Grunnarbeid - Sogndal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Grave vekk masse.

6863LEIKANGER

Jeg har behov for å få fjernet et par kubikk masse slik at jeg kommer til fundament til veggen. Massen kan dumpes 5 meter unna.

Rehabilitere bunkergarasje

6863LEIKANGER

Trenger å tette og isolere betongdekke, ca 7x10 m. Grave ut og isolere, fylle 7x10 meter bak garasje. Senke gulv og frostsikre, flyte nytt gulv. Forskale og sette opp ca 13 meter armert betongmur for å avlaste eldre lastepunkt i leca med setningsskade.

Utsaging til dør i betong-grunnmur, graving og snekkerarbeid

6856SOGNDAL

Det skal settes inn en utgangsdør i en kjelleretasje. Dette innebærer: - graving ned ca 180 cm inntill grunmur der døra skal sages ut, inkl til ny trapp - ny dreneringsgrøft ca 10 meter i fallende terreng - betongsaging til dør (til 9x21 dør) - betong utsaging av vindu 50x50 cm - innsetting av ny dør. - støp av trapp ned til ny dør. Det skal etableres en leilighet i kjelleretasjen. Dette innebærer: - oppføring av lettvegg 2,5 m med dør. - innsetting av tre innendørs dører. - noe øvrig innendørs snekkerarbeid. Det er tilkomst på en smal veg og det er ganske trangt mot nabo-eiendom, så det må brukes en liten gravemaskin.

Hunde gård

6863LEIKANGER

Trenger noen til å legge sand\grus i en hunde gård på ca 72kvm også gjøre det fint for våre 2 hunder. Gjerne så fort som mulig

Fjerning av trestubber og planering av tomt

6863LEIKANGER

Vi ønsker anbud på fjering av trestubber og planering på et område på litt under 300m2 med variert helling, fra bratt til nesten flatt terreng. Vi ønsker også anbud på 3 forkjellige alternativer til opparbeiding etter planering: 1. Opparbeiding til hage med en sti fra topp til bunn. 2. Opparbeiding til parkeringsplass og hage rundt. 3. Opparbeiding til parkeringsplass og grunnarbeid til en garasje og hage rundt.

Kopla seg på offentleg avløp

6863LEIKANGER

Har per i dag ein gamal defekt septikktank som må fjernast. Me ynskjer å kopla oss på det offentlege nettet. Må grava opp ei grøft på omlag hundre meter langs vegen opp til huset me bur i. Det er lett tilgjengeleg for gravemaskin, men det er utfordrande med snumoglegheiter i enden av bakken for t.d. traktor med hengar. Kan vera interessert i opprusting av sjølve vegen, men det kan me sjå på etterkvart.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud