Grunnarbeid i Farsund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Farsund

RF ANLEGG AS

April 2021

Graving/ planering

"God pris, holdt avtaler og bra resultat."
K
Knut A.
Siste registrerte jobber

Utvide/forbedring av bekk

4550FARSUND

En bekk som deler to tomter har de siste årene seget og blitt mindre, og klarer ikke å ta unna vannet ved mye nedbør. Fører til oversvømmelser på plen rundt. Det er mye kratt rundt, og store steiner som tetter til bekken. Ønsker pris på å utvide bekken i bredden, og bygge den med stein langs bredden. Det er mye stein på tomten som kan brukes i arbeidet. Det er flere plasser kronglete å komme til med en stor gravemaskin.

Klargjøring for asfaltering.

4550FARSUND

Tomt på ca. 100 m2 skal klargjøres for asfaltering med fjerning av det øverste gruslaget for å få bort røtter av ugress osv., lett planering av gruslagt tomt og etablering av fall mot veien som ligger parallelt med tomta som ønskes klargjort. Opprettet en tilnærmet identisk annonse tidligere i dag 30.05, men oppga dessverre feil mailadresse ved et uhell.

Klargjøring for asfaltering.

4550FARSUND

Som tittelen tilsier ønsker jeg å klargjøre for asfaltering, ca. 100 m2. Arbeid som ønskes utført er å fjerne det øverste laget av grunnen for å få bort røtter av ugress osv., enkel planering av gruslagt tomt og etablering av et lite fall mot veien som ligger parallelt med langsiden av tomten som skal klargjøres.

Grunnarbeider tomt

4563BORHAUG

Det skal bygges hus på flat tomt i Farsund kommune. Tomten må klargjøres for støping. Graving, legge stikk, pukk/singel V/A osv.

Fylle masse og planere

4550FARSUND

Ønsker tilbud på å fylle masse og planere ca 350 kvadrat på hyttetomt. Ønsker tilrettelagt for gressplen. Noe dårlig adkoms. Befaring behøves.

* Fortsatt ledig: Graving, grunnmur

4550FARSUND

Hytte skal utvides med ca 20m2. Ønsker tilbud på graving og støping av grunnmur. Ta kontakt for mer info