Grunnarbeid - Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Drensrenne støping og gravearbeid - Skraping av masse foran garasje

3540NESBYEN

Jeg er på utkikk etter et firma som kan hjelpe meg med å skrape vekk litt masse foran garasjen og inngangen min. Jeg ønsker å forbedre fallet slik at jeg kan unngå vannansamling og vanninntrenging i garasjen. Hvis du har erfaring med denne typen arbeid og kan tilby en rimelig pris, vil jeg gjerne høre fra deg. Jeg ser etter noen som kan tilby enkle og rimelige alternativer, for eksempel grus eller andre enkle løsninger. Hvis du kan hjelpe meg med dette, vennligst ta kontakt så snart som mulig. Jeg er også på jakt etter et firma som kan hjelpe meg med å grave ut 3-5 meter for en drensrenne vekk fra garasjen. Jeg har allerede kjøpt inn drensrenner, og jeg kan selv bistå med kutting av betong foran og fjerning av det for å få nye drensrenner på plass. Men jeg trenger fortsatt hjelp med å støpe dem på plass for å sikre at de er ordentlig festet og fungerer som de skal. Jeg ønsker å samarbeide med noen som har erfaring med støping av betong og som kan sikre at arbeidet blir gjort riktig og pålitelig. Hvis du har den nødvendige ekspertisen og kan tilby en rimelig pris for denne jobben, vil jeg gjerne høre fra deg. Merk at disse to jobbene kan bli kombinert til en jobb hvis du har den nødvendige kompetansen og erfaringen. Hvis du kan tilby begge tjenestene til en rimelig pris, vil jeg være interessert i å diskutere dette videre med deg. Ta kontakt med meg så snart som mulig hvis du kan hjelpe meg med noen av disse jobbene. Takk!

Bygge utebod

3540NESBYEN

Ca.10-12kvm isolert utebod i reisverk med låvepanel mix kledning. Skråtak, med 2 seksjoner, og dobbeltdør på den ene. Enkel panel innvendig. Tretak. Grunnarbeider er ikke gjort, så det må planeres litt, pukkes opp, komprimeres, isoleres og støpes. Et trekkerør ligger ved hytta ca.5-6 meter unna, og et skjøterør må legges i bakken fra dette. Hytta er nybygd, og det er en del restmaterialer som ligger igjen etter byggingen. Mye av dette bør kunne brukes. Både reisverk, kledning og lekter.

Lage septikk dreneringsfelt

3540NESBYEN

Vi trenger et lite drenneringsfelt fra septikk tank, men litt problematisk da det er liten tomt, men tenkte det kanskje kunne gå litt under et uthus. Det er på en hytta og vi er ikke helt klare om reglene. Hytta ligger ved Krøderen i Flå.

Gravearbeid + støp av 30kmv plate

3540NESBYEN

Planlegger et fritt bygg på 30 kvm bod/badstue med isolert plate. Tomt i skrått terreng, eksisterende hytte. Utgraving av masser, ikke behov for spreng, løst fjell. Opparbeidelse / flytte stedlige masser av område på ca 100kmv. Enkel tilgang til tomt med maskiner.

Utgraving av tomt, og evt. støping av betongplate for hytte og garasje.

3540NESBYEN

Tomten ligger på Nesbyen / Nystølsikten. Utgraving (og evt sprengning) av tomt til hytte og garasje, og området rundt hytten. Avretting for grunnmur, innfylling ringmur. Etablering av vei inn, samt biloppstillingsplasser Grøft fra hovedledning inntil grunnmur, inkl stake og spylekum dersom det behøves. Betongplate for hytte og garasje, etter normalstandard for betong. Isolasjon i gulv. (25mm?) Evt Radontiltak dersom det er nødvendig. Markisolasjon rundt hele hytten. Hytten har Grunnflate 126 kvm, og BYA 141kvm

* Fortsatt ledig: hytte vei

3540NESBYEN

lage en grei vei opp til hytta, må kunne kjøre bil på den, det er ca 5 høydemeter fra start til stopp, har to muligheter der den ene krever noe pigging av stein. hytta ligger ca 10 min fra Slokovannet i Trillemarka 20 min fra Rødberg. veien blir ca 30 meter.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud