Grunnarbeid - Gol

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Grunnarbeid i Gol
MO1 Maskin AS logo
MO1 Maskin AS
Malmvegen 29, 3579 Torpo
5.0(1)

Siste evaluering

utgraving til Garasje

"Utmerket"

B

Bente

Gol, mai 2023

Les flere evalueringer om MO1 Maskin AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

utgraving til Garasje

3550GOL

grave ut til garasje. massen skal flyttes til at annet sted på tomta.

Ringmur/såle GOLSFJELLET

3550GOL

Trenger murer til å sette opp en ringmur og støping av gulv Hytten er under 50 m2 og leveres som byggesett Skal ha personlig ansvarsrett som selvbygger Ikke innlagt vann og strøm

* Fortsatt ledig: Utbygging av hytte på Golsfjellet

3550GOL

Hei! Ønsker et pristilbud på et mindre utbyggingsprosjekt på eldre hytte på Golsfjellet. Det ønskes bygget ut i østlig retning ca 25 kvm brutto. Tilbygget må inneholde 1 Soverom, 1 Bad(varmekabler) og 1 gang(varmekabler). Tilbudet må inneholde tegninger, søknader til kommune i tillegg til alt arbeide og materialer til utbyggingen inkludert prosjektleder som håndterer de forskjellige entreprenører. Det ønskes blant annet gravet septiktank inkludert nødvendige søknader etc til nevnte bad. I filen skissetilbygg2.jpg så ser man eksisterende hytte med tilbygg inntegnet på høyre side. Filen skissetilbygg1.jpg viser kun selve tilbygget.

Reparere skadet plastrør under bakken(Terrasse)

3550GOL

Terrassen og platting må fjernes samt trapp opp til øvre del. Deretter må det graves ned langs grunnmuren ned til rør. Røret blir så byttet gjennom veggen, og så fylles det på med singel rundt røret, og deretter lagt på platting. Jeg ønsker en entreprenør som kan ta seg av alt fra å fjerne terrassen og platting(for å komme til rørene), grave, fikse rørskaden og deretter bygge opp terrassen igjen(slik den er) med nye materialer. Det er varmekabler i rørene.

* Fortsatt ledig: GRAVING AV GRØFTER for rør til elektriske kabler.

3550GOL

Panorama Brl skal bygge ut strøm i carportene våre, og til det trenger vi grøfter fra strømskap på husvegg og ut til carportene. Vi har 2 hus med 2 carporter knyttet til hvert hus. Oppdraget er dermed å grave fra ett strømskap og til 2 carporter, to ganger. Fra elektriker har vi fått oppgitt at det må graves 40 cm ned, men dette avhenger selvfølgelig hva som finnes under overflaten. I grøften skal det ned 50mm rør, halvparten av lengen 4 slike rør, resten med plass til 2 slike rør. Vi forutsetter samarbeid med elektriker på detaljene. Det er i dag annen strøm i bakken ut til carportene, men vi har dessverre ikke kjent plassering på disse. Panorama Brl har adresse: Golfvegen 3550 Gol Vedlagt finne dere også kartskisse over området.

Utgraving tomt og støping av plate, Golsfjellet

3550GOL

HEi Ønsker tilbud på utgraving av tomt og støping plate 120m2 og ca 50m2 garasje på golsfjellet.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Utbygging av hytte på Golsfjellet

Veldig fornøyd med Robert og teamet rundt han! Han har vært enkel å ha med å gjøre og utført jobben(hytteutbygging) til vår absolutte tilfredstillelse og til avtalt pris! Anbefales!

Feb. 2023
T

Tom om RB SNEKKERSERVICE AS

Gjettum

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud