Grunnarbeid i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Tønsberg

Multiservice Danielsen AS

Multiservice Danielsen har over syv års erfaring innenfor graving. Jeg har stor traktor med henger og 6 tonns gravemaskin. Jeg kan utføre følgende arbeid:- drenering - hage arbeid - graving til hus, garasje og parkering - kaste fyllmasse - hente jord og grus mm. Er det noe annet du lurer på så ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Nov. 2023

Drenering og planering av tomt

"Arbeidet bestod i planering av tomt, drenering og grunnarbeid ifm tilbygg og garasje, samt muring av støttemur/grunnmur. Arbeidet ble utført kjapt og effektivt til avtalt pris. God veiledning og rådgivining underveis. Anbefales!"
M
Michael
Tromsø
Multiservice Danielsen AS

HANSEN GRAVING OG TRANSPORT

Jeg Jon Erik Hansen har lang erfaring med alt innen gravearbeider. Jeg startet med dette i 1989 og etablerte mitt eget firma i 1998. Har med dette utført det meste innen bransjen. Innehar sentral godkjenning og ADK 1 sertifikat så kan med dette utføre alt av rørlegging utendørs og frem til innvendig stoppekran. I senere tid har jeg også inngått ett samarbeid med min sønn som er tømrer. Hans erfaring som tømrer er 10 år.

Juli 2023

Platting 6.5x5.5m med grunnarbeid

"Graver var rask og effektiv og gjorde godt arbeid. Veldig løsningsorientert! Snekkerarbeidet ble raskt og effektivt utført."
C
Chris Müller
Tønsberg

TERJE ELLEFSEN AS

4.9 (23)

Mai 2023

tilkobling på offentlig avløp

"Beste pris med god margin. Fikk mange tilbud. Bra gjennomført og. Kan sakene sine, ikkeno dilldall."
K
Karoline Mali
Tønsberg

WIIK ENTREPRENØR AS

Wiik Entreprenør AS har vært i drift siden 2016, og våres ansatte har bred erfaring i faget.?Vi utfører:GravingDreneringStøttemurTransportBelegningssteinTrefellingOg merVi er opptatt av at du skal være fornøyd med jobben vi gjør, derfor har vi standard 5 års garanti på oppdrag vi utfører hos deg.?Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring!?

Jan. 2023

Planere 2 skråninger med gravemaskin, og mulig stubbefrese

"Veldig ryddige, raske og profesjonelle. Noe småtteri ble ødelagt mens de jobbet - dette ble ryddet opp i umiddelbart uten noe problemer. Anbefaler på det sterkeste. Og god kunnskap om både graving og såing/gress."
H
Herbjørn
Tønsberg

ERGA BYGG OG ANLEGG AS

Jan. 2022

Ta bort fyllmasse og planere ut.

"Har fått gjennomført en flott jobb av Erga Grøntmiljø. Resultatet ble veldig fint, effektiv jobbing og god kommunikasjon gjennom hele oppdraget. Hyggelige folk med god kunnskap . Kan absolutt anbefale dette firma!"
M
Mariann S
Vear

Marskin og Annleggstjenester

4.8 (9)

Hei!Jeg er ny på Mittanbud, men har over 15 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. Se gjerne på bildene mine for å se noen tidligere prosjekter.Jeg har bred kompetanse, og tar helst på meg jobber innenfor graving, drenering, anleggsoppdrag, hagearbeid, beskjæring av hekk og mye mer.Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Maskin og Anleggstjenester Telefon: 405 51 660

Nov. 2022

Skifte kloakkrør og eventuelt overvannsrør

"Rask respons, veldig raskt og meget godt gjennomført til en god pris. Dyktige, hyggelige og veldig service innstilte folk som stod virkelig på for at vi skulle få tilbake toalettene våre. Anbefales videre på det varmeste"
K
Kenneth
Tønsberg
Marskin og Annleggstjenester

Tønnessen Multiservice

Nyoppstartet firma som skal til tilby tjenester og utleie. Har flere års Erfaring fra byggebransjen, både som ansatt og privat. jobber pr nå som maskinist, men ønsker å tilby mine tjenester på fritiden. Har også en tømrer med fagbrev som skal utføre snekkerjobber. Vi ønsker også å tilby transport av masser, som jord/grus/ bark etc. lokalt i Tønsberg for en rimelig penge. I tillegg vil vi også tilby transport av båt/bil/anleggsmaskiner inntil 2,8 tonnHos meg er kunden alltid i fokus, å jeg kan ga...

Se mer
Sep. 2022

Fjerning av jordvoll og betongtrapp

"Jobben ble gjort på en tilfredsstillende måte og til avtalt pris 👍🏻"
C
Christian F. De Boer
Tolvsrød
Tønnessen Multiservice

Lykseth Maskin

Hei!Lykseth Maskin er et relativt nyoppstartet firma som utfører hagearbeid, beplantning, grunnarbeid, planering, graving og mer.Vi holder til i Skien omegn, men tar på oss jobber i hele TememarkTa gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Lykseth MaskinTelefon: 948 59 800

Juli 2022

Minigraver med sjåfør

"Fikk jobben gjort etter avtale. Anbefales"
E
Elisabeth
Tønsberg
Lykseth Maskin

PÅL CHRISTIAN RASMUSSEN

5.0 (5)

Vi utfører det meste av anleggsgartnerarbeider med hovedvekt på steinarbeider og tilhørende grunnarbeid.Murer, trapper og faste dekker av betong, granitt eller asfaltEtter gravearbeider i hagen er ofte det meste snudd på hodet. Da kan det være godt å bruke en anleggsgartner, vi vet hva som kreves av forarbeider for å anlegge en hage. Er vi med fra starten av prosjektet kan vi ha fokus på hvordan de forskjellige arealene skal bygges opp i forhold til senere bruk, da unngår man dobbeltarbeider som...

Se mer
Mai 2022

utbedring av hage og innkjørsel, evt asfaltering

"Kjempefornøyd med utført jobb og resultat. Jobben ble utført effektivt med god kommunikasjon underveis, ville absolutt brukt dem igjen."
I
Ingebrigt
Tolvsrød
PÅL CHRISTIAN RASMUSSEN

JØRGENSEN MASKIN & LANDBRUK

Vi har over 12 års erfaring innen graving, massetransport, grunnarbeid og andre jobber innen anleggsbransjen.Det som er viktig for oss er at kundene våre blir fornøyde, derfor tilbyr vi alltids en uforpliktende befaring sånn at vi kan sende ut riktig pristilbud.Ta kontakt for en hyggelig prat.

Juni 2022

Grave opp og flytte ca 7,5m med lav hekk

"Veldig fornøyd. Utførte jobben som avtalt. De virket oppriktig interessert i å gjøre en god jobb og tok seg tid til kommunikasjon og råd underveis. Og til en hyggelig pris. Kan absolutt anbefales."
R
Richard
Barkåker
JØRGENSEN MASKIN & LANDBRUK
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Grunnarbeid for enebolig Tjøme

3117TØNSBERG

Vi priser bygging av enebolig for kunde, og ønsker pris på grunnarbeidene. Eiendommen opparbeides i tråd med gjeldende utomhusplanen. Det legges ferdigplen. Øvrige utvendig arbeider er ikke inkludert. så fremt ikke dette er konkret angitt. Det tas forbehold om at tekniske innretninger (som for eks. kumlokk, stoppekraner, annet) kan bli plassert på tomta til den enkelte bolig.

Koble til offentlig vann og kloakk

3153TOLVSRØD

Trenger bistand til å koble til offentlig vann og kloakk. Har septiktank, så må graves samt legges nye rør i kjeller.

Utbedring og Asfaltering av innkjørsel

3157BARKÅKER

Ønsker å utvide innkjørsel ved å utnytte hele tomta, dvs å fjerne bed og forhøye, muligens med en slags steinmur, og deretter legge asfalt i hele oppkjørsel. Er idag grus med geonett/bikube hardplast under.

Gravemaskin for å planere ut hage

3150TOLVSRØD

Hei, trenger en som kan grave ut et hjørne av haven for å jevne ut Hagen med resten. Rundt 5 meter x 4 meter Høyde, ca 1 meter

Støttemur i betong med trapp

3122TØNSBERG

Ønsker pris på 2 stk støttemurer med trapp i betong på nedsiden av huset ned mot veien. Høydeforskjell er på 1, 6m. Tenker derfor å dele opp dette i 2 partier så det blir 2 stk støttemurer på 80cm. Lengde mellom garasjene er 13, 7m. Tenkte trapp skrått opp fra garasjedøra og opp. Åpen for andre forslag.

Lage platting og trapp. Liten støttemur, fjerne masser og klargjøre til blomsterbed..

3150TOLVSRØD

Fjerne asfalt og masser for å kunne lage liten støttemur, platting og trapp. Litt asfaltering og klargjøring for blomsterbed.