Elektriker - Sauda

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Montere elbillader zaptec go

4200SAUDA

Ønsker prisestimat på montering av allerede innkjøpt zaptec go lader. Tavla: - har automatsikringer med overspenningsvern. - god plass for flere kurser - ams måler: kaifa ma304h3e Tavlen står i midten av en grovkjeller. Kabelen til lader må trekkes 5 meter ut i kjellergang, deretter gjennom en 30cm murvegg og så 3-5 meter mot ene fasadens hjørne. Hull i muren kan jeg bore selv.

vi trenger Elktiker med godkjent hos Fagna.

4200SAUDA

vi trenger Elktiker med godkjent hos Fagna. restauranten/ cafe i Bruagata 8 -Sauda trenger ny strøm! fra 125A til 200 A og vi har søkt hos Fagne og ved siden restauranten har gamle tavle og kan mulig å øke strøm men må ha ny stor kabel! Vedlegg bilder .

Pusse opp kjøkken + stue

4200SAUDA

Trenger alt nytt elektrisk i stue og kjøkken. Trenger også flere kurser. Samt litt små arbeid (bytte ut stikkontakter, sette inn stikkontakter) i andre rom/ ute område.

Legge gulv m/elektrisk gulvvarme ca 20m2

4208SAUDASJØEN

Det skal legges gulv med varmefolie under i en liten isocamp på campingplass. Materiell er kjøpt inn og ligger klart. Pergo sensation long plank country eik laminatgulv Sperreplast Gulvunderlag Foliekit Isocampen står på Sauda Fjordcamping i Sauda. Jobben kan utføres etter nærmere avtale da vi bor i Sandnes.

* Fortsatt ledig: Installering av elbillader

4200SAUDA

Skulle ha installert en Easee ladeboks. Laderen skal monteres utendørs, på husveggen. Det elektriske anlegget i huset er rett bak denne veggen, så totalt kabelstrekk fra tavla er 5-6 meter. Det elektriske anlegget (og huset forøvrig) er 6 år gammelt, så det bør være en relativt kjapp og enkel jobb.

Elektrisk arbeid

4200SAUDA

Skal totalrenovere bolig, skal legge opp nytt elektrisk.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud