Grunnarbeid i Kragerø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Kragerø

Ø Nielsen Teknikk

5.0 (1)

Ø Nielsen er ett enkeltmannsforetak fra 2003, primære tjenester er design & Konstruksjon fra ide til ferdig produkt. fra plast til metall og rustfritt stål. prototyper i alle materialer.

Mai 2022

Lage parkeringsplass

"Godt utført arbeid:)"
T
Torun
Siste registrerte jobber

Utvidelse av gårdsplass

3772KRAGERØ

Ønsker å endre og utvide på tomtens gårdsplass i front av huset. Idag er det delvis plen med en gammel steinmur i et noe ulendt terreng med fjellgrunn og gammel naturtomt, der hvor arbeidet ønskes. Tomten ligger i fallende terreng med oppkjørsel fra gate opp til oss og naboen ved siden av ønsket endring. Gårdsplassen idag deles med nabo A og er utfordrende med plass til våre biler, besøkende, naboens plass og å kunne snu biler uten at dette er farlig for barn. Ønsker befaring og pristilbud på grunnarbeidet, mur i to/ tre ulike høyder pga helling i terrenget og planering til bruk av oppstillingsplass/ parkering. Mulighet for videre finarbeid på tomten mot nabo B.

Steinlegging

3770KRAGERØ

På Tangane Camping ønsker hjelp til litt graving, stenlegging, og kappe noen trær, stenlegging ca 15 kvm, holder ti´l i kragerø

Drenering grunnmur

3790HELLE

Graving ca 8 meter langt 2 m dypt. Fjerne masser. Legge knotteplast og isolasjon på grunnmur legge drensrør og føre vannet ut av området ca 10 m tilbakefylling med drenerende masser.

Planering og legge ny plen

3770KRAGERØ

Kragerø, Sandåsen. Vi har en gammel plen med mye bakker. Vi ønsker: - planere ut, fylle på jord, legge ferdigplen, og legge opp kabel til robotklipper. Areal: ca 300 m2.

Drenering

3790HELLE

Har startet å grave opp rundt huset, men møtte på endel store sten jeg skulle ha fått fjernet fra eiendommen samt ferdigstilt prosjektet.

Drenering , grunnmur, graveabeid mm.

3790HELLE

Enebolig med halv kjeller. krypkjeller i andre halvdel. Mye fukt særlig i hjørner. Krever trolig drenering. Gammel kjellernedgang ved ett av hjørnene som bør fjernes. - Behov for befaring av person(er) med kompetanse, for å anslå omfang, adekvat utbedring og gi prisoverslag. Mulige oppgaver: - Fjerne rester av gammel kjellernedgang - Fjerne parafintank som er nedgravet på den ene siden av huset, og erstatte hull med egnet masse. - drenering og behandling av grunnmur, - grave ned rør fra takrenner på husets fire hjørner. Mvh.