Grunnarbeid - Halden

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Grunnarbeid i Halden

HANSENS GRAVING & VEDLIKEHOLD

Utfører det meste innen utomhus arbeider. -drenering -beplantning -planering av gårdsplass -planering av hage -grøfting -støttemurer -kabelgrøfter -hekker -masseutskiftning

Utgraving til garasje

"Veldig hyggelige karer med masse kompetanse. Enkle å kommunisere med og veldig fint utført arbeid iht. avtale."
P
Petter
Halden, Juni 2023
HANSENS GRAVING & VEDLIKEHOLD

Graving og Vedlikehold AS

Driver for det meste med graving, transport og eiendomsvedlikehold, men tar på meg det aller meste.

Rensking av fjell

"Han kom å så jobben og utførte jobben rask og effektiv . Til avtalt pris Han kan sterkt anbefales"
T
Thor Kristian
Løken, Mars 2022
Graving og Vedlikehold AS

Mikkelsen Graving AS

Sentral godkjent selskap i vekst Gode evualering og bredt lag med kunnskap for å kunne hjelpe deg med dine oppdrag

Graving i hage med fin adkomst.

"Veldig fornøyd med firmaet, da jeg fikk løst oppdraget mitt på en pen og skånsom måte. Effektive og løsningsorienterte er slik jeg oppfatter dem. Disse ønsker jeg å bruke igjen :)"
K
Kristin
Krokstadelva, Sep. 2021
Mikkelsen Graving AS

SOLBREKKE OG LIE MASKINENTREPRENØR AS

4.5 (6)

planere gårdsplass, sette opp L-element mur, grave bort hekk

"Konkurransedyktige på pris. God kvalitet på utført jobb. Løsningsorientert og god kommunikasjon gjennom hele oppdraget."
O
Oscar Andres
Halden, Juli 2021

JY HANSEN HAGEANLEGG

5.0 (21)

Etter å ha hatt dette som hobby(bijobb) i mange år, tok en skrittet å startet et enkeltmannsforetak for noen mnd siden. Satser for det meste på jobber innen hageanlegg,plenklipping, snømåking, tilkjøring/ bortkjøring av masse, klipp av busker,fjerning av røtter osv,pluss gravearbeider. Driver også med stubbefresing og har også kvistkværn.Drenering,opparbeidelse av hager,gårdsplasser. Utgraving av mindre områder f.eks garasjer,tilbygg.? Har også feiemaskin,så feiing inngår også i jobber jeg påtar meg. Har alle papirer, sertifikater i orden til å utføre denne type jobber. Av utstyr har jeg, 2,5 t graver,traktor med henger, 9t nyttelast, bil og 3,5 tonns henger til mindre oppdrag..

Se mer

Større gårdsplass

"JY Hansen Hageanlegg gjorde en kjempefin jobb til en god pris. De har nye maskiner og solid kompetanse. Gårdsplassen ble veldig fin. Jeg er veldig fornøyd."
P
Per-Morten
Halden, Juni 2021
JY HANSEN HAGEANLEGG

MARTINSEN OG SØNN

Martinsen & Sønn er et lite firma som driver med graving, transport, vei vedlikehold og gressklipping. Men alt kan spørres om! Ingen utfordringer bare løsninger.

Graving til fjell.

"Utført en meget bra jobb, i vanskelig (skrått-kupert) terreng. Kan trygt anbefale dette firma videre."
K
Kristian
Berg i Østfold, Mars 2021
MARTINSEN OG SØNN

BRÅTEN MASKIN

Bråten maskin er ett ENK med bred kunnskap fra bygg og anlegg, landbruk, vintervedlikehold og anleggsgartnervirksomhet.

Grovplanering med graver på deler av naturtomt

"Fantastisk samarbeidsvilje! Vi skulle grovplanere og rydde på vår naturtomt. Jon Atle fra Bråten Maskin har vært helt eksemplarisk på å være: - punktlige - effektiv - løsningorientert - enkel å kommunisere - nøyaktig og kostnadseffektiv pris Dett..."Se mer
C
Christer
Halden, Nov. 2020
BRÅTEN MASKIN

NAVESTAD MASKINTJENESTER V/MARKUS NAVESTAD

5.0 (12)

Støp av Grunnmur

"Fine folk, gjorde et par ekstra servicer som ikke var avtalt. Det er flott at dere følger med og helper kundene deres. kom til avtalt tid og ryddet opp etter seg."
S
Sebastian
Sponvika, Feb. 2020
NAVESTAD MASKINTJENESTER V/MARKUS NAVESTAD

LARS TOMMY BERNTSEN

4.9 (42)

Legge drensrenne foran garasje

"Både jeg og naboen er veldig godt fornøyd med utført arbeid. Oppdraget ble utført som avtalt, og prisen på jobben var svært konkurransedyktig. Jeg kan trygt anbefale disse 2 hyggelige guttene videre."
K
Kjell
Halden, Okt. 2019
LARS TOMMY BERNTSEN

HM GRAVESERVICE HENNING MYRENE

5.0 (12)

Drenering og utvide gårdsplass

"Jobb er utført og resultatet ble utmerket. Drenerte 2 vegger. Planering av plen. Sjaktet av gårdsplass, pukket opp og lagt subbus på topp. Samt satt 2 granittmurer. Veldig nøye og pålitelig. Anbefalles"
M
Michael
Tistedal, Juni 2018

ENG MASKINDRIFT

Maskinentreprenør. Tar på oss det meste innen graving og transport. Gårdsdrift og vedsalg. GRATIS OG UFORPLIKTENDE BEFARING!

Anleggsarbeid hyttetomt

"Fornøyd med tjeneste utført!"
H
Håkon
Ski, Sep. 2017
ENG MASKINDRIFT
Siste registrerte jobber

Pigge opp gulv

1792TISTEDAL

Pigge bort 30m2 armert betonggulv(5-7cm) Grave ut 0,5m dybde leire og stein. Alt er i kjeller, rom har vanlige kjeller-vinduer. Ber om pris pr m2 eller hele jobben, har ikke tid til befaring nå.

Støttemur og gjerde

1786HALDEN

Tilbud på støttemur med gjerde på toppen. Støttemur: 1. kan være ca 32 meter lang og 120 på det høyeste og ca 30 cm på det laveste. Fylt opp med stein og jord klar til å så. 2. Kan være 6-8 meter lang og ca 120 hele veien. Gjerden: kan være ca 10 meter langt og ca 150 cm høyt. Siden muren ønskes å legge på tomtegrensen må dette søkes om.

Legge skifer

1769HALDEN

Ønsker å få lagt skifer . Har skifer selv å grunnarbeidet er ferdig . Ligger 04 subus der Området er på 20 m2 ved inngangsparti Ønskes utført snarest mulig . Skifer ligger rett ved siden av der det skal legges Ønsker fastpris på jobben

Etablering av vei og parkering i terreng

1794SPONVIKA

Har et hus som ligger ca 5 høydemeter over hovedvei. Ønsker å etablere en ny vei fra hovedvei-nivå og en parkering i ca 3 meters høyde i terrenget eller så høyt som er mulig (markert med rød firkant på bildene). det vi ønsker er da en minst mulig bratt vei med sving og parkering med bredde for avstigning på begge sider i terrenget. Tidligere vei opp er på naboens tomt og vi ønsker begge at vi får vår egen vei. Ønsker en pris og at jobben kan gjøres så fort som mulig.

Transport av Bil/Båt/Maskin - Fra 1769 Halden til 1788 HALDEN - Før 18.06.2023

1769HALDEN

Jeg har en stor høy med grus på plen som må fjernes , trenger hjelp til det , da må ha lastebil og gravmarsin

Hage plen planering

1781HALDEN

Jord masser skal utjevnes og gjøres klar for matjord til plen. Lett jobb for erfaren gravemaskin fører

Siste evalueringer
Grave og støpejobb

Markus Navestad rev min gamle garasje, gravde ut jord, fylte på pukk og komprimerte så det ble klart til støping. Fylte så på jord og planerte rundt støpen så det ble pent. Han gjorde en utmerket jobb. Anbefales! Berg

Mai 2017
T

Tormod om NAVESTAD MASKINTJENESTER V/MARKUS NAVESTAD

Tistedal
Grunnarbeider på tomt før tilbygg

Eng Maskindrift leverte meget god kvalitet til avtalt pris og tid. De kunne ikke ha gjort jobben bedre på noen punkter. De gjorde en grundig jobb på en vanskelig tomt. De la inn ekstra fyllmasser pga mye vann fra omgivelsene. De var flinke til å kommunisere fremdrift og avstemme. De leverte ekstra fyllmasser og rør slik at videre arbeid ble enklere. De ryddet opp etter seg. Regningen ble som forventet. Ole Marius er også meget hyggelig. Anbefales

Mai 2017
L

Lars om ENG MASKINDRIFT

Sponvika
Planering av hage

Meget bra utført jobb. Service innstilt og punktlig.

Juni 2016
P

Petter Bjerke om EINAR EGELAND

Halden
* Fortsatt ledig: Legging av garasjerenne langs hus

Raskt utført jobb etter avtale.

Jan. 2015
J

Jon om Glomma Drift AS

Gamle fredrikstad
Renovering av div.inne og ute på enebolig.

Jobben bestod av og skifte nytt tak over veranda,nedgang kjeller og hovedinngang.Ny trapp hovedinngang.nytt verandagulv-trapp og støping av trapp kjellerinngang.Nye vindskier på hele huset,nye takrenner og pipehatt.Nytt røropplegg i kjøkkenbenk,nytt dusjkabinett og toalett.Jobben ble utført raskt av flinke folk og til avtalt pris.En stor takk for flott utført arbeid.Anbefaler Sellebakk Byggservice AS på det varmeste.

Sep. 2014
U

Unn M. om SELLEBAKK BYGG & EIENDOM AS

Halden
Planering av tomt. Graving.

Kom til rett tid, og utførte jobben arbeidet raskt og bra! God dialog med arbeiderne og behjelpelig med tanke på hvor mye jeg kunne bruke på arbeide av penger. Ikke noe negativt å si.. Kan trygt anbefales.

Okt. 2013
K

Ken Robert om GRAVING & UTEMILJØ AS

Halden
* Fortsatt ledig: Lage uteplass i hagen - belegningsstein - 16m2

Jobben ble utført til avtalt tid og til en konkurransedyktig og avtalt pris. Plassen ble fin. Kommunikasjon og skriftlig tilbud kan bli litt bedre. Noe problemer med snekkerarbeidet, men dette ble raskt rettet opp. Vi kan trygt anbefale Sarpsborg Hus Hytte Hage til andre som ønsker belegningsstein.

Aug. 2013
A

Anne om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Halden
Drenering rundt hus og diverse graving

Jobben ble utført etter avtale. Godt fornøyd med utført jobb. Firma med meget god erfaring, som kommer med gode forslag og løsninger. Ryddig på papirarbeid og dokumentasjon. Meget god oppfølging. Jobben tok litt lenger tid enn vi forventet og firma er ikke det rimeligste i bransjen. Firma kan anbefales til graving og drenering. Hyggelige arbeidere.

Juli 2013
K

Kristian om Greåker Maskinstasjon AS

Sponvika
Planering rundt hytte i Sponvika

Bedriften ga et spesifisert tilbud med enhetspriser. Dette gjorde det lett å justere i forhold til endringer + og minus.Bruker standard håndverkerkontrakt. Fin arbeidsgjeng med positiv innstilling til kundetilfredshet. Meget vellykket sluttresultat. Arbeidet gjennomført uten irritasjonsmomenter av noe slag.

Aug. 2012
A

Alfred om SARPSBORG ANLEGG AS

Torp
Graving og planering av gårdsplass ca 70 m2 + støttemur

Kjempefornøyd! Vi har fått et pent uteområde og flott støttemur. Hyggelig, rask, proff og rimelig.

Mai 2012
H

Hanne Beate om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Tistedal
Graving ned til vannrør.

Veldig fornøyd og annbefales på det sterkeste!

Okt. 2011
K

Kim om SARPSBORG ANLEGG AS

Halden
drenere en side av huset

De var raske og effektive, gjorde jobben raskere en anntatt. Var hygelig og koselig. Har ett stort pågangs mot. komemr til å bruke de neste gang vi skal gjøre noe også... Kjempe fornøyd kunde

Sep. 2011
H

Hans-chr. om SARPSBORG ANLEGG AS

Tistedal

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud