Elektriker i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Ålesund

SEAS SPJELKAVIK ELEKTRO AS

SEAS Spjelkavik Elektro AS er et solid firma som har vært i elektrobransjen helt siden Martin Sunde startet firmaet i 1946. Våre elektrikere har solid erfaring og kompetanse innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner i alle typer bygg. Vårt hovedmål er å skaffe industri- og privatkunder varer og tjenester av høy kvalitet til rimelige priser.

Nov. 2023

Fikse/skifte vifte på bad

"Tok lenger tid enn forventet, men arbeidet var greit utført."
I
Idun Øye
Ålesund
SEAS SPJELKAVIK ELEKTRO AS

ALFA ELEKTRO AS

Elektriker bedrift som holder til i Vegsund. Bredt spekter av kunder. Vi tar på oss arbeid i industri, kontor, hjem, hytter og landbruk. Kundene setter vi alltid i fokus, og med over 20år erfaring har vi gode og velprøvde løsninger.

Nov. 2023

Enkelt bytte av termostat for gulvvarme

"Fint og raskt arbeid, avtalt pris ble fakturert. Hygienen til installatør var ikke bra, så eneste å kommentere."
I
Ingar
Ålesund
ALFA ELEKTRO AS

INDUSTRI OG SKIPSELEKTRO AS

Industri og Skipselektro AS er en familiebedrift som ble etablert i 1991 av Hallstein Skår. Og drives videre av sønnene Martin og Morten Skår. Vi leverer elektrotjenester som serviceoppdrag, rehabilitering bolig, nybygg, varmepumpe, industri og båt. Firmaet holder til i Sula kommune og flyttet til egne lokaler på Fiskarstranda august 2017. Industri og Skipselektro AS har flere dyktige fagarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Nov. 2023

Montering av elbil lader

"Gjorde jobben på en effektiv og ryddig måte"
T
Terje Bystøl
Ålesund
INDUSTRI OG SKIPSELEKTRO AS

Storm Elektro Vest AS

Storm Elektro Vest AS er et Ingeniør- og Elektroentreprenørfirma med kontor i Ålesund. Vi har sentral godkjenning og er godkjent lærebedrift. Vi er 18 ansatte som gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd! Ingen jobb er for liten og ingen for stor. Storm Elektro Vest AS prosjekterer og installerer alle typer elektroinstallasjoner både i bolig- og næringsbygg. Vi har også Ekomnettautorisasjon (tele, data, antenne, svakstrøm) Vi er medlem av Nelfo og Sikringen kjeden for å holde oss oppdatert...

Se mer
Aug. 2023

Elektriker

"Kommer til å anbefale dem til andre"
e
Eva
Ålesund
Storm Elektro Vest AS

Møre Elektroservice AS

Juli 2023

Kjøkkenfornyelse

"Velig fornøyd med firma. De tok jobben med relativt kort varsel og den ble utført til avtalt tid og med høy kvalitet. Anbefales"
H
Henrique
Ålesund
Møre Elektroservice AS
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

Modernisere det elektriske i en gammel bolig

6014ÅLESUND

Ønsker å montere spotter i tak i garderobe samt i en gang. I tillegg ønsker jeg å skifte ut alle ujordede kontakter til jordede kontakter i en underetasje, samt skjule ledninger

Oppdatering og nyinstallasjon av el-anlegg

6020ÅLESUND

Prosjektet. Vi har kjøpt et hus som er bygget i 1964 med en grunnflate på ca. 78 mm2 som vi overtar 3.01.24. Huset har en etasje + full kjeller. Kjelleren har vært lite i bruk og består stort sett av betongvegger. Her vil vi lage en hybelleilighet. 1. etasje er en vanlig leilighet med soverom, stue, kjøkken og bad. Her er badet i dårlig stand. Da det finnes bare et bad i huset ønsker vi som en start å få etablert et bad i kjelleren. Dette badet vil ligge rett under badet i første etasje. Her må det hugges opp i gulvet for å få laget forgreninger fra eksisterende avløp. Vi ønsker kontakt med elektriker som kan stå for det elektriske arbeidet i huset. Min ide er å bruke fordelingsskapet i 1. etasje for el-opplegget i første etasje og sette et fordelingsskap i kjelleren for det som kommer der, strøm til badet, hybelkjøkken, varmtvannstank mm. etter hvert. Elbillader bør vel også kobles til her. Fordelingsskapet i 1. etg. Har skrusikringer som må byttes ut med automatsikringer. Arbeidet vil vi å starte med så fort vi overtar huset.

Smartoppussing: bytte av dimmere til Plejd

6007ÅLESUND

Jeg har kjøpt inn 10 stk Plejd dimmere som jeg ønsker å få montert inn. 8 av disse skal byttes mot eksisterende GLE315-dimmer, 2 av dem skal byttes mot eksisterende bryter. I tillegg ønsker jeg å bytte ut 1 eksisterende dimmer med en bryter. Jeg trenger bare hjelp med kobling av dimmerne, ikke med oppsettet i app osv. Dette ordner jeg selv.

Utvidelse av el.kurs og kobling av elbil ladestasjon

6017ÅLESUND

Utvidelse av el.kurs mellom hus og garasje og kobling av elbil ladestasjon. Nye kabler NEK Kabel TFXP MR Flex 4G6mm² er kommet på plass og ladestasjon anskaffet.

Toalett søker spotlight på taket

6003ÅLESUND

Vi ønsker å sette opp spotlight på taket i toalettet. (2x2 m2). Og i dag så har vi en bryter som slår på både taklampen, lampen over speilet og viften. Det er veldig irriterende så det må separeres.

Montering av taklampe i stua

6010ÅLESUND

1. Vi trenger hjelp med montering av taklampe i stua (nedhengt lampe). Mulig Nyttlampepunkt med dimme. 2.Sjekk spotter på badet og mulig skifte/ reparasjon. Ønsker pristilbud.