Elektriker - Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Sette opp stikkontakt

3550GOL

Har en liten hytte på Gol Hyttegrend. Trenger å sette opp en stikkontakt på badet for varmeovn.

Montering av kurs til varmepumpe

3550GOL

Skal få installert Midea multi trippel varmepumpe 06.12.23. Ønsker hjelp til å montere ny sikring og kobling av utvendig stikk. Kan trekke rør og bore hull i vegg selv. Ønskelig at jobben gjøres raskest mulig!

Sette opp elbil-lader i garasje

3550GOL

Etter innkjøp av plug in hybrid ønsker vi å sette opp ladepunkt for elbil i garasjen. Bor på Gol.

Elektriker til hytta

3550GOL

Er på jakt etter en elektriker som kan koble opp et nytt kjøkken, skifte noen stikkontakter og sette opp noen nye stikkontakter. Jeg estimerer at jobben tar ca. 4 timer da det meste av kabler ligger klart fra gammelt kjøkken. Jobben må gjennomføres fredag 27. okt.

Oppgradere sikringskap + trekke opp ledinger

3550GOL

Hus fra 1983 trenger oppgradering av sikingskap samt trekke opp ledninger til stikk og lys i kjeller som er under prossesen med å innredes. I kjelleren er det 2 soverom, 2 boder , 2 oppholds rom som skal trekkes strøm til.

Kobling av el bil lader.

3550GOL

5mtr. 16A kabel i bod på hytte. Ladeboks er eksisterende. Skifte 4 stk downlight, 12V, på bad til 4 stk. 230 V.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud