Grunnarbeid - Trysil

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Grunnarbeid i Trysil

Siste evaluering

Utgraving og tomteplanering

"Ingdal Graveservice var fine å samarbeide med. Alltid fint når du føler noen ønsker jobben og den samtidig blir utført til avtalt tid. Fine å samarbeide med"

K

Kai Gunnar Gunnar

Trysil, des. 2019

Les flere evalueringer om INGDAL GRAVESERVICE AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Utgraving, planering hytta tomt

2428SØRE OSEN

Vi søker en graver som kan ferdigstille hyttetomten vår som ligger i fjellet. Vi trenger noen som kan levere fyllmasse

Fyllmasse med jord

2420TRYSIL

Ønsker ca. Tilbud på påfylling av fyllmasse og jord slik at planareal blir større. (noen trær må kappes bort) ca. Mål er d=5 meter b=18m h=1, 3 m ser at befaring er nødvendig.

Utvide vei og uteplass

2420TRYSIL

Jeg ønsker å utvide oppkjørselen på hytta og utvide et lite område bak hytta. Oppkjørsenen er omtrent 10x2m og området bak hytta er omtrent 8x2m. Lett og sandholdig jord. Massene kan flyttes til umiddelbar nærhet på tomta. Du må være tiltaksansvarlig og ordne med evt søknader mot kommunen etc. Ønsker å få oppdraget utført i september/oktober.

Planere ca 30kvm av tomt på Trysil

2420TRYSIL

Et «hjørne» på tomten må planeres. Ca 30 kvm og opp mot 1 meters høyde på det meste, heller ned mot «0». Masser kan eventuelt fordeles rundt området.

Grunnarbeid, graving og såle for tilbygg 18m2

2420TRYSIL

Ønsker pris på grunnarbeider og såle for tilbygg på 18m2, soverom og gang. Ikke fjell i grunnen, litt vått i området, men det er drenert ovenfor hytta i 2018 og tomta har tørket betydelig. Overbygg på tegning er allerede satt opp, kun såle til sov og gang. Det er fortsatt tid til å prise selve tilbygget, men da må det være rask tilbakemelding.

Inngjerding av løpegård til hunder

2428SØRE OSEN

Ønsker oppsetting av løpegård til hund. 2m høyde, viltgjerde, stolper med avstand 2,5m. Gravesikring: 20cm dybde og ca 50-60cm bredde graves ut på innside av gjerdestolper, nett legges horisontalt og festes til underkant gjerdenetting. Alternativt, 2,5m netting benyttes og brettes inn i underkant. Gjenfylling av oppgravd masse (kan evt. gjøres selv). 2 åpninger for port. Bredde ca. 30m, lengde ca. 70m. Svakt skrånende terreng.

Siste evalueringer
Grunnarbeid / utgraving av hyttetomt i 2420 Trysil

Martin Grambo leverte på alle punktene; og når man bygger hytte i Trysil og bor 35 mil unna er det nødvendig. Martin er ikke bare lett å snakke med, han tar telefonen og er lett å få tak i. Martin deltok i plassering av bygningen på tomten, diskusjonen om utgraving og utformingen av tomten, deretter kunne vi overlate resten til ham; resultat ble akkurat som avtalt eller bedre. Det var også mulig å den gitte situasjonen å diskutere egeninnsats; antakelig ikke så vanlig å åpne for det. Det har vært både betryggende og en fornøyelse å samarbeidet med Grambo.

Des. 2019
K

Kjell Arne om GRAMBO'N

Trysil

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud