Elektriker i Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Verdal

Enge Elektro

Nov. 2023

Skift kurs på automatsikring og ny stikk ute.

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. God og ryddig service."
S
Silje
Verdal

E-Nor Installasjon AS

E-nor har hovedkontor på Steinkjer og avdelinger på Verdal og Namsos. Vi utfører tele/data og elektroinstallasjoner i hele "Nord" Trøndelag.

Nov. 2023

Belysning væranda

"Bra og ryddig. God jobb utført :-)"
O
Ove Ronny
Verdal
E-Nor Installasjon AS

Elman AS

Utfører alt av elektriske innstallasjoner, solcelle anlegg, el-kontroller bolig, landbruk og industri Leverer og monterer varmepumper. Elman ble startet i 2008, og har siden oppstarten vært en bedrift i utvikling. Fra å være et firma med fire ansatte ved oppstarten er vi i dag arbeidsgiver for rett under 200 personer. Det betyr at vi er store nok til å ta større oppdrag og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde. Vi har nå begynt og satset for fult på solcelle anlegg, og håper på å kun...

Se mer
Juli 2022

Oppgradering av sikringsskap

"Jobben svarte til forventningene."
K
Knut
Verdal
Elman AS
Siste registrerte jobber

Skifte stikkontakt og feilsøke varmekabler

7657VERDAL

Skifte av stikkontakt og feilsøking på varmekabler. Termostat står bare å tikker.

El-arbeid

7655VERDAL

Eltilsynet har vært på besøk, og har 9 punkter som må rettes opp i. Egentlig enkle oppgaver.

Sikringsskap

7657VERDAL

Ønsker pris på oppgradere fra gammel skrue sikring til nye sikringer i sikringsskapet. 9 stk sikringer + overspennings vern. Og tilkobling av ferdig montert elbil ladder- kun kobling i sikringsskap.

Elbillader

7652VERDAL

trenger elbillader montert på vår arbeidsplass. ved riktig pris kan vi også formidle salg til våre kunder.

Skift kurs på automatsikring og ny stikk ute.

7655VERDAL

Skulle ha skifta ut og fått ny kurs på en automatsikring og få lagt opp ny stikkontakt ute. Det er allerede en stikk ute, men ny skal settes opp ca 5 meter unna den som er fra før av.

Gulvvarme på stue og kjøkken

7653VERDAL

Vi ønsker å få lagt gulvvarme på stue og kjøkken. Ca 65-70 m2. Type flexwatt eller lignende. Vil gjerne ha pris på hele jobbe gjort ferdig montert og koblet på.