Grunnarbeid i Sandnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Sandnes

LEGGETEKNIKK AS

Leggeteknikk har 36 års erfaring og høy kompetanse. vi tar i hovedsak oppdrag i Rogaland. Arbeider som utføres er: Natursteinsarbeid, brolegging, belegningsstein, gartnertjenester, graving, drenering, støping, brøyting, strøing, trefelling osv.... Vi satser på kvalitet og fornøyde kunder, å sørger for at arbeidet blir utført raskt og effektivt. Vi bistår med alt fra problemløsing til utførelse og veiledning.

Okt. 2023

Rehabilitering av hage og gårdsrom

"Arbeid utført som planlagt."
T
Terje
Sandnes
LEGGETEKNIKK AS

Asbjørn helliesen

5.0 (3)

Vi har over 10 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. A Helliesen as kan utføre alt innen graving, hage, mur, belegg, drenering og mye mer. Asbjørn Helliesen Telefon: 405 17 55323

Sep. 2023

Grave vekk plen og masse under, kjøre vekk massene

"Han gjorde en veldig god jobb."
L
Lars Helge
Sandnes

T. Langhelle

Aug. 2023

Grave og fjerne jord, legge singel

"Kjempefornøyd! Var leid inn for å fjerne masse før jeg skulle bygge terrasse selv. Da Langhelle var utdannet tømrer endte vi med at han likegodt bygget hele terrassen. Svært fornøyd med resultatet."
M
Mats
Sandnes
T. Langhelle

PK MASKIN AS

Aug. 2023

Grave ut hage

"PK maskin gjør en fantastisk jobb. Vi ønsket å grave ut 90m2 av hagen hvor det var dårlig tilkomst og den ble planert og klargjort på 2 dager. Han følger opp avtaler og hvis det blir gjort endringer så gjør han det han kan for å innfri ønskene våre. ..."Se mer
O
Ole
Sandnes
PK MASKIN AS

EIGIL KRISTENSEN

5.0 (26)

Firma utfører arbeider som masseutskifting, opparbeidelse av gårdsrom, løing av steinmur, drensgøfter, hagearbeider, transport av masser, osv. Eg har lang erfaring og stor yrkeskompetanse på anleggsfag. Har sentral godkjenning.

Aug. 2023

Graving og flytting av stein

"Kjempegod service og kommunikasjon. Veldig fornøyd med arbeidet."
E
Eva Lima
Sandnes

Schmidt Maskinstasjon

4.0 (1)

Juli 2023

GRAVE TO ASFALTERTE OMRÅDER PÅ BOGAFJELL

"God kommunikasjon og jobbutførelse."
O
Olga
Sandnes

FJOTLAND

5.0 (6)

Lokale fagfolk som Gjør jobben i tide

Juli 2023

Fjerne heller og steingjerde

"Alt utført etter avtale."
T
Terje
Sandnes
FJOTLAND

Euro Hage Og Anlegg AS

4.8 (57)

Juli 2023

Fjerne hekk og legge ferdigplen

"Vi fikk levert et godt produkt og ihht avtalt tid."
M
Margaret
Bergen
Euro Hage Og Anlegg AS

J. Lothe Maskin AS

J.lothe maskin as utfører alt innen graving, planering, steinløing, drenering og uteområde.

Juli 2023

lø stein

"Er til å anbefale på det sterkeste"
R
Roy
Sandnes
J. Lothe Maskin AS
Siste registrerte jobber

vannlekkasje til kjeller / water leakage to basement

4328SANDNES

I opened the basement gips and found that damp on the basement wall and also, small amount of water on wood. It seems like the some issue in one of the corner of the house. I would like to dig and check what is happening in the corner. We have to dig and check the pipe. If any issues, we have to fix the pipe locally. We have to dig 1 m around the pipe and check where the leakage is. --------- Jeg åpnet kjellergipsene og fant at det var fuktig på kjellerveggen og også en liten mengde vann på tre. Det virker som det er et problem i et hjørne av huset. Jeg vil gjerne grave og sjekke hva som skjer i hjørnet. Vi må grave og sjekke røret. Hvis det er problemer, må vi fikse røret lokalt. Vi må grave 1 m rundt røret og sjekke hvor lekkasjen er.

Grave og forsterke støttemur

4328SANDNES

Nåværende mur holder på å falle sammen, må sannsynligvis fjerne muren, grave, gjøre grunnarbeid og støpe ny mur. Se bilde

Graving, drenering, fjerne masse

4332FIGGJO

Ønsker å få utført følgende: - Fylle igjen ene siden av hus med singel opp til der isopor slutter. Ta med lass 4/16 og det som ikke brukes kan hives i hage - Grave videre langs ene siden av hus og legge opp drenering. Drøyt 3m høyde på grop fra asfalt og ned så må ha lang arm på gravemaskin. - Grave ut litt der det skal lages videre mur ned i hage. - Grave bort haug med jord/stein i hage. Består av kun rene masser. Videre i neste etappe skal følgende gjøres: - Grave ut ca 15m2 3 m dybt hull der det skal bygges påbygg på kjeller under asfalten. - Fylle igjen rundt hus og påbygg med singel - Planering av hage Ønsker å få utført arbeidet på timer så fint om timepris for diverse aktuelle poster oppgis og når arbeidet kan startes. Er klar for oppstart snarest.

Gravearbeid

4317SANDNES

Fjerne jord og planter fra et område på ca 15 kvm. Dybde ca 20 cm. Legge duk og singel/grus.

gravearbeid og grunnmur

4311HOMMERSÅK

Vi trenger hjelp med å grave ferdig påbegynt hull og legge grunnmur til påbygg på cirka 20 m2 ved hytten. Gjerne ta en prat med Tomas på mobil for mer informasjone eller for å avtale en befaring.

gravearbeid og grunnmur

4311HOMMERSÅK

grave ferdig hull for å lage en grunnmur påbygg hytten på cirka 20 m2. Hytten står på Lauvås/Espefjellstien og vi kan sende noen bilder hvis ønskelig og avtale en befaring. Ring gjerne for en prat med Tomas på mobil.