Elektriker i Høyanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Trekking av kabler, montering osv

6993HØYANGER

Montere 2 utelampe, 1 innendørs. Har og 3 soverom som må byttes fra ujordet til jordet. Muligens og få montert en utendørs stikk om det lar seg gjøre.

* Fortsatt ledig: Utbedring av el- anlegg i privathus.

6993HØYANGER

BKK periodisk stikkprøvekontroll avdekka en del mangler i sikringsskap ,manglende jording vvb i kjeller,og joding av lamper i garasje.Full rapport tilgjengelig ved interesse. Må rettes innen 21.02.2022.

* Fortsatt ledig: Nytt sikringsskap

6995KYRKJEBØ

Nytt sikringsskap samt to nye kurser en til varmepumpe og en til elbil lader Det gamle sikringsskapet har skrusikringer med sju kurser pluss hovedsikringene

Spotter under kjøkkenskap

6996VADHEIM

Kjøpe inn og monter 6 stk spotter under HTH kjøkkenskap. Inkludert trafo. Fjerne gamle spotter og trafo. Adresse, Dreggsalmenningen, Bergen

3 elpkt i utlektet vaskerom. 4 takspotter.

6995KYRKJEBØ

Montering av 4 elpunkt på utlektet vegger. Montering av 4 spotter m dimmer på nedlektet tak. Tilførsel klar til rommet. Rommet er 12 kvadratmeter. Alt materiell leveres av montør.

Ny kurs

6993HØYANGER

Trenger ny kurs fra sikringsskap til kjøkken. Må skifte til 20A tenker jeg. Har både stekeovn (ikke koketopp), kjøl og frys på samme kurs. Det går stort sett fint, men sikringen går om en for eksempel bruker pizzafunksjon på ovnen. Sikringsskapet er i 2.etage, kjøkkenet i 1.etasje, men avstand innvendig til stikk er maks 6-7 meter totalt.