Grunnarbeid i Ål

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Ål

HARALD GRØGARD

Okt. 2018

Bygge 20m grusvei

"Håndverkeren dukket opp på en lørdag som avtalt for a utføre befaring. Svarte på alle spørsmål jeg stilte på mittanbud. Jobben ble utført som avtalt på avtalt tidspunkt."
A
Anthony
Drammen

JP'S MASKIN AS

Sep. 2017

Grave grøft 20 m, drens fra septikktank

"En godt utført jobb, kunne godt hatt en graver som var litt større. En minigraver var ikke helt forventet. Men jeg er godt fornøyd med utført arbeid."
E
Egil
Ål
JP'S MASKIN AS
Siste registrerte jobber

Fjerning av torv/overflate

3570ÅL

Skal lage platting for bålpanne og trenger å grave ut ca 20 cm torv på omtrent 12 kvm. Plan mark.

Utgraving av tomt i Ål. Hallingdal

3570ÅL

Vi trenger å få gravd ut vår hyttetomt og planert i Ål i Hallingdal.

Støpning av fundament

3570ÅL

Hei Jeg skal have støbt et 100 m2 stort fundament til min nye hytte. Tomten er planeret, og overmassen er bortskaffet. Der skal kun graves lidt til selve fundamentet. Arbejdet skal gøres på fjellet i Ål. Såfremt du har mulighed for det, skal jeg også have boret efter vand og lavet septikanlæg.

Utskifting og reperasjon av 2 stk. hyttepillarer med grave/grunnarbeid

3570ÅL

Liten hytte trenger én ny pillar, samt at tæle har skjøvet en annen pillar ut av stilling - denne må rettes opp. Begge pillarene er av Leca, og er gravd ned og står på fjell. Disse må graves frem, hvorpå den ene må byttes helt ut, den andre rettes opp. Gravingen må gjøres for hånd. Det må gjøres en demontering av deler av en platting for å komme til pillaren som må byttes ut. Hytta må nok jekkes opp på nevnte pillarpunkter for å ferdigstille arbeidet. Hytta ligger i Ål kommune i Hallingdal.

Planering av ca 40m2 hage

3570ÅL

Ønsker planering og utflatning av hage, ca 40m2. Minigraver er nok. Lett å komme til og enkelt arbeid. Huset ligger 5 min fra sentrum og det er veldig lett å finne frem. Alt av plantasje og blomsterbedd skal vekk, så her det bare å grave i vei. Ønsker du mer informasjon, ta kontakt.

Graving, planering, støp av betongplate, Oppheimsåsen i Ål

3579TORPO

Utgraving, pukking, planering av hyttetomt. Støping av betongplate til Hedda hytte på Oppheimsåsen hyttefelt på Torpo, Ål kommune. Ferdig utført ila august 2019.