Trenger du å få utført grunnarbeider på Kongsberg?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider på Kongsberg finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du å få utført grunnarbeider på Kongsberg?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider på Kongsberg finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet grunnarbeid på Kongsberg

Utføre gravearbeide i Kongsberg til privat hus.

3617KONGSBERG

Utføre gravearbeider (en byggesøknad vill trenges) for å bytte gammelt vannrør og avløp, på et privat område (til hus) i Kongsberg. Vannløp/avløp er avtalt at det blive utført av en autorisert rørlegger firma fra Kongsberg. Men det trenges å grave ca. 70-75m for å for tilgang til vannrør/avløp. Geomatikk report og nabovarsel kvittering er klart. Omfanget av arbeidet: søknad for gravearbeider og utføre gravearbeid.

Planering av hage/forarbeid for kunstgress

3611KONGSBERG

Har en hage med nedfelt trampoline hvor vi skal ha kunstgress rundt. Trenger hjelp med å få planert ut og klargjort for legging av kunstgress

Grave rundt hus i forbindelse med bytte av drenering

3617KONGSBERG

Vi har et hus fra 1980 der det ikke er byttet plast langs ytterveggen siden byggeår. Vi ønsker nå å få inn en pris på hva det ca koster å grave opp rundt huset, før vi selv ønsker å legge plast og isolering selv. Huset er c 7x16 meter og det skal graves på begge kortsidene og en langside. Vi har tatt prøvegraving langs den ene siden for hånd og der bestå massene av sand og jord. Det må graves ca 2,5 meter dypt hele veien rundt da terrenget går i et med 1. etasje. Det ligger ikke vann- og avløpsledninger på sidene det skal graves. Det er enkel tilkomst på tomten via vei, og det er god plass til å "bli kvitt" massene på tomten. Massene skal ikke kjøres bort, men brukes på tomten i etterkant. Huset ligger nært Kongsberg sentrum. Vi ønsker å få en tilbakemelding på hva dere tar i timen for graving, og et stipulert timebruk på mengden graving som er skissert. Vi ønsker også at dere skriver hvilken størrelse dere har på gravemaskin så vi kan sammenligne med andre tilbud. Vi ser frem til å få inn tilbud fra deg! Mvh Martin

Drenering og isolering av kjeller

3615KONGSBERG

Vi har et hus fra 1977 som trenger ny drenering og isolering av kjeller. Det er ca 50m rundt huset. Ønsker også at det blir gjort i stand en lys grav til et vindu i kjeller og at det blir planert og gjort klart til garasje. Det er også mulig det ønskes at det settes opp en støttemur mot nabo og at det graves en grøft. For å legge ned strømkabel fra luft til jord. Kan tidligst komme på befaring etter påske. Ønsker kun henvendelser fra firmaer som kan gi dokumentasjon på jobben.

Oppgradering av setningsskade i garasje samt justering av garasje.

3610KONGSBERG

Garasje er fra bygge år 1987, det er byttet ut en ytterdør dør i garasjen. Ettersom det er satt seg en setningsskade, grunnet manglende drenering av fyllmasse fra hage rundt garasje, bør det derfor graves og støpes ny støttemur og deretter rette opp leka mur i garasje. Deretter støpe nytt gulv i garasje, heve vegger og tak. Garasjen skal gjøres tett og loftet oppgraderes med utgangsdør direkte ut til hage, samt isoleres for helårs bruk. Videre er det ønske å støpe trapp fra hage og ned til garasje. Og se på muligeheten for å kunne sette inn dobbel garasjeport for parkering av to biler.

Bygge garasje med 2. etasjer

3612KONGSBERG

Har fått godkjent byggesøknad, og ønsker tilbud på totalpakke bestående av: 1. Utstikking av tomt i forhold til godkjent kartgrunnlag 2. Graving og klargjøring til støping av plate 3. Støping av plate 4. Oppsetting av garasje (1 etg) i: - Ferdige elementer eller - Forskaling og muring 5. Ønsker 2 etasje snekret med konstruksjon, vindtett med sløyfing/lekting og tak 100% ferdig med takrenner og plater/takstein 6. Ønsker fylt opp med fyllmasse innat garasjeveggen fra øst/hagen slik at den så godt som mulig flukter med plenen 7. Tilbud ønsker jeg inkludert med ferdig montert elektrisk garasjeport. Åpning garasje må kunne ta inn bobil på 310 cm høy, så høyde på åpning må være ca. 330 cm. Tegninger oversendes selvfølgelig, men det må nok tegnes på nytt, da mine tegninger ikke er laget i f.eks. autocad. Ønsker komme igang så fort det er bart, og gjerne ferdig før før høsten! Ønsker sette inn vinduer og dører, samt kle, isolere, trekke strøm og gjøre alt innvendig selv.

Siste evalueringer
Graving og planering

Veldig bra jobb for en veldig konkurranse dyktig pris.

Okt. 2019
N

Norelyn om BUSKERUD VEIVEDLIKEHOLD AS

Kongsberg
Graving for drenering

En godt utført jobb og lette å kommunisere med. Anbefales.

Sep. 2019
S

Svein Tore om AS HI-MA

Kongsberg
* Fortsatt ledig: oppgraving og planering an hageflekk

Ok, flink til jobben, men jobben kostet mere enn avtalt. Fikk prisen som avtalt til slutt.

Juni 2019
A

Anita om STORM TREFELLING

Kongsberg
Delvis overbygd terrasse

Solid håndtverk til avtalt tid.

Mai 2019
Å

Åse Maj om BYGGFORNYELSE AS

Kongsberg
Utkobling av septiktank

Profesjonelt gjennomført med stor arbeidsintensitet. Lett å kommunisere med, og fleksible og dyktige folk. Anbefales.

Sep. 2018
P

Pål Atle om LAMPELAND ANLEGG AS

Skollenborg
Utgraving, planering og tilkjøring av masse

Full hus for Omega Bygg og Anlegg. Sverre G. gjorde en fantastisk jobb med planering og oppsett av støttemur på min eiendommen. Jeg fikk unnværlig tips underveis som gjorde at resultat ble slik jeg ønsket det. Så jeg har ingen problemer med å anbefale Omega Bygg og Anlegg.

Juli 2018
E

Erik om OMEGA BYGG OG ANLEGG AS

Kongsberg
Drenering av kjeller, og oppgraving av grøft for legging av ny vanntilførsel

Godt fornøyd og til avtalt tid og pris. Kan anbefales!

Aug. 2016
E

Erik om Bakken Bygg Og Anlegg AS

Kongsberg
Graving og planering

Har aldri møtt en så flink gravemaskinfører som Sverre. Han er flink, rask og god til å veilede deg under arbeidsprosessen. Jeg kan varmt anbefale Sverre og Prima bygg.

Mars 2016
L

Louise Lykke om PRIMA BYGG OG ANLEGG AS

Skollenborg
Utgraving og reparere drensrør/takrennerør

Veldig fornøyd med utført jobb! Jobben viste seg å være en del vanskeligere enn antatt, men utfordringen ble tatt på strak arm. Opptatt av at kunden er fornøyd. Kan absolutt anbefales.

Okt. 2015
S

Svein Tore om ØH Maskin Øyvind Hotvedt

Kongsberg
Påbygg av hytte Bjørkøya, Prorsgrunn

Arbeidet ble gjort som avtalt på pris og kvalitet. Underveis hadde kontraktør cash problemer, slik at det ble en stopp i arbeidet. Arbeidet ble tatt opp igjen så snart dette ble løst. Kvalitet på arbeid og forslag til løsninger er Ok. Anbefales

Aug. 2015
P

Per Tore om HRS ENTREPRENØR AS

Kongsberg
Klargjøring til garasje

Jobben ble gjort raskt og bra.

Juli 2015
T

Tor Inge om SENTRUM BLOMSTER AS

Kongsberg
Endre fallretning på plen.

Vi er kjempefornøyd! Kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Veldig effektiv og strukturert. God dialog gjennom hele prosessen. Vil ikke nøle med å benytte samme firma igjen. Sentrum Blomster kan trygt anbefales på det varmeste.

Juni 2015
T

Tom Ivar om SENTRUM BLOMSTER AS

Skollenborg