Trenger du å få utført grunnarbeider i Nannestad?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Nannestad finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du å få utført grunnarbeider i Nannestad?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Nannestad finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnarbeid i Nannestad

Grave og lage støttemur

2033ÅSGREINA

Ønsker tilbud på graving og støttemur på ca 15-20 meter lang. Den skal bare være så høy at den går kant i kant med bakken som er gravd ut (se bilder). Skal lages fra tomtegransa (se pinne som er ringa ut på bilde) Send helse melding.

Grave, plante hekk og legge stein

2033ÅSGREINA

Hei, Vi har en plen som er 13 m + 9 meter på totalt ca 22 meter som vi ønsker å ramme inn. Enkel tilgang med gravemaskin. Det er ønskelig å: - grave opp - plante thuja hekk 23 meter på ca 170-200 meter - legge elvestein i skråningen og kantstein nederst for å ramme inn ved skråningen. Ønsker estimat på arbeidet og hvor lang tid det vil ta sånn ca. Gjerne utført arbeid ila mai.

Gårdsplass - Grave opp og legge grus (45 kvm)

2033ÅSGREINA

Ønsker å grave opp deler av min plen og videre gjøre den grunnjobben som må gjøres slik at man kan få lagt på singel. Området som skal graves opp og tilordnes er omtrent 9x5 meter (ca. 45 kvm +-). Ønsker et prisestimat og omtrentlig hvor lenge man ser for seg at jobben tar å gjøre :)

Fjerning av jord

2032MAURA

Fjerning av en haug med jord. Anslår ca 250 kubikk ferdig gravd masse

Lage kjellervindu

2034HOLTER

Vi skal lage soverom i kjeller og trenger å grave ut et vindu. Veggen er i leca og utsiden av vinduer er grus fyllmasse. Det er behov for å pigge bort deler av en støpt trapp som ikke er i bruk.

utgraving i forbindelse med påbygg

2032MAURA

hei. trenger pris/hjelp til planlegging og utførelse av utgraving på tomt i forbindelse med påbygg. det skal bygges på ca 60 kvm. grunn er trolig mye sand og sten, ikke fjell eller leire så vidt jeg vet. har kanskje mulighet til å dumpe på egen tomt bak garasjen om ikke firmaet er int i å beholde massen selv. ønsker gjerne pris på hele jobben i detalj og evt et tilbud på støp av såle også hvis det er mulig å få en god avtale.

Siste evalueringer
Grunnarbeid og fundament til garasje

Meget bra utført arbeid og fikk et tilbud på garasjeplatt og gårdsplass som var akseptabelt. Måtte drenere over gårdsplass og skikkelig bra arbeid-men litt overrasket at dette ble kalkulert på timebasis....

Nov. 2020
U

Unni Greta om TS DRIFT OG VEDLIKEHOLD ODD TERJE SANDEM

Maura
Utgraving

Hyggelig folk og samarbeide med, jobben ble utført som avtalt og til avtalt pris. Kan varmt anbefale dem som utførende, holdt dagligt kontakt under utførelsen.

Aug. 2020
T

Tommy om HOFF GRAVESERVICE AS

Nannestad
Graving/planering og bortkjøring av stedlige masser

Utførte til avtalt tid og bedre pris enn forventet. Kan trygt anbefales!

Juli 2018
S

Stian om MARTIN SKARAMYREN

Holter
Graving og massetransport

Pliktoppfyllende og seriøst firma til god pris. Godt fornøyd.

Juli 2017
A

Anders om Grindbakken Maskin

Nannestad
Gruset gårdsplass

etter befaring med Mohaugen hage valgt vi å droppe "gruset gårdsplass" pga omfang og kostnad. Mohaugen hage fikk istede i oppdrag å legge beleggningsstein på et område foran garasjen. Vi er svært fornøyde! Takk til Mohaugen for god veiledning :)

Juni 2015
I

Ingridhafstad om MOHAUGEN HAGE

Åsgreina
Graving og transport av masse

Embre Park & Anlegg fikk oppdraget. De utførte jobben raskt, effektivt og med god kvalitet. Vi ønsket å få gravd ut ca 50% mer enn avtalt, og dette var ingen problem mot en liten kompensasjon. Vi er meget fornøyde! Vi håper på et samarbeid også i fremtiden! Med Vennlig Hilsen Patrick Olsen

Okt. 2012
R

Roy om Embre Park & Anlegg AS

Oslo