Grunnarbeid i Stavanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Stavanger

LEIF LENDE AS

5.0 (73)

Har holdt på med dette yrket i 35 år og har god erfaring innenfor alle typer arbeid hva gjelder alt fra graving til belegningsstein.Har maskiner til både store og små jobber og tar for oss alt ifra tomtearbeid, dreneringsarbeid, sprenging, kjellerutgravinger og div hagearbeid/belegningsstein.Holder til lokalt på Klepp i Rogaland, men er tilgjengelig for arbeid i alt fra Haugesund til Egersund.Bare å ta kontakt om det skulle være noen spørsmål vedrørende alle typer arbeid.Tlf: 93269700Mail: leif@...

Se mer
Sep. 2023

Hus dreneringsarbeid

"Veldig profesjonell og god erfaring, hjelper alltid og gir råd for å gjøre jobben enda bedre, Jeg er heldig som har valgt denne entreprenøren."
F
Fikre Micaiel
Hafrsfjord
LEIF LENDE AS

LILLEØRE ANLEGG AS

4.9 (23)

Lilleøre Anlegg ble etablert av Søren Lilleøre etter mange år som småjobbsjef i GS Anlegg. Søren viderefører den kvalitet og service han er kjent for i sitt arbeid fra GS Anlegg. Søren var nominert til årest hyggeligste håndtverker i 2020 og du blir tatt godt vare på om du gir Lilleøre Anlegg oppdrag. Ta kontakt for befaringer og tilbud.

Sep. 2023

Drenering, Oppgraving, rengjøring og isolering

"Thanks Soren. Everything went smooth. Good communication and good timing. Quality of work was good."
R
Rufat
Stavanger
LILLEØRE ANLEGG AS

EIGIL KRISTENSEN

5.0 (26)

Firma utfører arbeider som masseutskifting, opparbeidelse av gårdsrom, løing av steinmur, drensgøfter, hagearbeider, transport av masser, osv. Eg har lang erfaring og stor yrkeskompetanse på anleggsfag. Har sentral godkjenning.

Aug. 2023

Grave arbeid

"Ingenting å klage på her. Strålende rett og slett."
S
Sigve
Stavanger

LEGGETEKNIKK AS

Leggeteknikk har 36 års erfaring og høy kompetanse. vi tar i hovedsak oppdrag i Rogaland. Arbeider som utføres er: Natursteinsarbeid, brolegging, belegningsstein, gartnertjenester, graving, drenering, støping, brøyting, strøing, trefelling osv.... Vi satser på kvalitet og fornøyde kunder, å sørger for at arbeidet blir utført raskt og effektivt. Vi bistår med alt fra problemløsing til utførelse og veiledning.

Aug. 2023

Klargjøring asfaltering

"Uklare tilbud"
J
Jørgen
Stavanger
LEGGETEKNIKK AS

FJOTLAND

5.0 (6)

Lokale fagfolk som Gjør jobben i tide

Juni 2023

Leggeasfalt + noen meter med kantstein

"Veldig foenøyd med alt!"
P
Phillip
Hafrsfjord
FJOTLAND

Euro Hage Og Anlegg AS

4.8 (57)

Juni 2023

Oppgradering av uteområde

"Euro Hage og Anlegg har lagt belegningsstein og hage hos. Dette er enormt effektive og flinke folk. Fikk gode innspill og råd underveis i prosessen og vi er strålende fornøyde med sluttproduktet. Kan definitivt anbefale Euro Hage og Anlegg til andre."
L
Linn
Nærbø
Euro Hage Og Anlegg AS

VM INVEST AS

Velkommen til vår side.Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med kvaliteten vi leverer.Vi er et lite entreprenørfirma som utfører arbeid innen:GravingSteinmuringUteområdeTømmringRivingBetongsagingVi har ADK1 sertifikat for Vann og Avløp.

Mai 2023

Utgraving og støping

"Vi er veldig fornøyde med arbeide som ble utført av VM invest, eneste var at det tok litt lengre tid enn planlagt."
I
Iris
Stavanger
VM INVEST AS
Siste registrerte jobber

Graving og støping til tilbygg

4009STAVANGER

Hei Vi har tenkt å utvide grunnflate på huset med ca 40 kvm i areal, rundt huset er allerede drenert for ca 13 år siden og fungerer bra. vi ønsker gravering og støpning av tre side grunnmur som skal kobles til eksisterende grunnmur og gulv og kjellertrapp, videre blir det graving og kobling av avløpsrør fra tilbygg til hoved kummen. høyde fra toppen av grunnmur til bakken er 112 cm.

Fjerning av Masse

4085HUNDVÅG

Kjeller er pigget / meislet opp. 70% av masse er fjernet. Ønsker tilbud på fjerning av de resterende 30%. Ca. 15 cm over 20 m2. Altså ca 3 kubikkmeter. Har transportbånd, bøtter og meiselmaskin (om det skulle være bruk for). Masse skal kun flyttes fra kjeller til hage (5 til 15 meter). Ikke åpning for gravemaskin, må gjøres for hånd. Vått i kjeller grunnet høgt grunnvann. Ønsker fastpris.

Drenere, lage lysgrav og støp av ny trapp

4044HAFRSFJORD

Hus i Stavanger: Drenere rundt huset Grave lysgrav Støpe to nye trapper Mulig befaring kreves, det kan ordnes. Har en liste over det som skal gjøres. Likevel er det ikke nødvendigvis alt som må dekkes av tilbudet. VIL VELDIG GJERNE AT DERE SPESIFISERER HVA DE ULIKE DELENE KOSTER. Det gjør det enklere for meg å vurdere hva de ulike delene koster, det er mulig jeg ikke skal gjøre alt, dette avhenger kun av pris. Dette skal gjøres: 1. Fjerne garasje (teglstein og betong, bør enkelt kunne rives ned med gravemaskin) 2. Fjerne inngangstrapp i betong 3. Fjerne terrasse (betong og masse, må fjernes for å drenere rundt hus) 4. Grave rundt huset 5. Fjerne en oljetank som ligger rundt huset (vil gjerne ha pris, alternativt bare grav den opp så fjerner jeg den om det ikke er noe dere tilbyr) 6. Skjære ut til større vindu og nye dører i betong 7. Drenere rundt huset (inkl plater, plast klemlist etc) 8. Lage til lysgraver 9. Støpe to nye trapper, en som dekker kortsiden mot veien (se tegning, per i dag er det ingenting der) 10. Lage ringmur til inngangspartiet som er tegnet inn 11. Lage ringmur til ny garasje 12. Grave opp røtter på alle trær på tomten Igjen, er nødvendig med en spesifisering (noen ting kan selvsagt slås sammen), slik at vi også kan gjøre en vurdering på om vi faktisk skal gjennomføre de ulike delene. Som dere ser vil det være en stor endring på huset, relevant informasjon: 1. Vi flytter trolig trappen ut av huset og lager et "påbygg" med inngangspartiet slik at trappen der går fra hovedetasje og ned. 2. Vi skal lage utleiedel nede, derfor må vi grave ned et stykke mot veien slik at vi får plass til dører og vindu. Kan ringes om det er spørsmål på tlf.

Utgraving i hage og oppsett av enkel støttemur

4019STAVANGER

Vi ønsker å grave ned til grunnmurssåle langs husvegg og ut til innkjørsel. Arbeidet medfører fjerning av ca 3 meter støttemur inntil stikkveg. Ca areal på utgraving er 40 m2 og ca høyde er 1,5 meter. Området består av plen og løsmasse. Det skal bygges støttemur på ca 1 meters høyde i område mot plen/beplantning. Såle i utgravd område bør legges med pukk og singel for god drenering. Se bilder for mer informasjon. Arbeidet kan utføres vinter/vår 2024.

Renovering av hageområde

4034STAVANGER

Ønsker å oppgradere hageområde ved huset. Følgende arbeid ønskes gjort og jeg ønsker prisoverslag på dette arbeidet. 1. Rive ned to trær som ligger i hageområdet 2. Bygge over et enkelt tak på deler av området. 3. Legge fliser over område med gress (ca 50 m2)

Parkeringsplass på tomt - "lomme i veien"

4011STAVANGER

Vi er 2 naboer som trenger hjelp med å lage en ca. 12 meter lang og 3 meter bred "parkeringslomme" i vår felles tomt. Det skal graves masse fra 1 til 2 meter dybde inn i tomten, fra veisiden, mellom de 2 trappeoppgangene. Vi trenger deretter å asfaltere et gulv og en støttemur i Recon bak parkeringsplassen. Vi trenger tilbud på hele jobben, inklusiv fjerning av hekk, men dette kan vi også selv gjøre, så ta det med som ekstra i tilbudet.