Trenger du å få utført grunnarbeider i Molde?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Molde finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du å få utført grunnarbeider i Molde?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Molde finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnarbeid i Molde

Grave grøft

6421MOLDE

Grave grøft for å legge strøm/trekkrør mellom hus og garasje . Ca 20m mellom hus og garasje og 5m asfalt .

Grave liten grøft

6421MOLDE

Skal legge kantstein i oppkjørsel, og trenger da å få gravd en 20 meter lang grøft, på ca 0,5*0,5 m brei og dyp, samt kjørt bort masse. Denne jobben passer nok best til en mindre gravemaskin/minigraver.

Grave vekk stein og masse

6429MOLDE

Ønsker å få gravd vekk en lav natursteinsmur, og deler av blomsterbed med jord og diverse røtter. Ca 12 meter lang mur, 0,5 meter høyde og 1 meter dybde skal fjernes for å lage fundament til ny støttemur. Anslår ca 8 m3 masse som skal flyttes, inklusiv stein. Kun tilkomst med minigraver, da det er litt smal grusvei. Massen som graves opp kan flyttes litt lengre opp på plena, da plena skal fylles ut med jord over dette for å planere etter støttemur er bygd. Ønsker fastpris eller prisestimat.

Opparbeide ny tomt klar til plating av hus

6421MOLDE

Vi ønsker å få tilbud på planering av tomt i Røbekklia Molde. Planering av tomt, noe sprenging, mur i forkant av tomt, samt opp med vei.

Reparasjon av natursteinsmur.

6423MOLDE

Trenger reparasjon av natursteinsmur som er rast ut. Beliggenheten gjør det vanskelig å komme til med gravemaskin. Dreier seg om ett område på ca 2,5m høyt og 6,0m langt. Noe masse må også fjernes.

Planere og belegningsstein

6425MOLDE

Ønsker å få etablert biloppstillingsplass ved siden av eksisterende carport foran huset. Terrenget skrår litt med plen ved hushjørnet ca. 75 cm lavere enn carport. Må planeres opp, men trenger ikke nødvendigvis fulle 75 cm. Må også ses på løsning rundt lufteventil fra kjellerrom som kommer ut på den veggen, og drenering fra takrenne til carport som kommer ned i det hjørnet. Brostein i carport, ønsker likt på biloppstillingsplass. Ca 42 m2

Siste evalueringer
Utgraving av kjellergulv i bolig fra 1950.

Kjempe fornøyd med jobben Ras Service Skibinski utført. Skal helt sikkert bruke de igjen og anbefale dem videre. God kommunikasjon og levert og jobben til riktig tid og pris.

Mars 2020
M

Marilyn om RAS SERVICE SKIBINSKI

Kleive
Utbedring av oppkjørsel 60 m2 - 105 m2

Bedriften kom med løsningsforslag underveis, samt anbefalinger vedrørende fornuften/behovet i ulike tiltak ifht. Nødvendighet. Det ble også ryddet pent underveis og i etterkant. Ting tar tid og ting koster penge, så vanskelig å vurdere på dette. Men umiddelbart har det vært en opplevelse av profesjonalismen og kvalitet i gjennomføringen!

Nov. 2019
M

Martin om Maskin Og Transportservice AS

Molde
graving av tomt

Orden på arbeidsplassen, gjennomførte jobben raskt og effektivt til en god fastpris. Kontrakt o.l var ikke like detaljert som andre firmaer, men ikke la dette avskrekke deg. Han gjorde en kjempejobb på vår tomt i Elnesvågen.

Mars 2018
K

Kristian Mikal om Maskin Og Transportservice AS

Molde
Utvidelse av parkeringsplass

Perfekt utført, og god pris.

Aug. 2017
K

Knut Ingvar om AAS KJELL RUNE

Molde
* Fortsatt ledig: Grave ut jordkjeller

Raskt utført og god kvalitet på jobben.

Nov. 2016
R

Rune om KVANDE BETONGSERVICE AS

Molde
Riving av garasje, og utgraving til ny garasje

Flott jobb med å rive garasje, fjerne gammel vegetasjon og gammel asfaltveg. Ordnet raskt med sprenging da vi oppdaget fjell. Klargjorde området med drenering før støping, og rigget opp ny innkjørsel for asfaltering. Satte også opp ny støttemur i betongstein. Alt ble gjort raskt og effektivt. Kan anbefales.

Okt. 2016
Ø

Øyvind om JØRAN RÆSTAD

Molde
Grunnarbeid før asfaltering.

Jobben ble gjort på en god måte, mr Flatsetø er ung og har et stort engasjement rundt jobben han gjør, engasjert i å skape løsninger. Betraktelig billigere enn de store selskapene. Skulle jeg ha gjort jobben en gang til ville samme firma fått oppdraget. Tommel opp.

Juli 2016
J

Jan-Arild om FLATSETØ MASKIN OG TRANSPORT AS

Molde
Graving og sprenging av boligtomt i Årølia, Molde

Firmaet kan anbefales sterkt! Løsningsorientert, effektiv og god kommunikasjon. Fikk ekstraarbeid med bygging av støttemurer da huset var ferdig, og kommer til å bruke han igjen hvis det blir nødvendig.

Jan. 2015
S

Svein Ludvik om JØRAN RÆSTAD

Hjelset
Drenering + riving av støttemurer + oppgraving av oljetank

Drenerte rundt huset vårt. Flinke og hyggelige folk + god på pris. Kan anbefales.

Sep. 2014
S

Stig Arne om JØRAN RÆSTAD

Skåla
Utgraving av tomt ca 50m2 samt bortkjøring av masse og tilkjøring av pukk/grus osv.

Kunne gjøre jobben raskt. Begynte uka etter jeg tok kontakt. Trivelige folk som virkelig har greie på det de driver med. Jobben ble utført raskt og effektivt. Var også det anbudet som hadde lavest pris. Kan virkelig anbefales!

Aug. 2013
K

Kenneth om JØRAN RÆSTAD

Molde
Naust

Hurtig svar og raskt møte ved naust tomta :-) Firmaet hadde mye å gjøre MEN fikk hjelp med å knytte kontakter ang. grunnarb. av naust tomta. Så nå er vi i gang takket være J.Johannessen A/S :-))

April 2012
W

Willy om BYGGMESTER JOHN JOHANNESSEN AS

Sunndalsøra