Trenger du å få utført grunnarbeider i Vinje?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Vinje finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du å få utført grunnarbeider i Vinje?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Vinje finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnarbeid i Vinje

Planere / lage ny parkeringsplass

3864RAULAND

Ønsker tilbud på planering / lage ny innkjøring for parkering av biler.

Natursteinsmur

3895EDLAND

Natursteinsmur på ca 20m og en snitthøyde på 1m. Muren skal opparbeides mellom kjørevei i hyttefelt og plen/gress til hytte. Etterfylling bak mur med stein/pukk med topplag av jord.

Utgraving og grunnmur

3890VINJE

Det er en lagerbygg som skal bygge. Det er behov for å skifte ut 0,5 meter i bulk. Hvis entreprenøren ser det det er behov for masse utskifting over 0,5 meter skal dere varsle oss i god tid. Det skal også levers en graveplan som viser opparbeidelse av tomten. I dag ligger bygget i lav skråning i forhold til terrenget rundt. Vi dermed sett behov for å heve terrenget ca. 0,5 meter for å få naturlig avrenning fra bygget. Entreprenørene må derfor omfatte terrengheving, skjøting og puss mot nærliggende terreng. Med tanke på vann og avløp må det graves rør som skal gå opp gjennom betongplaten i varmesystemet rom. Plassering av avløps sluk og vanninntaket skal diskuteres i prosjekteringsfasen. Avløps vannrøret skal avsluttes i kummer utenfor bygget, ca. 3 meter fra ytterveggen. Nybygget skal settes opp med gulv på grunn med ringmurselement, ref. Byggforsk datablad 521.111. Betongplaten skal være minst 15 cm og støytett med betong som egner seg for verksted gulv, slik som B35 MF45. Platen skal isoleres med ringmur og gulvisolasjon i henhold til Byggforsk datablad 521.112. Betongplaten skal avrettes med fall mot døråpningene, minimum 1 %. Ellers må stålplaten glattes og behandlet last med lithurin betong forsegler.

Skyte vekk ca 1200m3 med berg på bolig tomt

3890VINJE

Skal bore og sprenge vekk ca 1200 m3 med veldig løst berg fra bolig tomt. Enkel tilgang og trenger kun borerigg. Har gravemaskin på stedet. Området er ca 20 x 20 meter og fra 0.5-3.5m høyt. Snitt høyde er ca 3m. Fjellet er veldig løst, så det er ikke hardt fjell det bores i. Ønsker pris pr m3 eller fast pris. Det er mulig og komme på befaring, ta kontakt på

Gravearbeid, fylle på masse

3864RAULAND

Trenger hjelp med utgraving av masse, jord og fylle på med pukk ca 30 kvadret. Langs en vegg på hytta. Planen er å bygge platiting der. Fylke på med dreneringsstein og masse inntil en bod ca 8 kvadrat. Rette opp en p plass med fast masse/singel ca 3 kubikk. Desverre er det ene bilde i fra vinter.

Gruse oppkjørsel Rauland

3864RAULAND

Gruse oppkjørsel side og bakside ved dobbelthytte Heishusveien. Hoppetusse etterpå? Ønsker egnet grus for traktorfreser. (Den i dag er for grov og blir ofte «skutt ut» inn i hytteveggen) Underlag er i bruk i dag, hardt og stabilt. Adresse: Heishusveien 4 og 6. vis-a-vis Rauland høyfjellshotell. - enkel adkomst.) Befaring med grunneier er mulig denne uka torsdag - søndag (8-11. oktober) men ta gjerne en kikk før hvis det passer. Ønsker prisoverslag. Mvh Karsten

Siste evalueringer
Planering/masse utfylling

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. God dialog og kommunikasjon underveis. Hyggelig befaring, og kjapp tilbakemelding med pristilbud.

Juni 2019
M

Morten om Haugarne Maskin Service