Elektriker i Kvinesdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker i Kvinesdal

TRATEC TEKNIKKEN AS

Tratec Teknikken AS er en total-leverandør innen tekniske fag som jobber på privat, offentlig, bedrift og offshore markedet. Vårt hovedkontor er i Farsund med avdelinger i Flekkefjord, Lyngdal og Mandal.Vi leverer tjenester innen elektriker-, rørlegger- og kjøletekniske fag. Dyktige og pålitelige medarbeidere har ført oss til å bli en ledende aktør i vårt område. Vi skal levere best produkt til avtalt tid og pris.Ingen jobb for liten og ingen for stor!

Mai 2020

etablering av strøm på 100kvm. hytte

"Jeg totalrenoverte hytte i Kvinesdal, og fikk lagt inn strøm. Veldig god kommunikasjon underveis. De var fleksible i forhold til min fremdriftsplan, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Prisen var også fornuftig. Anbefales!"
G
Gisle
Kristiansand s
TRATEC TEKNIKKEN AS

SØNNICO ELEKTRO AS Avd. Lyngdal

Vi jobber med alt innen elektro og tar på oss alt fra større prosjekter til små service oppdrag. Vi har veldig gode systemer for internkontroll på elektriske anlegg, termografering og nødlys. Vi har godkjenning for brannforebyggende el. kontroll bolig, bedre kjent som el. sjekk.Våre ansatte er bosatt i Mandal, Lyngdal, Farsund, Flekkefjord, Marnardal og Audnedal, så vi tar jobber fra Søgne til Moi og innover i landet.Ta kontakt for pristilbud eller uforpliktende befaring.

Feb. 2013

Skifte elektrisk anlegg

"Meget god service, ryddige, raske, dyktige å hyggelige. Kommer garantert til å benytte meg av Sønnico Elektro AS Avd. Lyngdal igjen! Strålende fornøyd!"
P
Per Gunnar
Kvinesdal
SØNNICO ELEKTRO AS Avd. Lyngdal
Siste registrerte jobber

Sette opp to utelamper og stikkontakt

4480KVINESDAL

Tilbud for a sette opp to utelamper og stikkontakt

Oppgradering av el.anlegg

4480KVINESDAL

Oppgradere til 3-fas fra stolpe. Ønsker mest mulig kapasitet (63A) ca40meter luftstrekk fra stolpe til inntak loft. Renovere tavle i hus til kombiautomater. legge opp/terminere eksisterende kabel til garsje. Utbedre punkt fra DLE kontroll. (punkt 6. Ny v.v.b er installert.) Se vedlagt .pdf med bilder og DLE rapport.

Elbillader

4480KVINESDAL

Hei! Trenger hjelp for montering av elbillader. Har ikke gått til innkjøp av lader enda og er åpen for forslag. Mvh

* Fortsatt ledig: Solceller på tak , fritidsbolig / Kvinesdal

4480KVINESDAL

Ønsker montert solceller på hyttetak og tak på annex. Vi har masse sol fra morgen til kveld. Det skal være kurant å legge kabel under terasse mellom hutte og annex (ca 10 meter). Takene er totalt ca 55 - 60 kvadrat og belagt med takshingel. Grei plass for inverter under tak og lett adkomst til sikringsskap. Ønsker 5 år garanti for inverter (feks Fronius). Adresse for befaring gis til aktuelle på forespørsel. Det er god vei helt til døra. Øndsker oppgitt forventet leveringstid sammen med kostnadsestimat/fastpris og referanser.

Sette opp 2 utelamper og stikkontakt ute

4480KVINESDAL

Vil montere 2 utelamper på veggen samt en stikkontakt

Installasjon av Bil-lader, egen kurs til VVB, termostater til varmekabel m.m

4480KVINESDAL

1. Billader: Easee billader er kjøpt inn. Kabel ca 5m og materiell i sikringsskap leveres av installatør. 2. Egen kurs til Varmtvannsbereder og installasjon av Heatit ZM Single Relay 16A. Jeg har i dag VVB koblet til stikkontakt, men ønsker å koble rele til denne. Må legges på egen kurs da? Stikk brukes i dag også til vaskemaskin så jeg må beholde denne. Ber om forslag til løsning. 3. Bytte eksisterende termostater til varmekabler med Heatit - Termostat Z-TRM3. 3 stk. Termostater er kjøpt inn. 4. Ønsker pris på vanlig dobbel stikkontakt utendørs (plasseres nær billader)