Elektriker i Haugesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Haugesund

TØGERSEN ELEKTRO AS

4.7 (77)

Vi kan blant annet tilby følgende tjenester:- Belysning- Service- Bolig/leiligheter- Smarthus installasjoner- Nybygg (profesjonelle)- Industri/automasjon- Landbruksinstallasjoner- Brannvarslingsanlegg for landbruk- Prosjektering- Boligkontroll- Internkontroll mot næringskunder- Brann- og innbruddsalarm- Svakstrøm (data, tele, fiber)- EIB-installasjoner- TermograferingDe siste årene har vi hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner. Vi s...

Se mer
Nov. 2023

Koble varmtvannspreder til strøm

"👍👍"
E
Emil
Haugesund
TØGERSEN ELEKTRO AS

HELGEVOLD ELEKTRO AS

Helgevold Gruppen er den ledende totaltekniske el-entreprenøren på Haugalandet. Vi skaper smarte løsninger for fremtidens elektriske hverdag og har sterke fagmiljøer innen elektro, automasjon, telekommunikasjon og rådgivning. Vi leverer gjennomtenkte løsninger til alle typer bygg og anlegg, vi tenker grønn teknologi, og tar vårt miljø ansvar.

Okt. 2023

Nye stikkontaker + dimmere

"Bra👍🏻"
V
Vegard
Haugesund
HELGEVOLD ELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

Legge opp kurs og montere elbillader

5537HAUGESUND

Trekke en kurs 3 meter og montere opp elbillader

Utføre elkontroll av leilighet ifm. salg

5531HAUGESUND

Leiligheten har et areal på 70 m2.

Elektriker i forbindelse med nytt kjøkken

5515HAUGESUND

Vi skal få nytt kjøkken mars -24 og ønsker i den anledning befaring av elektriker på forhånd + elektrikerarbeid før nytt kjøkken installeres. Ønsker flere punkter til stikkontakt, samt økning av sikringer på kjøkkenet.

Varmekabler

5515HAUGESUND

Trenger hjelp til å ligge varmekabler på bad ca 6m2.

Fikse varmekabler på badet

5523HAUGESUND

Varmekablene fungerer ikke. Kan godt være en enkel feil som termostat som ikke fungerer, men vil gjerne ha det fikset om det er enkelt/billig og evt dokumentasjon/prisoverslag om det må gjøres mer arbeid. Dette pga evt krav ovenfor forsikringsselskap.

Sjekke varmekabler bad, skift av lamper

5518HAUGESUND

Varmekablene på badet har sluttet å virke, trenger sjekk på om det kan fikses eller om det trengs nytt. Trenger å montere ny lampe i taket på bad. Ønsker å montere utelys.