Elektriker i Os

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

El.installasjon i påbygg på 40 m2

2555TUFSINGDALEN

Ca 4 kurser i tilbygg som skal inneholde stue og kjøkken. Eksisterende el.skap i gamle hyttedel vegg i vegg. Nybygget er klart for elektriker nå, og jobben kan påbegynnes umiddelbart.

Elbillader på hytte

2555TUFSINGDALEN

Montere elbillader på hytte. Fra sikringsskap på yttervegg på hytta til utebod der laderen skal være er det ca 30 meter. Graving av grøft utfører vi selv. Vi ønsker å montere et utelys på boden med det samme. Hytta ligger ca 4 mil fra Røros.

* Fortsatt ledig: Kontroll av det elektriske anlegget

2550OS I ØSTERDALEN

Vi vil gjerne ha en kontroll av det elektriske anlegget vårt i huset.

* Fortsatt ledig: Varmefolie og montering

2550OS I ØSTERDALEN

Vi skal pusse opp et eldre hus. I første omgang skal vi skal støpe gulv i slutten av denne uken (46) og ønsker å legge varmefolie. Trenger å få det montert i månedsskiftet nov/des. Ønsker tilbud på pris for varmefolie og montering for ca 50 m2. Vi skal legge tilfarere og tregulv.

Nytt elektrisk på soverom

2550OS I ØSTERDALEN

To stk fire dobbel kontakt, dimbar lysbryter, stikk til taklampe ny ledning fra sikringsskap ca 15m med kabel

Installering av elektrisk utstyr som ledninger, stikk, lampeutgang, brytere og varmeovner

2550OS I ØSTERDALEN

Installering av elektrisk utstyr som ledninger, stikk, lampeutgang, brytere og varmeovner til 4 soverom, gang + kvest og loft. -4 stk soverom: på hvert soverom skal det være 3 stk doble stikkontakter, en varmeovn, en utgang/sukkerbit til taklampe, samt bryter til taklampe. Størrelsene på soverommene er 13m², 7m², 9m² og 9m². -Gangen som er på 10m²: her skal det være 2 stk doble stikkontakter, en varmeovn, en utgang/sukkerbit til taklampe, samt 2 stk sammekoblet brytere (øverst og nederst i trappen, slik at man skru av og på taklyset begge steder). Det skal også være 2 stk brytere til taklampe på kvest og loft. -Kvest: 1 stk utgang/sukkerbit til taklampe. -Loft: 1 stk utgang/sukkerbit til taklampe. Det skal også kobles på igjen strømmen som går til baderom, da baderommet skal oppgraderes på et annet tidspunkt. Det er to faser som går fra sikringsskapet, dette er av "gamle" sikringer og skal byttes til jordfeilautomater.