Elektriker - Ulstein

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Siste registrerte jobber

Montere ladeboks

6065ULSTEINVIK

Montre opp ladestasjon til elbil

Montere elbil lader

6065ULSTEINVIK

Montering av easee elbillader. Ca 15m fra sikringskap til garasje. Har et sikringskap i kjeller og et på loft. Usikker hvor det er best gå ut i fra. Kan legge ved bilder.

Varmekabler, flising og listing

6065ULSTEINVIK

Vi har en gang som vi gjerne skulle ha fått flislagt, men tenker at det er nødvendig med varmekabler under, da dette ikke bare er entre, men også en gjennomgang til 2. etg. til soverommene. Utfordringen er at det ikke er mye å gå på nedover mtp. at varmekabler bygger noe, og vil komme i konflikt med dørterskler, og da spesielt ytterdør. Gangen er på ca 13 kvm. I første omgang ønsker vi en befaring for å få vite omfanget og pris, men vi er i utgangspunktet positiv til å utføre dette.

Ledstripe og elbil-lader

6065ULSTEINVIK

Ønsker ledstripe på nyttrekkverk som blir satt opp ila de neste to/tre ukene, samt en elbil-lader. Lengdene på rekkverk jeg ønsker ledstriper: • Sone 1: Vestre for parkering ca. 2,5m • Sone 2: Fra parkering til slutt av hekk ca. 20m • Sone 3: Rekkverk inngang ca. 2m • Sone 4: Rekkverk kjellertrapp ca. 8,5m • Sone 5: Nord-->sør terrasse ca. 12m • Sone 6: Sør-->øst terrasse ca. 15m • Sone 7: Terrasse nordside ca. 10m • Sone 8: Sandkasse ca. 3m Befaring passer best denne uken da all terrassebord og rekkverk er fjernet, blir lagt nytt neste uke. (Tenker da mtp. rør, kabelopplegg osv)

Ønsker pris på komplett installasjon av el-bil ladder type zaptec.

6065ULSTEINVIK

Har 400v anlegg og trenger 15 m kabel fra sikringsboks til laddestasjon.

Flytting av billadar

6065ULSTEINVIK

Hei, eg trenger å flytte Zaptec elbilladaren frå Holsekervegen 92 til Nesevegen 19 i Ulsteinvik.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud