Grunnarbeid i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Moss

Moss Bad Og Varme AS

Moss Bad og Varme er et nyetablert firma i Moss. Vi har 30 års erfaring med alt av rørleggerarbeid, fra små jobber til større prosjekter. Alt arbeid vi gjør blir godt dokumentert med bilder og sjekklister som du mottar direkte i Boligmappa. Vi er totalleverandør av ferdige bad i samarbeid med snekker, elektriker, gulvlegger, flislegger og har gode priser på VVS utstyr. Vi gjør også facelift av bad dersom du ønsker en enklere modernisering av badet ditt. Vårt motto er " Riktig jobb til riktig ...

Se mer
Des. 2023

Montere tilbakeslagsventil i drenskum.

"Kvalitet på utstyr og jobb."
R
Roger Utne
Dilling
Moss Bad Og Varme AS

Graving og Vedlikehold AS

Driver for det meste med graving, transport og eiendomsvedlikehold, men tar på meg det aller meste.

Okt. 2023

Enkel graving/planering/gruslegging for plassering av brakke

"Fikk hjelp til grunnarbeidet på området for plassering av en brakke. Dette inkluderte grave ut noe masse, jevne ut, fylle med pukk og subbus og gjøre klart for plasseringen av brakka. Jobben ble gjort raskt og effektivt - og med gode innspill og fors..."Se mer
A
Anders
Dilling
Graving og Vedlikehold AS

SPYDEBERG BYGGENTREPENØR AS

- Vi er et firma, liggende sentralt i Indre Østfold, som har lang erfaring innen graving, drenering og steinlegging. - Utfører også arbeid innen fagfeltene tømrerarbeid, mur og flis. - Alle oppdrag kontraktskrives, og signeres av begge parter. - Ved ferdigstillelse av oppdrag, avtaler vi en ferdigbefaring med overlevering av all nødvendig informasjon og produkter benyttet i prosessen. - Vårt varemerke er nøyaktighet og punktlighet, og vi legger stor vekt på kvalitet, samt personlig og god se...

Se mer
Aug. 2023

Klargjøring av gårdsplass for belegningstein

"Gjengen fra Spydeberg byggentreprenør gjorde en god jobb i oppkjørselen våres for å klargjøre for steinlegging. Bra på kommunikasjon, ingen diskusjoner/uenigheter rundt tilbudt pris/omfang. Anbefales!"
p
Peter
Askim
SPYDEBERG BYGGENTREPENØR AS

TAGE LARSEN

Vi driver med Vaktmestertjenester, Graving, Vask av Garasjer. Rydding, Trefelling, Feiing av uteområder, Riving, Oljetanker, Ferdigplen, Pluss mye mer. Tage har jobbet i dette yrket i mer enn 20 år, og har rikelige av erfaring. Vårt fokus er at alle jobber blir gjort etter kundens ønsker. Vi er pliktoppfyllende og gjør alltid jobben 100 %.

Juli 2023

Lage grus parkeringsplass

"Bra jobb, hyggelige , gjordet mer en avtalt Tok opp en stor rot og små røtter ved siden av plassen👍🏻😊 Mulig fylt opp litt lite subbus eller stor fornøyd"
F
Frode
Moss
TAGE LARSEN

GULBRANDSEN HJEM OG HAGESERVICE

Hjem og hageservice er lokalisert i Våler utenfor Moss. Vi har spesialisert oss på mindre jobber for private kunder. Vi tilbyr hagevedlikehold, steinlegging, ferdiggress, mindre snekkerarbeid og vaktmestertjenester. Våre mål er fornøyde kunder, rask levering og god kvalitet. Dersom det er ønskelig kan vi etter befaring gi fastpris på de fleste jobber. Befaring utføres selvfølgelig gratis til en tid som passer kunden.

Sep. 2022

Lage oppstillingsplass

"Ryddig og profesjonell i fremgangsmåte, kommunikasjon og utførelse av arbeidet. Anbefaler sterkt."
A
Andreas
Moss
GULBRANDSEN HJEM OG HAGESERVICE

LARS TOMMY BERNTSEN

4.9 (42)

Aug. 2022

Ugraving og planering

"Møter da han skal, sier på forhånd fra om det er oppdukkende som forhindrer han fra å komme, kommer med gode råd, og utfører avtalt arbeid UNDER prisen han anslår om det går lettere en forventet. Vil ringe han for neste prosjekt direkte uten tvil."
J
Jan Arve
Moss
LARS TOMMY BERNTSEN

GT ANLEGG AS

Aug. 2022

Anlegge innkjøring/biloppstillingsplass på hyttetomt Jeløya

"Veldig effektiv."
T
Truls Arild
Moss
GT ANLEGG AS

ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

4.8 (86)

Østfold utemiljø er et firma som utfører alt innen belegningstein,kantstein,jord,bark,graving og samt planering.Mange års erfaring. RING GJERNE FOR ØNSKER ELLER SÅ KOMMER VI GJERNE PÅ EN BEFARING OG KAN VÆRE BEHJELPELIGE VIS DERE ØNSKER LITT BISTAND VED TYPER STEIN OSV.GUNSTIGE PRISER.

Jan. 2022

Planere / avrette til belegningsstein

"Oppdraget utført som avtalt, kjapt og greit."
T
Torgeir
Moss

TOR HARALD OLSEN

4.5 (14)

Jeg driver et enkeltmannsforetak ved siden av full jobb og gårdsliv. Utfører alle jobber på en trygg og effektiv måte. For best mulig resultat. Driver i hovedsak med handtering av trær, alt fra enkel felling/klipping av hekk i hage til hogging av tømmer i skogen. Utfører også vasking av tak, husvegger, plattinger og andre utvendige flater som måtte trenge en vask. Trenger du hjelp til å få utført en jobb som er nevnt ovenfor, eller har noe annet du vil ha hjelp med. Så er det bare å ta konta...

Se mer
Sep. 2021

Planering i hagen og fjerne en del jordmasse

"Tor Harald utføre etterarbeid fra et annet firma som gikk fra jobben uten å fullføre. Jeg er kjempe fornød med arbeidet han gjorde hos meg. Jeg kommer til å bruke ham igjen allerede til sommeren."
A
Ajwan
Moss

JY HANSEN HAGEANLEGG

5.0 (21)

Etter å ha hatt dette som hobby(bijobb) i mange år, tok en skrittet å startet et enkeltmannsforetak for noen mnd siden. Satser for det meste på jobber innen hageanlegg,plenklipping, snømåking, tilkjøring/ bortkjøring av masse, klipp av busker,fjerning av røtter osv,pluss gravearbeider. Driver også med stubbefresing og har også kvistkværn.Drenering,opparbeidelse av hager,gårdsplasser. Utgraving av mindre områder f.eks garasjer,tilbygg.? Har også feiemaskin,så feiing inngår også i jobber jeg påtar...

Se mer
Okt. 2021

Fjerne topplag og legge grus

"God pris, god kvalitet og hyggelig kommunikasjon"
L
Line
Moss
JY HANSEN HAGEANLEGG

Mikkelsen Graving AS

Sentral godkjent selskap i vekst Gode evualering og bredt lag med kunnskap for å kunne hjelpe deg med dine oppdrag

Mars 2019

Drenering (retting av mangelfult utført arbeid).

"Mikkelsen har utført dreneringsarbeid på ca. 24 m. Arbeidet ble utført på en effektiv og riktig måte. Mikkelsen er en morsom, hyggelig mann og lett kommunisere. Om han får en god tone med deg, får du tyggegummi. Anbefales"
J
Jawad Saboor
Moss
Mikkelsen Graving AS
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

sette inn rømningsvindu og lysgrav kjeller

1538MOSS

Trenger fast pris på jobben inkl. matrialer : 1. Sette inn lysgrav 100x100 2. Fjerne 3 gamle vinduer og skjære ut til 2 nye vinduer Se vedlagte bilder og tegninger.

Flytting av drenskum og påkobling av nytt VA inn til bolig.

1526MOSS

Under følger en tre-delt beskrivelse. 1. Flytting av drenskum 3-5 meter. Flytting av drenskum for å senere tilrettelegge for tilbygg. Kummen befinner seg i dag i et område som er tiltenkt overbygd av tilbygg på et senere tidspunkt. 2. Soilrør fra 1966 skal fornyes. Det er lagt nye stikkledninger inn til huset, men originale soilrør strekker seg fra husvegg og inn i kjeller. Kjeller er klargjort for skifte av soilrør. Kjellergulv er pigget bort og soilrør ligger åpent i rommet. 3. Ny påkobling av vann inn til huset, 32mm. Det er lagt nytt vannrør inn til huset (2018). Grunnet tilgang da nye stikkledninger ble lagt, ble dimensjon fra kommunalt anlegg redusert (anslått 25mm) for å trekkes gjennom eldre vannrør (rørinnføring). Drenskum og VA ligger innenfor samme geografiske området. Eiendommen er flat og det er enkel tilgjengelighet. Avstand fra kommunal vei er under 15 meter uten hindringer.

Montere tilbakeslagsventil i drenskum.

1570DILLING

Ønsker å montere tilbakeslagsventil i drenskum. Mulig det må byttes til en større kum.

Oppbygning av en støttemur i beton

1529MOSS

Hei, Vi har fjernet fjell/stein i vår hage og ønsker et komplet pris på oppbygging av støttemur på to sider av hagen. Ønsket støttemur har følgende ca mål. Vegg 1: L:7,5 - 8,5m H: 0 - 1,0m Vegg 2: L: 4,5 - 5,5 m B: 0,5 - 1,0 m H: 0,5 - 1,0m Vedlagte bilde nr.1 er illustrasjon på ønsket støttemur.

Senke kjellergulv og refundamentere - Grunn- og betongarbeider

1523MOSS

Hei. Vi ser etter noen med erfaring fra renovering av kjellere, refundamentering og senking av kjellergulv. Jobben består i hovedsak om å senke eksisterende kjellergulv og refundamentere slik at ferdig romhøyde tilsvarer 2,4m. Eksisterende romhøyde er i dag på ca. 1,95m. Jobben er nesten ferdig prosjektert. RIB og RIG er allerede involvert. Ta gjerne kontakt dersom dette er av interesse.

Etablere ringmur (plasstøpt betong) for gjerde

1523MOSS

Hei. Ønsker å etablere ringmur mot offentlig. - Lengde på ca. 25,5m. - OK mur ca. 1,0m høy ift. veikant Støpe solid betongmur med stålplate (hver 2m) klar for stålsøyler og tett tregjerde oppå der. Stålsøyle og tettgjerde er ikke inkludert i jobben. Ta gjerne kontakt om det skulle være av interesse.