Trenger du å få utført grunnarbeider i Hammerfest?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Hammerfest finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du å få utført grunnarbeider i Hammerfest?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider i Hammerfest finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnarbeid i Hammerfest

* Fortsatt ledig: Grave og kjøre bort stein og masse

9602HAMMERFEST

Ca 1 kubikk masse (stein og sand) etter drensgraving, i bakgården, skal fjernes fra Hagen. Minigraver og tilhenger kan kjøre mellom 2 garasjer men ikke større kjøretøy. Ønsket fjernet innen 3 uker.

* Fortsatt ledig: Grave ut parkeringsplass å fjerne deler av mur

9603HAMMERFEST

Vi ønsker å grave ut parkeringsplass på tomta, for å få tilgang må deler av muren rundt tomta fjernes, ca fem meter mur med gjerde ca 20cm bred og 30cm høy. Det må graves ut ca 0.07 kubikk masse et område på ca 15m2. Det skal legges kantstein rundt og parkeringsplassen skal fylles med grus/pukk

Garasjetomt/plannering av plen

9601HAMMERFEST

Skal bygge garasje til høsten så trenger å forberede arealet, området som skal planeres ut er ca 6x7 m. Bak der garasjen står går det en plen som skal planneres, mulig det må til noe masse hvis man ikke klarer seg med det fra garagetomten

Graving

9600HAMMERFEST

Fjerning/planering av hage . Tilkjøring av masser som er egnet til parkering.bortkjøring av masser..skraverte felt er den del av Hagen som ønskes fjernet.

Belegningsstein 150 kvm

9602HAMMERFEST

ønsker tilbud på belegningsstein, Kongsgård grå mix ferdig lagt inkl fugesand, graving og utskifting av nødvendig masser. Pris per kvm inkl mva.

LEGGE BETONGPLATTING I SOKKELETASJE, CA 38 Kvm

9603HAMMERFEST

Hvem kan ta på seg denne jobben? Det skal legges betonggulv i sokkeletasjen. Sokkelen er gravd ut, det gjenstår justeringer som skal til slik at rør/ drenering kan leges. Det må gjennomføres en siste understøping (ca 1,5 - 3,0 m). Det er her det skal gjennomføring til våtrom på motsatt side av veggen. Radonduken skal legges mellom isolagene. Rørlegger vil kontrollere fall når rør for vann og kloakk (før avrettingsmassen påføres). Lage/Montere Radonbrønn, legge røret på plass i gjennomføring til kald-kjeller (det er ferdig passasje til rør under veggen). - LEGGER VED BILDER STRAKS DETTE ER KLART. 1). PREPARERE FOR UNDERSTØPING (ca 1,5- 2,0 meter gjenstår): Forutsatt at det graves ut i uke 40/41 (?), Oktober. 1.a. START når graving er ferdig. (I prosess). - Tilpasse/ legge armering. - Legge passasje til avløp til motsatt side av veggen ( ca 60 cm under vegg). - Forskale. - Støpe. 2. AVRETTE OG STØPE GULV: 2.a. START når understøpingen er herdet (4-6 dager?), uke 41/ 41 Oktober. - Legge ned rør for vann og kloakk. - Det skal avløpsrør under betongvegg til motliggende våtrom (ca 50 cm), se over. - Rette av. - Legge trykkisolasjon, og preppe for Radonduken. - Legge radonduk, og mansjetter i rørgjennomføringer. - Tette og lekte radonduken (Duk, mansjetter, tetting/ tape er klart). - Legge isolasjon, og tilpasse armering til betonggulv. - Legge betonggulvet.

Siste evalueringer
Drenering ved grunnmur

Bedriften tok raskt kontakt etter at jeg la ut jobben på mittanbud.no. Jobben ble raskt og effektivt utført og til avtalt pris. Jeg er veldig godt fornøyd med bedriften og jobben som ble utført(!)

Juli 2012
M

Morten om ØVERGÅRD HAVTOR

Hammerfest