Grunnarbeid - Øyer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Grunnarbeid i Øyer

Siste evaluering

GRAVING VED PRIVAT INNKJØRSEL

"Jeg er veldig fornøyd med både avtaler, kommunikasjon og arbeid."

L

Laila Bodil

Tretten, juni 2022

Les flere evalueringer om KRONBERGET BYGG OG ANLEGG AS

Siste evaluering

Rehabilitering av plen

"Meget effektiv og ryddig, renoverte hele eiendommen inkludert plenområde, gårdsplass, parkering og innkjørsel. Gode og profesjonelle innspill på løsninger, jeg er rett og slett imponert over resultatet. I tillegg punktlig, serviceinnstilt og hyggelig. Anbefales på det sterkeste!"

D

Daniel

Tretten, mai 2020

Les flere evalueringer om GUNSTAD MASKIN AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Grunnarbeider for carport og flere boder, antar TTK1

2636ØYER

Grunn og betongarbeider for carport og boder. Grunnarbeider: Gravemaskin for å skrape av singel lag på tomten + graving av grøft på ca 5 meter, dybde 0,5m for el.kabel inn til bygget. Kan også bli aktuelt å legge ca 50m2 med stor bruddskifer også. Betongarbeider: Mur på lengde ca 15,5+6,5=22meter, og med høyde ca2,4m. Kan støpes i betong, eller Leca. Krav om brannklasse min RI60 grunnet avstand til nabo. Ringmurer rundt boder og sauna. Høyde ca 30cm. Omfang 25m. Tomten er planert, og er brukt som parkering noen år.

Gravearbeider hyttetomt Øyer

2636ØYER

Ønsker fastpris på grunnarbeider til nybygg av hytte i Hafjell. Tomten kan besiktiges på eget regi, anbefales for å se grunnforhold. Vann, avløp og strøm/fiber kommer inn på tomten i samme grøft (sør/vest) og må således føres frem. Innkjøring og parkering blir i nordenden av tomten, og skal planeres ferdig med masser anbefalt for dette bruket. Det er en del store steiner på tomten, disse ønskes gjenbrukt som en mur i bakkant og fremkant på tomten. Hvis det mangler stein for å komplett mur, kan dette etter avtale hentes i nærområde for å komplettere. Tomten skal beholdes naturlig, og alle trær skal beholdes, men det må påregnes en del planering og opprydding på tomt. (jevne) Det er ingen ferdig situasjonsplan enda, men hytten skal plasseres så høyt som overhode mulig i terreng. Med kulting på sålen må påberegnes. Mulig oppstart av arbeider er satt til ca 15Nov.

Grunnarbeid før oppføring av bolig

2636ØYER

Adresse: Viksvevegen 2636 Øyer Ønsker pris på grunnarbeid i forbindelse med oppføring av to nye boliger. Enhetene er på 50kvm + bod på 5kvm, som skal stå hver for seg på samme tomt. Jobben krever både pigging/sprenging og fjerne/fylling av masse, inkl. tilrettelegging for påkobling av kommunalt vann og avløp. Om det er ønskelig å gi et tilbud på prosjektet, er det muligheter for befaring på tomta. Ta kontakt om det er ønskelig. Her kan jeg også gå gjennom planer som er lagt mtp. innkjøring, plassering av boliger på tomta osv. Ta gjerne kontakt for mer info!

Tømme gammel møkkjeller

2636ØYER

Jeg har en gammel møkkjeller som ikke har vært i bruk på 25 år. Ønsker gjerne tilbud på å tømme jorda som er der med minigraver e.l. Skal bare ut av døra og 20 meter unna ned på jordet. Den nyeste delen er nesten tom, den innerste delen er fullere.

Drenering

2636ØYER

Er ingen grunnmursplast eller drenerende masse fra hjørnet og ned langs kortsiden på huset. Grave ned til såle, fjerne masse, jeg legger grunnmursplast, så må det fylles igjen med drenerende masse. Må stå på øverisiden av mur (se bilde), så kreves litt lengde på graverarm. Ikke langt ned å grave.

GRAVING VED PRIVAT INNKJØRSEL

2635TRETTEN

Graving og re-legging av eksisterende plastrør, ca 8 - 10 meter. Arbeidet passer perfekt for minigravemaskin.

Siste evalueringer
Grave - tilkjøring masser- flytting av steinmur

Godt utført arbeid, akkurat som bestilt.

Juni 2017
A

Alexander om GUNSTAD MASKIN AS

Oslo
* Fortsatt ledig: Grunnarbeid to uthus (15 + 20 kvm) Øyer kommune

Flink og hyggelig. Gjorde jobben som avtalt.

Juni 2017
E

Ellen om GUNSTAD MASKIN AS

Oslo

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud