Grunnarbeid i Levanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Levanger

NEVE MASKIN AS

4.5 (2)

Mai 2022

Utgraving av masser o tilkjøring/av stein

"Bra utført noe sein til å svare på sms, men ikke noe problem"
R
Rolf
Åsenfjord

SKRØVSETH ANLEGG

4.8 (10)

Skrøvseth anlegg er en liten bedrift som tar på seg mindre jobber innen grunnarbeid, støttemurer, drenering og lignende arbeid. Dette er vårt hovedområde, men vi tar også jobber med betongsaging og kjerneboring. Vi har fagbrev og flere års erfaring. Vi har også gode samarbeidspartnere innen anleggsgartner, byggmester/tømrer og massetransport som gjør at vi kan gi et komplett tilbud til deg!

Mai 2022

Bytte masse på gårdsplass

"Nøyaktig utført arbeid. Te ein grei pris."
P
Pål
Levanger
SKRØVSETH ANLEGG

STOREHAUG FJELLBORING

4.8 (6)

drive med drenering ,graving ,muring ,steinleging veibygging .

Mai 2021

Graving og bortkjøring av masse.

"Kvalitet, ryddighet, pålitelighet, effektive, god kommunikasjon og bra pris."
T
Trond
Skogn

SUSEGG VESTRE MASKIN Lars Erik Susegg

4.3 (24)

Mai 2020

Drenering

"Kjempehyggelig kar som virkelig leverte varene - anbefales!"
C
Christian Floan
Levanger
SUSEGG VESTRE MASKIN Lars Erik Susegg

Hs Maskin & Utemiljø AS

Les mere om oss på vår hjemmeside: www.hsmaskinogutemiljo.noHS Maskin & Utemiljø AS er drevet av Hågen Storflor, som har fagbrev som anleggsgartner, ADK1 bevis, kurs i hagedesign og arkitektur for hager. HS Maskin & Utemiljø AS ble etablert i 2010 og er en godkjent opplæringsbedrift. Vi disponerer lastebil med diverse containere og maskinflak. Traktorer med frontlaster og 12 og 15tonns dumperhengere, brøyte- og strøutstyr. 2stk Volvo gravemaskiner på 16 og 6 tonn med diverse skuffer, klyper og t...

Se mer
Okt. 2018

Grave ca. 80 m grøft og fylle med matjord

"Veldig bra utført jobb; vi er fornøyde!"
H
Håvard
Levanger
Hs Maskin & Utemiljø AS
Siste registrerte jobber

Bankett, ringmur/plate og lave vegger

7603LEVANGER

Ca 15m2 tilbygg til garasje. Utgraving og grovplanering er gjort, men det må komprimeres og støpes. Det skal også sages unna en betongkant før støp.

Utgraving til platting

7603LEVANGER

Trenger utgraving/planering av kupert plen for senere bygging av platting. Kanskje oppsett av liten støttemur. Vil gjerne få lagt duk tilslutt. Området er ca 30 kvm.

Grunnarbeid

7605LEVANGER

Graving for påbygg 45 m2. Skal også graves ned til avløp for å etablere nytt avløp fra huset. Ca 4 meter. Dette blir under tilbygget. Ønsker graving/planering og ferdigstilling til bankett og ringmur. Flat tomt som det står en eldre grunnmur på som skal saneres (graves ned i muren?) Ikke fjell.

Anlegging av gårdsplass

7608LEVANGER

Vi ønsket å anlegge gårdsplass foran garasjen og i den forbindelse må en del gress fjernes og det må fylles noe masse for å jevne ut området noe før legging av singel. Tror det skal finnes pukk under gresset fra den tid grasjen ble satt opp. Resten av gårdsplassen har også behov for oppfriskning, totalt samlet areal er på cirka 400 m2.

Utgraving og grunnarbeid til påbygg

7620SKOGN

Trenger anbud på utgraving og grunnarbeid til et påbygg på eksisterende bolig. Blir flytting av masse for å jevne ut tomta og noe bortkjøring av masse.

Påbygg

7620SKOGN

Har fått tegnet påbygg til eksisterende bolig og er på jakt etter anbud på jobben. Jobben går også ut på å etablere våtrom i eksisterende bolig, ny trapp i eksisterende bolig og utskifting av stuevinduer. Det må påregnes å fjerne/flytte masse.