Grunnarbeid - Vennesla

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Fjell sprengning og heving av plen

4707VENNESLA

En fjellvegg må sprenges: maks 10 m høy (lengde), 30m lang (bredde) og 1-2m (dybde). Masse fra sprengning skal brukes til utfylling/heving av plen som er ca 50m fra fjellveggen som skal sprenges. Heving av plen er en del av jobben/prosjektet. Ingen tilgang til tunge maskiner fra toppen av fjellet. Området er i tillegg nærme et hus/en eiendom.

Grave fiber grøft

4708VENNESLA

Grave grøft fra vei opp til hus.

Nytt vannrør inn til huset

4707VENNESLA

Trenger nytt vannrør inntil huset. Må sikkert graves en del men er åpen for gode ideer og smarte løsninger om vi kan unngår det.

Grunnarbeid til terrasse ønskes utført

4715ØVREBØ

Ønsker å få utført grunnarbeid til forlengelse av terrasse. Det er mye stein til underlag. Ønsker at arbeidet er ferdig utført slik at det kun gjenstår for meg å legge på terrassebord. Ønsker pristilbud

Utføre nødvendige grunnarbeider for husbygging på tomt

4715ØVREBØ

I forbindelse med at vi skal bygge hus på tomten vår ønsker vi å innhente tilbud på å utføre nødvendig grunnarbeid for å få tomten byggeklar. Tomteforhold: Berggrunn under et lag med lyngskau, kanskje 1 meter på det dypeste. Relativt flatt platå der vi ønsker at huset skal stå, som skrår nedover mot elv og nabotomt. Er fra før av utført noe grunnarbeid som graving og avskoging. På det dypeste er det gravd ca. 4 meter og man møter da på leire og vann, men dette er langs bunnen/kanten av berg-platået som huset skal stå på. Må muligens fylles/sprenges noe. Det er også nødvendige å grave ned rør for vann og avløp. Det skal være tilrettelagt for dette av kommunen, under veien som går forbi tomten. Avløp skal kobles til felles renseanlegg ca 55 meter unna, men det skal , så vidt vi har forstått kun være nødvendig å grave fra tomt til vei og ikke grøft langs veien. Dette avklares eventuelt med kommunen. Vi har også vurdert å legge inn bergvarme, men ettersom vi skal bygge et relativt nøkternt hus, så ikke sikkert at lønner seg for vår del. På forhånd takk.

Utgraving til garasje

4708VENNESLA

Jeg trenger å få fjernet masse fra tomt til en garasje. Og fylle på pukk.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud