Elektriker i Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Tynset

RØROS VARME AS

Røros Varme, vi leverer alle typer varmepumper evt. med serviceavtale, kjølenlegg, solskjerming, alarmløsninger og kamera, lekkasjetesting og termografering. Vi kan også tilby finansiering.

Feb. 2012

Installere varmepumpe, Panasonic varmepumpe HE9LKE - 6500W

"Valgte ikke bedrift. Fikk tilbud fra en bedrift gjennom mitt anbud, men fikk også tilbud av en annen leverandør som jeg tok direkte kontakt med (som ikke står på deres liste). Valgte denne leverandøren."
B
Bente
Siste registrerte jobber

Varmekabel i vannrør

2512KVIKNE

Jeg ønsker å bytte ut varmekabel i rør, da den er omkring 25 år gammel. Gjerne selvregulerende om det er mer energibesparende.

* Fortsatt ledig: installere elbil lader

2500TYNSET

installere Zaptec Go Elbillader Sky Hvit 7,4-22 kW IT/TN inklusiv 10 meter kabel boring igjennom en yttervegg sikringsskapet er nytt i 2017 strøm : 230v IT

* Fortsatt ledig: Elbil-lader

2500TYNSET

Ønsker tilbud på leveranse og installasjon av El-bil-lader på vår hytte på Savalen ved Tynset. Det er 400V 3-fase anlegg på hytta og lader kan installeres i nærheten av utvendig sikringsskap.

Legge sjultstrøm i et lite nyoppusset hus,

2500TYNSET

Kan kan gjøre mye selv men ikke lov å koble i sikringsskap.

montere to lamper

2500TYNSET

minilampe over vask kjøkken, taklampe kjøkken

Installering av elektrisk og gulvvarme.

2500TYNSET

Vurdering av isolasjon i yttervegger og himlingen, pusse opp himlingen med downlights og fjerne en vegg mellom kjøkken og stua, legge gulv med varmefolie jevnt med stua, installere nye elektra, stikkontakter og lyspunkter.