På utkikk etter elektriker på Gjøvik?

Trenger du en elektriker på Gjøvik til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

På utkikk etter elektriker på Gjøvik?

Trenger du en elektriker på Gjøvik til å trekke ledninger, montere stikkontakter eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget? På Mittanbud vil dyktige elektrikere på Gjøvik konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Planlegger du et nytt prosjekt i boligen eller på hytta, vil du ofte ha behov for en elektriker. Elektrikere utfører mange ulike tjenester, og kan hjelpe deg med alt fra å montere stikkontakter og sjekke det elektriske anlegget, til større oppussingsprosjekter og totalrenoveringer hvor mange ulike fagområder er involvert. Det er viktig å ansette en faglært elektriker til å utføre arbeid på elektriske systemer i hjemmet. Dersom du forsøker å gjøre dette selv, risikerer du i verste fall at det oppstår farlige situasjoner som elektrisk støt eller brann. Som regel vil ikke forsikringsselskapet betale ut erstatning dersom det kommer frem at det elektriske arbeidet ikke er utført av en fagperson. Uansett om prosjektet er stort eller lite, er det alltid lurt å legge en plan før du setter i gang. Når du vet hva du vil ha gjort, er det lettere å finne riktig person eller firma til å hjelpe deg med gjennomføringen. Ved å planlegge godt og velge kompetente håndverkere til jobben, kan du være trygg på at du får et velfungerende og varig resultat.
Elektriker-jobber på Gjøvik på Mittanbud

Ønsker tjenester av en elektriker - Bybrua

2822BYBRUA

Prisoverslag El-inst ifbm ny hus - Bybrua

Elektrik installasjon til enkelt garasje

2827HUNNDALEN

Jeg vil installere strøm til garasjen rett ved siden av huset

Skifte til dimmbar lysbryter og bytte to taklamper

2825GJØVIK

Trenger hjelp til å gjøre en lysbryter dimbar, samt bytte to taklamper. Huset er fra 2012.

Skifte sikring fra skru til automat

2819GJØVIK

Skifte hovedsikringer x3 fra skru sikringer til automatsikringer.

Utbedring etter tilsyn

2825GJØVIK

Utbedring etter tilsyn. Har fått 10 avvik som må utbedres: Registrerte avvik: Kjøkken 1. Stikkontakt manglet jordforbindelse. Jf. fel § 21. Kommentar: Gjelder stikkontakt for oppvaskmaskin og her mulig berøringsfare 2. Kabelen var avmantlet utenfor kapslingen/dekselet. Jf. fel § 28. Kommentar: Gjelder ledning/kabel inn mot 25amp stikkontakt i benkeskapet Teknisk rom 3. Det var i for stor utstrekning lagt opp til bruk av bevegelig ledning. Jf. fel § 16. Kommentar: Gjelder var bla her benyttet seriekobling av skjøteledninger til diverse elektriske utstyr Garasje 4. Kabelen var avmantlet utenfor kapslingen/dekselet. Jf. fel § 28. Kommentar: Gjelder ledning/kabel ved siden av dør. 5. Utstyr/anleggsdel var ikke betryggende festet. Jf. fel § 28. Kommentar: Installasjonskabler var ikke betryggende festet ved siden av garasjeporten Smørebod 6. Kabelen var avmantlet utenfor kapslingen/dekselet. Jf. fel § 28. Kommentar: Gjelder ledning/kabel inn mit bryter ved siden av dør. Elvia AS Postboks 4100 2307 Hamar Det Lokale Eltilsyn tilsyn@elvia.no Følg oss på www.elvia.no elsikkerhetsportalen/elvia facebook.com/elviaoffisiell Side 1 av 2 7. Anlegget var mangelfullt vedlikeholdt og må ettersees av registrert installasjonsvirksomhet eller fjernes. Jf. fel § 9. Kommentar: Gjelder installasjonen generelt i rommet som her var lite fagmessig utført og ettersees i sin helhet. Gjesterom 8. Kabelen var avmantlet utenfor kapslingen/dekselet. Jf. fel § 28. Kommentar: Gjelder ledning/kabel inn mot bryter ved siden av dør. 9. Stikkontakt manglet jordforbindelse. Jf. fel § 21. Kommentar: Gjelder stikkontakter generelt i rommet. 10. Anlegget var mangelfullt vedlikeholdt og må ettersees av registrert installasjonsvirksomhet eller fjernes. Jf. fel § 9. Kommentar: Gjelder installasjonen generelt i rommet som her var lite fagmessig utført og ettersees i sin helhet. Registrerte anmerkninger: Gjesterom 1. Eier kunne ikke fremlegge dokumentajoner fra et registert elektrofirma vedrørende installasjoner i smørebod og gjesterom/annekset. Kommentar: Eier tar selv kontakt med sin Elektroentreprenør for å få oversendt dokumentasjoner med bla rapport fra montørens risikovurderinger og sluttkontroll samt Samsvarserklæring som også er eiers garantibevis på det utførte installasjonsarbeidet. Til utførende elektroinstallatør: Påviste avvik/mangler skal, om ikke annet er beskrevet, utbedres av elvirksomhet som er godkjent av DSB. Melding om utbedring slik den er utført punkt for punkt skal registreres i Elvia AS sin serviceportal, www.rettemelding.no.

Elektriker

2827HUNNDALEN

Pusser opp kjeller og trenger hjelp av elektriker koble strøm til Kjøkken, bad, 5 taklys , stikkekontaktet flere og lage eget sikringsskap .

Siste evalueringer
Feilsøking og utbedring av EL feil på baderom

God kommunikasjon og effektive folk.

Mai 2023
T

Tor Mattis Plukkerud om BRAVIDA NORGE AS Avd. Lillehammer

Biristrand
Avvik på tilsynsrapport

Raskt og effektivt

Mars 2023
A

Anne grete om Mjøs Elektro AS

Gjøvik
Lampe-oppheng

Veldig bra fra A til Å!

Feb. 2023
L

Lisa om Mjøs Elektro AS

Gjøvik
Montering solcelle anlegg

Rask og effektiv gjeng kom om var ferdig etter et dag 2. Ordnet alt med plusskunde og oppkobling. Supert

Des. 2022
J

Jan Christian om BRAVIDA NORGE AS, Avd. Raufoss

Hunndalen
Elektrisk - montere nytt kjøkken

De har gjort både det elektriske på kjøkkenet og i gangen hos oss, kommer alltid til å bruke disse ☺️

Okt. 2022
H

Heidi om Mjøs Elektro AS

Snertingdal
Koble opp strøm til garasjeporter ++

Flott utført jobb

Okt. 2022
T

Thomas om SVEUM & SVEEN ELEKTRO AS

Kapp
Oppgradering fra 12v anlegg til 230v kraftpakke

De gjorde en utmerket jobb da vi skulle oppgradere fra 12v anlegg til kraftpakke 230v på hytta vår i øvre Snertingdal. Flott gjennomført arbeid. Det ble noe forsinkelser på jobben, men dette hadde med solcelle leverandør å gjøre og grunnet en feilbestilling fra deres side og problemer med leveranse fra utlandet

Sep. 2022
O

Ole Morten om BRAVIDA NORGE AS, Avd. Raufoss

Skedsmokorset
Elektriker - bytte av termostat varmekabler

Veldig bra arbeid, god kommunikasjon og ryddig. Ble dessuten billigere enn avtalt 👍👍👍

Sep. 2022
S

Sven Kaare om BRAVIDA NORGE AS AVD HAMAR ELEKTRO

Hunndalen
Skifte av lysdimmerbryter på bad med spotter

Rraskt svar på,forespørsel,og profesjonelt utført arbeid av en hyggelig fagmann

Sep. 2022
B

Bjørn om Mjøs Elektro AS

Gjøvik
Installasjon av Tesla Wall Charger i garasje

Meget profesjonelt og effektivt arbeid, og alltid god kommunikasjon underveis i arbeidet. Anbefales!

Aug. 2022
S

Shi om BRAVIDA NORGE AS, Avd. Raufoss

Lunner
Enklere elektrisk arbeid leilighet

Anbefales! Fredrik kom innom og gjorde jobben raskt og effektivt allerede dagen etter første kontakt. Veldig fornøyd med resultatet.

Juli 2022
A

Amund om Mjøs Elektro AS

Rena
Automatsikringer, nye kurser

Veldig fornøyde med arbeidet og prisen!

Juli 2022
H

Hilde om ELEKTRO PARTNER AS

Gjøvik