Grunnarbeid i Verdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Verdal

RIKSVOLD AS

Lerfald & Riksvold AS har lang erfaring innen graving, grunnarbeid, steinlegging, natursteinbygging, betong, brøyting, vaktmestertjenester og transport. Vi har sentral godkjenning innen graving, grunn og betong, samt avfallshandtering i forbindelse med riving og miljøsanering. Vår markedsføring har i alle år vårt fornøyde kunder, det har gjort at vårt annonsebudsjett er så godt som kr 0,- hvert eneste år. Vi setter HMS, kvalitet, leveringsdyktighet og fornøyde kunder foran alt annet, derfor har ...

Se mer
Mai 2022

Legge kantstein i plenkant og jevne ut steinheller i inngangsparti

"Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Raskt og effektivt! God kommunikasjon og bra utført :-)"
I
Inger K. Stornes
Verdal

ROBERT KIRKNES

5.0 (1)

Aug. 2017

Graving

"Svarte fort og gjennomførte jobben raskt."
L
Linn Gudrun
Verdal

ARNE HOLM MASKIN AS

5.0 (2)

April 2017

* Fortsatt ledig: Planering, bortkjøring jord, grøft for overvann

"Raskt oppmøte/befaring og raskt tilbud gitt. Jobben ble gjort etter avtale, på kort tid, svært dyktig utført maskinarbeid . Grøfting og nedlagt rør på kort stund, gårdsplass oppgravd så fint at ingen ny grus måtte tillegges. Og betaling etter utført..."Se mer
T
TORIL LAILA
Verdal

RIKKI SÆTHER

Bedriften har 10 års fartstid i bransjen, og vi er 2 ansatte. Vi driver mest med nydyrking, massetransport og tomtearbeid. Selvfølgelig tar vi også andre jobber som å grave vannledning og kloakk. Veivedlikehold som skraping, grusing, strøing, brøyting, kantrydding og grøfte-rensk.

Aug. 2010

Gårdsplass

"Anbefales. Jobben ble raskt og effektivt utført. Og sluttresultatet ble veldig bra. Neste gang vi skal gjøre noe med gårdsplassen vår, så vet vi hvor vi skal henvende oss."
J
Jan Arild
Verdal
RIKKI SÆTHER
Siste registrerte jobber

Skifte påler på hytte

7660VUKU

Har en hytte som begynner å bli litt skeiv da alle påler ikke står på fjell. Trenger hjelp til graving og utskifting av påler og oppretting. Hytta er stroppet på plass nå men påler må settes på fjell så den blir stående i ro.Har bilder av hytte og påler ved interesse, Veranda må bort og noen trær men det ordner jeg selv. Hytte står ca 100 meter fra vei og er stort sett flatt og kan beltes etter en grussti ,skal høre med grunneier om dette så alt slikt er greit. Kan også være med å hjelpe til under jobb om det trengs.

Grave opp jord og legge ut singel

7653VERDAL

Ønsker å grave opp ca 50 m2 med jord og legge ut duk med singel for å få plass til bilparkering

Graving

7653VERDAL

Hei. Jeg har tenkt å lage inngang i kjelleren, å må derfor få gravd ned slik at jeg kan begynne å få støpt i graven.

Klargjøring av gårdsplass for asfaltering og evt asfaltering

7654VERDAL

Gårdsplass som per i dag er planert og delvis singelbelagt ønskes klargjort til asfaltering. Mulig noe masse bør fjernes/erstattes da det kommer opp ugress enkelte steder. Må planeres mot avløp for vannavrenning.

Legge kantstein i plenkant og jevne ut steinheller i inngangsparti

7654VERDAL

Legge ca 15 m ny kantstein. Planere og jevne ut eksisterende steinheller i inngangsparti, ca 15 meter lengde, 2 m bredde.

ønsker pris på gravearbeid

7650VERDAL

av stor en tomt