Elektriker i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Levanger

E-Nor Installasjon AS

E-nor har hovedkontor på Steinkjer og avdelinger på Verdal og Namsos. Vi utfører tele/data og elektroinstallasjoner i hele "Nord" Trøndelag.

Nov. 2023

Montering og installasjon av varmepumpe og el.billader i carport

"Har ingenting å utsette på firmaer. Anbefales!"
R
Rannveig Tronhus
Levanger
E-Nor Installasjon AS

Elman AS

Utfører alt av elektriske innstallasjoner, solcelle anlegg, el-kontroller bolig, landbruk og industri Leverer og monterer varmepumper. Elman ble startet i 2008, og har siden oppstarten vært en bedrift i utvikling. Fra å være et firma med fire ansatte ved oppstarten er vi i dag arbeidsgiver for rett under 200 personer. Det betyr at vi er store nok til å ta større oppdrag og små nok til å ta godt vare på hver enkelt kunde. Vi har nå begynt og satset for fult på solcelle anlegg, og håper på å kun...

Se mer
April 2023

Elektroinstallasjon

"Flinke og trivelige folk"
T
Tor Hogne
Levanger
Elman AS

BAKKEN-ELEKTRO AS

Mai 2020

Montering av 2 doble utendørs stikkontakter

"God kvalitet på arbeidet til bra pris."
T
Terje Jentoft
Åsen
BAKKEN-ELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

Utestikk

7630ÅSEN

Skulle fått lagt opp noen utestikk.

Installasjon av ny elbillader

7602LEVANGER

Vi planlegger å anskaffe ny elbillader og få den montert i vår garasje.

Koble Phillips hue til 3 zeegbe brytere

7600LEVANGER

Jobben er å koble 4 zeegbe brytere til phillipshue. Og skrue tre zeegbe brytere til vegg.

Elektriker til Fritidsbolig

7632ÅSENFJORD

Ønsker tilbud på det elektriske til fritidsbolig som skal bygges. Tegninger og oversikt på jobben kan sendes ved interesse.

Downlights - skifte fra halogen til LED

7602LEVANGER

Det er snakk om åtte pærer. Jeg trodde det bare var å sette i LED-pærer, men da sluttet det å fungere. Leste etterpå at det ikke var så klokt.

Installasjon av stekeovn

7600LEVANGER

Fjerning av gammel - og installerering av ny integrert stekeovn. Stekeovn blir hentet 23. oktober, ettermiddag.