller Montere nytt sikringsskap. Komponenter i gammelt sikringsskap er 2 år gammelt og kan monteres inn i nytt skap. Etablere en 16A kurs for byggestrøm

Installering av spotter i stue

5430BREMNES

Installere LED spotter i stue. 4-6 spotter, med dimmer.

Siste evalueringer
Ladekontakt elbil i garasje

Regning lyder på det avtalte ,men det var en del de ikke hadde med som måtte settes på i etterkant, den er enda ikke kommet på plass. Flere uker etterpå. Og regningen er sendt ut. Mail er sendt men fremdeles ikke fått svar. Regning blir betalt når jobben blir fullført!

Jan. 2020
M

May Kristin/Lars om HUS ELEKTRO STORD AS

Mosterhamn
Montering av Tesla lader

Veldig bra arbeid

Nov. 2019
V

Vidar om HUS ELEKTRO STORD AS

Bremnes
Skifte sikringskap og legge strøm til 2 rom.

Bra og ryddig jobb fra start til ferdigstilling! Trekkes en stjerne pga. De sendte faktura til min arbeidsplass istedenfor hjem til meg. Som har ført til at inkasso og purregebyrer, selv om jeg gjentatte ganger ringte de og hørte om de har sendt faktura.

Sep. 2019
K

Kristian om TEKNISKBUREAU AS

Oslo
Oppgradering av elektro ifbm oppussing av kjøkken

Godt utført jobb til bra pris.

Okt. 2018
K

Kristian om TEKNISKBUREAU AS

Urangsvåg
Trenger elektriker

Kjappe til å ta kontakt og komme på befaring, gi tilbud og utføre arbeidet. Var ferdig innen en uke. Er tilfreds Med utførsel av arbeidsoppgaven.

Nov. 2016
S

Sebastian om TEKNISKBUREAU AS

Bremnes
Bytte ut elektrisk anlegg i hus.

Punktlege arbeidarar, god kommunikasjon, og godt samarbeid

Jan. 2016
M

Marthe om HUS ELEKTRO BERGEN AS

Bremnes
Sikring knitrer

la ut annonse en kveld, Stord Elektro ringte kl 0800 dagen etterpå, og var på plass kl 1400 samme dag. Upåklagelig respons og arbeid.

Des. 2015
A

Anders om BERGEN VEST ELEKTRO AS

Finnås