Elektriker i Molde

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Molde

BRATSETH AS

Bratseth AS er en teknisk leverandør innen prosjektering, elektro og ventilasjon. Lokalisert i Sunndal og Molde leverer vi våre tjenester i hele Møre og Romsdal. Vi kan utføre arbeid med elektro, ventilasjon og varmepumpe. Ta kontakt for uforpliktende tilbud om du ønsker. post@bratseth.as

Nov. 2023

Montere lampe og skifte stikkontakt

"Raskt og fint arbeid. Lett å kommunisere med"
A
Amalie
Molde
BRATSETH AS

HOLM ELEKTRO AS

4.7 (20)

Nov. 2023

Legge opp kurs og sett opp lader til el-bil.

"Etter at jobben var beskrevet fikk raskt et tilbud. Jobben ble så raskt og godt gjennomført. Anbefaler andre å benytte Holm Elektro. Er veldig fornøyd så langt."
D
Daniel
Molde
HOLM ELEKTRO AS

VR Elektro AS

Okt. 2023

Oppdatering av el anlegg etter kontroll

"Kjempeflott og rask service. Anbefales :-)"
S
Svein Arne
Molde

EIDE ELEKTRO AS

4.0 (1)

Hei, Jeg er ny på Mittanbud, men har 40 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser.Les mer om oss her: https://www.facebook.com/elektrikereneide eller her: https://www.instagram.com/elektrikereneide/

Sep. 2023

Montere gulvvarme

"Rask og greit utført jobb. God info og anbefaling før jobben ble utført. Anbefales."
E
Egil
Molde
EIDE ELEKTRO AS

ON Linje AS

Vi utfører alt innen elektroinstallasjoner fra fiber til høyspent. Privat - Landbruk - Næring Både små og store oppdrag. Ta kontakt for gratis befaring og et uforpliktende tilbud. * Vi tilpasser oss kunden, og tar gjerne befaringer etter arbeidstid og på helg.

Mai 2023

Arlo dørklokke

"Dyktig og hyggelig. Kommer til å kontakte han ved andre anledninger."
M
Matthew
Molde
ON Linje AS

Elmo Teknikk AS

Vi utfører: - Elektro, sterk-/svakstrøm og automasjon - Elektronikk - Lås og sikkerhet ELMO er Miljøfyrtårn og sertifisert etter den globale kvalitetsstandarden ISO 9001:2015, noe som er et bevis på at bedriften arbeider aktivt for å møte de høyeste kravene til bærekraft, kvalitet og kundetilfredshet!

Mai 2023

Nye stikkontakter, jordet kontakt, kontakt veranda

"Kom på befaring, fikk en antatt pris så jeg hadde litt anelse hva regningen kom på, kunne starte arbeidet 1 uke senere, ble ferdig som avtalt og hyggelige to elektrikere som utførte jobben. Veldig fornøyd!"
L
Linn Hege
Molde
Elmo Teknikk AS

IELEKTRO AS

iElektro AS er en lokal elektroentreprenør som tar alle oppdrag innen elektrotekniske installasjoner. Fra mindre elektriske installasjoner i hus og hytte til store prosjekt. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med hensyn på valg av gode løsninger både når det gjelder kvalitet, energisparing og sikkerhet. Du finner oss i MOLDE, FRÆNA , AUKRA og GJEMNES iElektro er en stor leverandør av varmepumper av typen luft til luft og luft til vann. Våre dyktige montører har F-gass sertifikat i henhold til nye o...

Se mer
April 2023

Småelektrisk i tomannsbolig

"Var løsningsorientert på befaring ifht de behov jeg som kunde hadde. Ga anfebalinger utover mitt anbud, som var både nyttig og smart. Ga et godt pristilbud og oversteg ikke dette ved fakturering. Godt fornøyd fra start til slutt."
S
Silje
Molde
IELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

Installasjon av elbillader Molde

6419MOLDE

Installasjon av elbillader til frittliggende garasje tilhørende hus sentralt i Molde. Ønsker befaring og pristilbud. Dato avtales nærmere, men ønskelig fra midten av desember.

Stikkontakt bak komfyr

6429MOLDE

Kontakten bak komfyr og mikro har sluttet å fungere. Sikringen OK. Trenger eksperthjelp og gjerne pristilbud om utførelse av jobben.

Utbedring av elektrisk anlegg

6413MOLDE

Utbedring av elektrisk anlegg etter tilsyn utført av Eviny Elsikkerhet AS Registrerte avvik: 1. Stue ved kjøkken Impedans/resistans i beskyttelsesleder var for høy. Jf. fel § 19. Kommentar: Jorda stikkontakt uten jordforbindelse. 2. Kjøkken Impedans/resistans i beskyttelsesleder var for høy. Jf. fel § 19. Kommentar: Alle stikkontakter bort sett i fra stikkontakt for komfyr var jorda utan jordforbindelse. 3. Gang 2.etg. Jordet og ujordet elektrisk utstyr kunne berøres samtidig. Jf. fel § 21. Kommentar: Ujordet stikkontakt ved jordet sikringsskap. 4. Vaskekjeller Impedans/resistans i beskyttelsesleder var for høy. Jf. fel § 19. Kommentar: Jording av vannrør mangla forbindelse til sikringsskap. 5. Vaskekjeller Isolasjonen på utstyr/anleggsdel var tørr og sprø. Jf. fel § 9. Kommentar: Gjelder tøyisolert kabel i tak. 6. Kjellergang Utstyr/anleggsdel var ikke betryggende festet. Jf. fel § 28. Kommentar: Installasjonskabel var ikke betryggende festet over dør. 7. Kjellerstue Impedans/resistans i beskyttelsesleder var for høy. Jf. fel § 19. Kommentar: 2 stk jorda stikkontakter uten jordforbindelse.

Flytting av diverse stikk og strømuttak

6450HJELSET

Ønsker pristilbud: Flytte 3 eksisterende strømuttak i tak, til taklamper + montere opp 5 "elxo lampeuttak til tak" Flytte 2 eksisterende stikkontakter i stue Flytte strømbryter til markise Legge til 3 nye stikkontakter med 4 uttak/hver i stue Legge til 1 dobbelstikk på kjøkken Bytte fra 2 enkeltstikk til 2 dobbelstikk på soverom 1 Bytte fra 2 enkeltstikk til 2 dobbelstikk på soverom 2

Elektriker

6421MOLDE

Oppussing av kjøkken. Trenger elektriker for å sette opp nye elektriske punkter. Ila uke 47/48

Montere lampe og skifte stikkontakt

6429MOLDE

Jeg har ett strømuttak som er ødelagt som jeg ønsker å få byttet med ett nytt. Det er romslig, støpselet sitter ikke fast når det puttes i. Jeg har også en taklampe jeg ønsker å få montert og hengt opp. Den er laget for å koble rett i en takboks eller lignende. Jeg trenger å få koblet på en ledning med støpsel som kan gå til stikkontakt på veggen oppe ved taket.