Grunnarbeid i Råde

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Råde

AASS DRIFT

4.8 (6)

Alt av småjobber innen graving og snekkeroppdrag. Trefelling og fjerning av hekker.

April 2022

Liten gravemaskin til å rydde strand

"Effektiv, rimelig og veldig ryddig på jobb og kommunikasjon. Bra arbeid og annbefales."
T
Trond
Son
AASS DRIFT

ØSTFOLD UTEANLEGG AS

4.9 (64)

spesialkompetanse innen våre fagområder.Med over 12 års erfaring og over 600 utførte prosjekter ønsker vi å være en bedrift som leverer tjenester av meget god kvalitet og får fornøyde kunder.Ta gjerne kontakt med oss for gratis befaring og en uforpliktende prat.

Juni 2018

Graving og fjerne masse

"Nils Olav Torp som samarbeider med Rafael utførte bra grace jobb. Raskt og til avtalt tid og pris."
U
UNKNOWN
Saltnes
ØSTFOLD UTEANLEGG AS

TR Bygg, Anlegg Og Eiendom AS

Jan. 2015

Stable opp steinmur, og klargjøre gårdsplass

"Jobben er gjort på en utmerket måte. TR Transport har gjort alt riktig med tanke på drenering, fall, legging av stein og løsninger for kanter, overganger og avslutninger. Vi er meget fornøyd med jobben, og vil absoult anbefale TR Transport."
M
Morten
Siste registrerte jobber

Drenering av hus

1640RÅDE

Drenering av hus på 3 sider med pukk å platonplater ønsker ca pris pr kvm huset er ca 16-meter langt å 7 meter bredt som skrår .

Liten asfaltjobb på en grusbane

1640RÅDE

Denne henvendelsen kommer fra en Velforening i Råde, Strømshaugfeltet Vel. På boligfeltet er det en fotballbane (hard grusbane). På vinteren legger vi is på denne. Vi har fått penger av Sparebank-stiftelsen til å kjøpe en basket-kuv. Den setter vi opp på banen. Vi ønsker nå å asfaltere ca 100 kvm så det blir mulig å spille basketball, og lettere å islegge om vinteren. Vi er usikre på hvor mye jobb som må gjøre før asfalten kan legges, men det er en hard grusbane. Den skal ikke bære kjøretøy.

Grus i gårdsplass

1640RÅDE

Ønsker grus i gårdsplass. Lurer på hva det vil koste? Pris med og uten kantstein.

Leie minigraver

1640RÅDE

Lurer på pris på leie minigraver . Ønsker også å få den levert.

Drenering på overside av hytte

1642SALTNES

Ønsker å fjerne øverste 30-40 cm av øverste jordlag. Bygge opp med drennerende masser, for deretter å legge skiferheller. Må bygges en grøft med drensrør som ledes vannet på hver sin side av hytta. Området er på ca. 3x9 meter. Befaring nødvendig.

Planering av gårdsplass

1642SALTNES

Vi har en gårdsplass som i dag tildels består av restene av en gammel gressplen, vi ønsker å få gravd ut og planert slik at vi kan legge grus, og bygge opp noen ordentlige grøntområder. Gårdsplassen er roughly 150 kvadratmeter stor. Det er også en thuja og en busk der, som vi ønsker fjernet.