Elektriker i Fitjar

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Fitjar

TEKNISKBUREAU AS

Teknisk Bureau er en teknisk totalentreprenør og servicebedrift innenfor fagene rør, ventilasjon, telekom, automasjon, energirådgivning, maritim elektro og Elektro.

April 2022

* Fortsatt ledig: Diverse elektrisk arbeid.

"Veldig fornøyd med alt!"
S
Sven
TEKNISKBUREAU AS

MOSTER ELEKTRO AS

Moster Elektro AS driv med installasjon av elektro både for privat, næring samt kommunale foretak. Me har Rammeavtale med fleire kommuner der me leverer el-installasjon samt drift av det elektriske anlegget i de ulike kommunale byggene. Me driv stort med nyinstallasjon i bolig, rorbuer, naust samt generell service elektro. Me er hovedleverandør av elbil-installasjon for kraftlaget.

Sep. 2020

Kjøkken

"Av 3 mulige bedrifter som kunde gjøre jobbe falt eg før Moster med en gang. For de første skrev han ned jobbens alle detaljer og han tog en gjennomgang med meg før han kom med detaljert. Kostnadsforslag. Som kom skriftlig på e-post samme dag. Der de..."Se mer
U
UNKNOWN
Fitjar
MOSTER ELEKTRO AS

SAGVÅG ELEKTRO AS

Tilbyr servicearbeid, alle kategorier, nybygging, hus, leilegheter, kort respons.

Jan. 2020

Tak jobb i gang

"Meget bra. Trivelige folk som utfører jobben tjapt og med høy kvalitet. Vi hadde god kommunikasjon under veis. Jobben blev utføre akkurat som planlagt uten kluss. Prisen var i tillegg bra. Anbefales"
U
UNKNOWN
Fitjar
SAGVÅG ELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Installasjon av ny krets til varmepumpe

5419FITJAR

Ca 12 meter fra skap skal det monteres varmepumpe. Det skal være mulig å gå rett fra skap og ut i takskjegg ( ca 50cm). Så kan det legges i tak og langs vegg ute fram til pumpe. Pris med alt er ønskelig.

Oppgradere hovedsikring på hytte

5419FITJAR

Oppgradere hovedsikring fra skrusikringer (2x25A) på loft ved inntak ( viking boks fra ca 1978-1979 ) . Resten av sikringer i skap er oppgradert til automatsikringer .

Bytte ut sikringer

5419FITJAR

På hytten har vi fått oppgradert sikringsskap, men viser seg at vi har noen gamle sikringer på loftet. Her kommer også strømledninger rett inn. Vi ønsker bytte ut disse med nye sikringer, men har forstått dette er en større prosess pga strømledningene som kommer direkte inn. Sonderer derfor terrenget for billigst, men seriøs og ordentlige hjelp for å få dette ordnet.

Skifte til automatsikringer + installere el-billader

5419FITJAR

Jeg ønsker å bytte skrusikringer til automatsikringer (noen er allerede byttet). I tillegg ønsker jeg å installere el-billader, har hatt Easee før og var fornøyd med det. Jeg ønsker også en befaring på å oppgradere det elektriske anlegget i 70-tallshuset jeg bor i.

* Fortsatt ledig: Diverse elektrisk arbeid.

5419FITJAR

Ute lys med sensor. Sluttet å virke. Feil på ute sensor eller relé i sikringsskap. Ny stikk kontakt i gang. Er et blendedeksel på vegg. Mulig den kan monteres der. Montere 2 dimmere. Har vanlig på av bryter på 2 steder. Ønsker de byttet til dimmbare brytere. Ønsker strøm kontakt ute, 2 stk. Jeg har liggende 2 elektroniske brytere til gulv varme, ønsker å bytte de manuelle til elektronisk. Egne deler der altså. Ønsker en uforpliktende pris på dette samlet og oppdelt.

Støype baderomsgulv

5419FITJAR

Treng hjelp til å støype baderomsgulv. Er betong frå før. Men får no nye avløp/sluker og skal legge varmekabler