Elektriker - Sykkylven

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Installere elbillader

6230SYKKYLVEN

Ønsker å kjøpe og få installert lader til elbil. Laderen må enten monteres på husvegg eller i garasje, alt etter kva kurs som er lagt opp til desse punkta, det må nesten elektriker bedømme.

Bytte baderomsvifter

6222IKORNNES

Trenger elektriker til å bytte tre baderomsvifter. Dagens vifter er koblet til det elektriske anlegget.

16A kurs Garasje

6230SYKKYLVEN

Har ledig 16A sikring i skap, er ute etter stikk i garasje til bruk av verktøy etc.

Ny kurs

6230SYKKYLVEN

Montere ny sikring i sikringsskap, legge ca 60 meter kabel til utestue, montere 5 stk kontakter i utestue.

Modernisere sikringsskap og installere elbillader

6230SYKKYLVEN

Modernisere sikringsskap i hus fra 1983 og installere elbillader.

* Fortsatt ledig: Elektrisk

6230SYKKYLVEN

Sette inn dobbelt stikkontakt IP44 og bore på betongvegg i utendørs til varmepumpe. (Du ta med stikkontakt) Fikse stikkontakt kabel til komfyr Sette inn komfyrvakt og kobling kabel. Sjekke alt ok ventil avsuge Fjerne 13amp autosikring og legg inn 16a ( du ta ned ny autosikring 16a) og kobling stekeovn kabel. 20a autosikring kobling 6° kabel fra komfyr Kobling varmepumpe kabel inn nr 13 der en 6 stk spotlamp fra baderom. Hvis ikke godkjent så finne en løsning kobling annen plass. Du kan sjekke bilder med tekst. Må være godkjent autorisert elektrisk. Ønsker fikse så snart men er åpen en avtale tidspunkt.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud