Grunnarbeid i Oppdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Oppdal

Wolden Melhus AS

Wolden Melhus er et familieeid entreprenørfirma med tilhørighet i Oppdal. Vi utfører alt av tjenester innen landbruk og anlegg. Ingen oppdrag er for stort eller for lite. Vi har en oppdatert utstyrspark som sørger for både effektivitet og et godt resultat. Firmaet består av 4 ansatte. For oss er et godt sammarbeid med kunden viktig!

Sep. 2023

Plannering av uteområde ved nybygg

"Veldig fornøyd med resultatet."
Y
Yvonne
Trondheim
Wolden Melhus AS

Oppdal Graving Og Transport AS

OGT AS er en mellomstor entreprenørbedrift på Oppdal. Vi omsetter for ca. 16MNOK i året og har ca. 10 ansatte. Vi driver godkjent verksted for tunge kjøretøy, samt drifter egen bilpark bestående av 3 og 4 akslede tippbiler, tippsemi og langtransportbiler maskinsemi, flisbiler (60t). I tillegg har vi gravemaskiner fra 8t - 25t med og uten gps. Vi utfører arbeid i hele midt-norge og deler av innlandet og Møre & Romsdal til avtalt tid og pris. Vi tar på oss alle jobber innen graving, grunnarbeid, m...

Se mer
Nov. 2022

Prøvegraving av byggegrop

"Liten jobb som ble upåklagelig utført. Erfaren maskinfører. Hyggelig kontakt med firmaet."
A
Arve
Oppdal
Oppdal Graving Og Transport AS

TRONDHEIM BETONG AS

Vi har god kunnskap om betong og lang erfaring innen betongarbeid. Vårt hovedfokus er å levere et faglig godt arbeid med fokus på høy kvalitet. Vi utfører alt fra mindre betongjobber til totalentrepriser. Vi har utført arbeid innen betong og gulvavretting i over 10 år, tidligere under navnet Avrettingservice Kaj Lilleberg AS. Vi har utført oppdrag for flere store entreprenører i Norge og har mer enn 15 års erfaring innen betongbransjen. Trondheim Betong AS har tidligere år levert mer enn 200 0...

Se mer
Sep. 2018

Støping av såle til hytte

"God pris, presis utføring, utmerket resultat. Kan absolutt anbefales!"
O
Ole Kristian
Oppdal
TRONDHEIM BETONG AS
Siste registrerte jobber

Anlegge støpt betongplate til drivhus på 8 m2.

7340OPPDAL

Betongplata må sikres mot frost/tele. Det må etableres en form for avløp fra gulvet. Rør for gjennomføring av strømkabel og vannledning opp gjennom gulvet. Adkomst til planlagt plassering er litt smal/trang. Arbeidet må derfor gjennomføres med minigraver e.l.

Grunnmur 16 kvm, naturmur 5m lang 1,5 m høy, planere ca 100kvm tomt

7340OPPDAL

Ønsker start så fort som mulig! Overnatting tilgjengelig på hytta om nødvendig. Grunnmur 16 kvm til tilbygg, naturmur 5m lang 1,5 m høy i forbindelse med tilbygget, planere ca 100kvm tomt, har mye masse fra skråningen vak hytta som kan brukes til å forskyves ned for å planere nivået under, som skal planeres.

Naturstein mur

7340OPPDAL

Utvide naturstein mur med 4meter ut og 5 meter bredde, pluss planering og utfylling av et område nedenfor støttemuren.

Plannering av uteområde ved nybygg

7340OPPDAL

Vi har en tomt som er full av masse etter graving ifm husbygging. Det er snakk om leire, sand, jord og stein. Vil anslå at det er snakk om 100-120kvm som skal planneres og kjøres bort.

Støping av plate til hytte

7340OPPDAL

Vi skal bygge hytte på Nerskogen i Oppdal Kommune. Vi skal bygge hytte fra Hallinghytter, modell Skogshorn 124. Se vedlagt bilde av hyttetomt og hytta. Vi trenger noen som kan utføre grunnarbeid og støpe plate. Tomten er relativt flat.

Sandfiltergrøft for gråvann

7340OPPDAL

Gråvannstanken er nedgravd men mangler sandfiltergrøft for utløpet. Utløpsrøret ble i 2006 lagt på et lag pukk. Nå ønsker jeg at utløpet legges i ca 5 m grøft, bredde ca 0,5 m i bunn og ca 1,5 m på topp.på et sandlag, gruslag, med røret oppå og tildekt med et jordlag som er masse fra grøften.