På utkikk etter elektriker i Hægebostad?

Trenger du en elektriker i Hægebostad til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Hægebostad konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker i Hægebostad?

Trenger du en elektriker i Hægebostad til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere i Hægebostad konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker-jobber i Hægebostad på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Bytte sikringsskap

4596EIKEN

hei må bytte sikringsskap og legge opp en 16 amp sikring til utendørs bruk

Montere elbil lader

4596EIKEN

Montere en elbil lader som skal stå ved siden av sikringsskap i en garasje. Her er 3-fase og kabel inn er 3x10 m2

Nytt elektrisk opplegg i tilbygg

4595TINGVATN

Vi bygger ut vaskerom, bad, soverom og gang og trenger dertil elektrisk installasjon. Skal også ha noe utestikk og lys på fotocelle. Forklares sikkert best med å legge ved tegninger. Første del med trekking av rør blir sannsynligvis klar i juni og del to like over sommeren.

Electrical work at cabin/hytte

4595TINGVATN

I am looking for an electrician to install sockets and some lights (stikkontakter og belysning) in the bathroom at our cabin. Will need some fuses added in the fuse box (sikringsskap) aswell.

Liten utvidelse av hytte

4596EIKEN

Hytte på Haddelandsheia, Hægebostad, utvide i et hjørne på hytta. Hytta er rektangulær på form og det blir å legge til et rektangel ca 4 x 1,2 m. Det er og snakk om å flytte et vindu og sette inn et nytt. Hytta står på berg og har ringmur. For tilbygget er vel det greieste å sette på peler, blokker eller tre. Den som får jobben må kunne tegne/skissere slik at kommunen godtar. Jeg har god kontakt med kommunen om saken. Mvh Jens

Lekte ut, isolere og ny panel på yttervegg

4590SNARTEMO

Vegg på fritidshus skal lektes ut, isoleres og legges på ny panel. Mål på vegg er 12m x 5,3m. Samtidig skal også 2 vinduer og ytterdør skiftes. Det ene vinduet, som er til badet, er vesentlig større enn den originale. Dørbladet på den nye døren er også ca. 5 cm høyere enn den som står i nå. Overbygg til ytterdøren skal også bygges nytt. Gammel panel, dører og vinduer må ut, samt gammelt overbygg må tas ned først. Strøminntaket til huset må fjernes mens arbeidet utføres og settes på plass etterpå. Det er også et uttak til uthuset som må fjernes og settes på plass etter jobben er gjort. Hvis der er råte i bærende struktur eller annet i veggen så må dette også skiftes. Kledning, vinduer og dører og det meste av materiell vil være tilgjengelig. Vi må i forkant av at arbeidet påstartes gå igjennom dette.

Siste evalueringer
Lekte ut, isolere og ny panel på yttervegg

Var brukbar fornøyd med sluttresultatet, men hvis jeg skulle ha brukt dem igjen så måtte jeg ha hatt hyppige kontroller for å sørge for at det ble gjort riktig første gang. Ett vindu ble satt opp på feil plass. Riktignok ble vi tilbudt å få det rettet opp, men det ville ha medført andre utfordringer. Fikk noe materiell uten kostnad som kompensasjon. En av arbeidsfolkene ble skadet og måtte kjøres til legevakta av vår nabo. Sluttresultatet ok.

Nov. 2017
J

Janne Bie om Sirdal Bygg&anlegg As

Snartemo
Liten utvidelse av hytte

Sirdal Bygg&Anlegg utførte en jobb med tilbygg til vaskerom på hytte på Haddelandsheia, ca 4 kvm. Tilbygget skulle fullisoleres og det skulle legges torvtak. Fra første kontakt med SB&A, og underveis i arbeidet, har informasjon fra selskapets side vært veldig god. Vi satte og pris på telefoner underveis mht ymse sprsm angående materialvalg. Utvendig arbeid er også gjort på en slik måte at tilbygget er en naturlig del av hytta. Jens Vormeland

Nov. 2017
J

Jens om Sirdal Bygg&anlegg As

Kristiansand s