Grunnarbeid i Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Time

LEIF LENDE AS

5.0 (73)

Har holdt på med dette yrket i 35 år og har god erfaring innenfor alle typer arbeid hva gjelder alt fra graving til belegningsstein.Har maskiner til både store og små jobber og tar for oss alt ifra tomtearbeid, dreneringsarbeid, sprenging, kjellerutgravinger og div hagearbeid/belegningsstein.Holder til lokalt på Klepp i Rogaland, men er tilgjengelig for arbeid i alt fra Haugesund til Egersund.Bare å ta kontakt om det skulle være noen spørsmål vedrørende alle typer arbeid.Tlf: 93269700Mail: leif@...

Se mer
Mai 2023

Utgraving av kjeller ca 85 m2

"Raskt og effektivt utført til avtalt pris"
F
Frode
Bryne
LEIF LENDE AS

VM INVEST AS

Velkommen til vår side.Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med kvaliteten vi leverer.Vi er et lite entreprenørfirma som utfører arbeid innen:GravingSteinmuringUteområdeTømmringRivingBetongsagingVi har ADK1 sertifikat for Vann og Avløp.

Juli 2022

Legge beleggningsstein i gårdsrom og carport ca 100 m2

"Flott arbeid til avtalt pris. Ble litt forsiket som nok skyldes noen dager med mye regn"
S
Sigbjørn
Bryne
VM INVEST AS

LILLEØRE ANLEGG AS

4.9 (23)

Lilleøre Anlegg ble etablert av Søren Lilleøre etter mange år som småjobbsjef i GS Anlegg. Søren viderefører den kvalitet og service han er kjent for i sitt arbeid fra GS Anlegg. Søren var nominert til årest hyggeligste håndtverker i 2020 og du blir tatt godt vare på om du gir Lilleøre Anlegg oppdrag. Ta kontakt for befaringer og tilbud.

Okt. 2021

Klargjøre gårdsrom for asfaltering

"Brukte Lillerøe til å opparbeide og asfaltere 350m2 gårdsrom. God kommunikasjon underveis og meget fornøyd med resultatet. Søren kan faget sitt."
M
Markus
Kvernaland
LILLEØRE ANLEGG AS

HELLVIK MASKIN AS

4.3 (10)

Mars 2021

Bygge Bod

"Fantastisk hyggelig og profesjonell kar. Var rask og effektiv og møtte til avtalte tider. Kom også med forslag til forbedringer og alternativer i planleggingsprosessen, og pris ble som avtalt på forhånd. Veldig fornøyd 👍👍"
K
Kristian Lorentzen
Bryne

JÆREN UTEOMRÅDE AS

5.0 (13)

Jæren uteområde holder til på Nærbø og utfører arbeider langs hele Jæren.

Okt. 2020

Arbeid på gårdsplass

"Vi fikk lagt betongheller, brostein, skiferheller og naturstein, samt kantstein rundt hele området. Det ble også bygget veldig fine trapper, en sandkasse og et stort bed. Sluttresultatet ble fantastisk bra, Kim er en mann å stole på, han har hatt god..."Se mer
P
Petter Underhaug
Bryne
JÆREN UTEOMRÅDE AS

JOHNNY ERGA

4.8 (13)

Aug. 2020

Fjerning av Tuja hekk og utvidelse av gårdsrom

"Ryddig og pålitelig. Gjorde jobben som avtalt."
A
Arve
Bryne

Ferdigplen AS

4.3 (55)

Juni 2020

Fjerne gammel plen/masse og komme med ny jord til å legge ferdigplen

"Kjempefornøyd med arbeidet og resultatet! Hele jobben med grunnarbeid og legging av plen og singel ble gjort på en kort dag, og resultatet ser flott ut! Effektive, flinke og hyggelige folk som vi absolutt kan anbefale videre."
A
Ann Kristin Tokheim
Kvernaland
Ferdigplen AS

K. STANGELAND MASKIN AS

4.9 (49)

K. Stangeland Maskin ASJeg startet et enkeltmannsforetak innen grunnarbeid i 2010 og har jobbet i bransjen i over 10 år. Jeg tar de fleste oppdrag innen graving og anleggsgartneri og har gravemaskin og traktor. Jeg setter stor fokus på kundetilfredshet og er en hyggelig kar som ikke er vanskelig med kundene.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om jobben:K. Stangeland Maskin ASTelefon.:48006196e-mail: k.stangeland@live.no

April 2020

Fjerning av overskuddsmasse

"Kjempeflott arbeid. og veldig god kommunikasjon. Helt som ønsket. Kjapt og effektivt og til avtalt pris. Kenneth Stangeland blir foretrukket ved senere oppdrag"
T
Tord
Hafrsfjord
K. STANGELAND MASKIN AS

PK MASKIN AS

Nov. 2019

Grave i hagen

"Rask og bra utført arbeid. Anbefales."
K
Kamil
Kvernaland
PK MASKIN AS
Siste registrerte jobber

Utbedring/utgraving tett sluk i bunn i kjellertrapp

4344BRYNE

Tett sluk i bunn av kjellertrapp utvendig. Forsøkt spylt og støvsugd av renovasjonsfirma, uten hell. Problemet ligger under bakken et sted. Renovasjonsfirma har kartlagt rør ved hjelp av kamera, og tror at røret kanskje ender opp i terrenget/grunnen. De foreslår en mulig løsning i å grave seg ned til sluk fra gårdsrom, og koble sluk inn på dreneringsrøret som ligger i nærheten. Dette vil kreve noe graving, og sannsynligvis noe kartleggingsarbeid i forkant.

Ny stakekum

4340BRYNE

Bytte gammel kum (tegl) med ny stakekum. Koble på overvann og kloakk. Kum ligger vanskelig til på nabotomt.

Ringmur til garasje med gulv samt utgravning

4347LYE

Ønsker tilbud på ringmur til garasje med stålglattet gulv i.h.t vedlagte tegninger. Merk: Høyre vegg på 610 skal støpes i høyde 1.5m mot vei.

Hull til trampoline

4355KVERNALAND

Ønsker pris på å grave hull til trampoline, iht til rød markering på bilder. Vil også ha spesifisert hva det koster ekstra for å fjerne masse. Jobb på Kvernaland.

Grave ut grus/fyllmasse og fylle med jord

4340BRYNE

Skal lage plen så må grave ut 10-15cm med singel og fyllmasse, for så å legge på matjord. Område er på 20-30 kvadrat. Det er vanskelig å komme til, må grave for hånd evt kan man også heise ned en minigraver fra gata bak.

Gravearbeid og fjerning av masser.

4355KVERNALAND

Grave ut oppkjørsel ca omfang 14x8m. Variert terreng med ca dybde 1,5-2 m på det dypeste. Oppkjørsel består av et bed på 3x3 meter, resterende områder er belegningsstein. Bed og deler av hekk og hage må også fjernes. Det skal graves ut for å klargjøre støpning av ringmur til garasje. Antar at sprenging og meisling av fjell ikke er nødvendig