På utkikk etter elektriker i Asker?

Trenger du en elektriker i Asker til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Asker konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker i Asker?

Trenger du en elektriker i Asker til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Asker konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Utvalgte elektrikere i Asker
Sofienberg Elektro AS logo
Promotert
Sofienberg Elektro AS
Alf Kristoffersens vei 11, 1396 Billingstad
4.9(67)

Om bedriften

Sofienberg Elektro AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Drammen, Ringerike, med 4.90 av 5 stjerner fra 67 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Sofienberg Elektro AS

RETT ELEKTRO AS logo
RETT ELEKTRO AS
Ryensvingen 11, 0680 Oslo
4.8(662)

Om bedriften

RETT ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Moss, Indre Østfold, med 4.79 av 5 stjerner fra 662 oppdragsgivere.

Les erfaringer med RETT ELEKTRO AS

Moderne Elektro As logo
Moderne Elektro As
Smalvollveien 63, 0667 Oslo
4.7(832)

Om bedriften

Moderne Elektro As har utført flere jobber fra Mittanbud i Nittedal, Oslo kommune, Lørenskog, med 4.70 av 5 stjerner fra 832 oppdragsgivere.

Les erfaringer med Moderne Elektro As

STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus logo
STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus
Sandstuveien 70G, 0680 Oslo
4.7(555)

Om bedriften

STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.75 av 5 stjerner fra 555 oppdragsgivere.

Les erfaringer med STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus

OSLO VEST ELEKTRO AS logo
OSLO VEST ELEKTRO AS
Melumveien 67, 0760 Oslo
4.7(446)

Om bedriften

OSLO VEST ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Bærum, Nordre Follo, med 4.68 av 5 stjerner fra 446 oppdragsgivere.

Les erfaringer med OSLO VEST ELEKTRO AS

Vis flere selskaper
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Elektriker-jobber i Asker på Mittanbud

Enkel installasjon garasje

3474ÅROS

Hei, vi trenger hjelp med å legge inn strøm til en nybygget garasje. Det ligger trekkerør fra sikringsskap inn i garasje 25-30m. Her skal vi har sikringsskap og 2 doble stikk til garasjeportene. Ønsker da pris på kabelstrekk 25-30m, sikringsskap og 2 doble stikk. Kabel og sikringsskap må dimensjoneres for fremtidig oppgradering.

Bytte utelamper

1386ASKER

Bytte av syv utelamper på eksisterende lampepunkter.

Legge opp strøm til en utebod

1383ASKER

Har bygget et lite påbygg/bod på huset. Denne vil jeg ha strøm til. Boden ligger vegg i vegg med huset og inne i boden er det et lite kjellervindu som går inn til selve huset. Tenker stømmen kan hentes herfra. Trenger 2-3 uttak i selve boden + støm til taklys med 2 brytere (é bryter ved hver dør, totalt 2 dører inn til boden).

Elektriker jobb privat etter tilsyn

1386ASKER

Registrerte avvik etter tilsyn Sikringsskap 1. Isolasjonsresistanse på utstyr/anleggsdel var for lav Jf fel 21. (Feilen ble lokalisert til bil lader. Denne er nå fjernet) 2. Jordfeilbryteren løste ikke ut ved bruk av prøveknappen Jf fel 21. Gjelder kurs 3, 5, 6, 7 og 8. 3. Merking var ikke i samsvar med sikringsskurser. Kursfortegnelse mangler.

Elektriker jobb

1397NESØYA

I forbindelse med oppussing av kjellerstue trenger vi hjelp til: 1. Forlenge 3 ledninger i en vegg, slik at disse kan gå i overkant av en dør. Veggen er åpnet. 2. Flytte noen veggkontakter og samle dem nede på en vegg. Dette er også delvis åpent. 3. Innstallere 1, muligens 2, nye stikk kontakter i vegg. 4.Koble ned en "bjelle" fra en ringeklokken. 5. Koble om en lysbryter for inne/utelys, slik at dette en mer hensiktsmessig.

Bytte til digital delmåler utleieleilighet

1384ASKER

Ønsker bytte fra analog til digital strømmåler/delmåler i eget sikringsskap for utleiedel (fortsatt under "hovedmåler" for hus) som muliggjør enklere avlesning (via en app, wifi, bluetooth etc) av strømforbruk på utleiedel.

Siste evalueringer
Bytte av elektrisk anlegg

Veldig flinke

Mars 2024
s

stine om AVOTEK AS

Asker
Installasjon av elbillader Zaptek Go

Raskt svar, veldig ryddig og hyggelig, samt bra pris!

Mars 2024
C

Camilla om Moderne Elektro As

Asker
Elektrisk modernisering

Helt ok

Mars 2024
K

Kjartan om HRS ELEKTRO AS

Hvalstad
Elektriker for oppheng av lamper

Helt presise, god på kommunikasjon og veldig hyggelig elektriker - anbefales!

Mars 2024
M

Marianne om TIDEMAND ELEKTRO

Oslo
Fikse en krets på 4 downlights i tak

Bra

Mars 2024
B

Björn om BRAVIDA NORGE AS (avd. Asker & Bærum)

Brekkestø
To stekeovner på kjøkkenet, sikring slår ut

Dyktig, proff og hyggelig!

Mars 2024
J

Josef om EL Alliansen AS

Vettre
Montere taklampe

Anbefales

Mars 2024
G

Gjermund om Hoffmann Elektro AS

Vollen
El-billader

Rask og god kommunikasjon. Vel utført jobb og hyggelige folk.

Mars 2024
S

Sissel om OSLO VEST ELEKTRO AS

Asker
Bytte stikkontakter og lysbrytere

Hyggelige, presise, ryddige, dyktige og billige. Bedre blir det ikke.

Mars 2024
C

Christian om ABICON ELEKTRO AS

Slemmestad
Bytte el kontakter, bytte bryter og gi status på 3 varmekabler

Helt ok

Feb. 2024
D

David om Sofienberg Elektro AS

Nesøya
Koble til platetopp

Jobben ble utført raskt og til en konkurransedyktig pris. Hyggelige og profesjonelle folk.

Feb. 2024
M

Marion Cecilie om LYSAKER ELEKTRO AS

Spikkestad
Koble varmtvannsbereder på kurs

Første gang jeg bruker Avotek, men definitivt ikke siste! Klar kommunikasjon og vel utført jobb til avtalt pris. Hyggelig elektriker, rask og effektiv. Stusset litt på plassering av installasjon, men ettersom vi ikke diskuterte dette må jeg ta mesteparten på min kappe. Til nestegang tenker jeg Avotek kunne rådført seg i forhold til plassering, ettersom de sitter på fagkunnskapen.

Feb. 2024
K

Kristian om AVOTEK AS

Asker