Grunnarbeid - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Grunnarbeid i Skien
JVMT AS logo
JVMT AS
Bjørkeveien 9, 3268 Larvik
5.0(11)

Siste evaluering

Massetransport

"Supert. Hurtig svar, avtalte to dager etterpå og jobben ble gjennomført kjapt og enkelt."

S

Svein Harald

Skien, okt. 2023

Les flere evalueringer om JVMT AS

Siste evaluering

Liten gravejobb

"Ryddige og fleksible og godt arbeid til slutt, selv om det oppsto utfordringer underveis, så taklet firma det på strak arm! Litt dyrere ble det, men veldig bra!"

M

Marianne

Skien, jan. 2023

Les flere evalueringer om HØGLI MASKINUTLEIE & DRIFT AS

Siste evaluering

Grunnarbeid belegningsstein

"Meget pålitelig. Leverer det vi er enige om. Hjelpsom og velvillig."

K

Knut

Skien, sep. 2022

Les flere evalueringer om Olafsen Maskin

AH Maskin AS
Skjelbredvegen 213, 3739 Skien
4.3(10)

Siste evaluering

Massetransport - Så snart som mulig

"Møtte opp til avtalt tid, og kommunikasjonen underveis gikk veldig bra. Meget nøyaktig utført jobb, noe som var viktig da det var grunnarbeid til svømmebasseng."

J

John

Skien, juni 2022

Les flere evalueringer om AH Maskin AS

EVENSEN MASKIN logo
EVENSEN MASKIN
Nordkveldeveien 80, 3282 Kvelde
4.9(39)

Siste evaluering

Opparbeidelse av grunn og støping av såle med ringmur til garasje

"Leverte grunnarbeider og støping av såle med ringmur, til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med arbeidet og kommunikasjon underveis. Fornuftig pris."

A

Arne

Skien, juni 2022

Les flere evalueringer om EVENSEN MASKIN

Vis flere selskaper
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Søknad og graving og støping av såle til basseng

3737SKIEN

Er det noen som kan hjelpe meg. Vi skal grave ett hull i hagen, sette opp ett frittstående basseng som skal settes på en støptplate nede i hullet. vil også at det støpes en vegg rundt. Trenger hjelp til graving, støping og å søke om dette. Ønsker at det er litt plass rundt ringmuren så der bassenget skal plasseres så det kan inspiseres og det skal settes opp en varmepumpe. ligger en tegning av planen. Tenker på oppstart så fort tæla slipper.

Workpower – Hjelpemann - Sjauer

3732SKIEN

Trenger å få ut et gruslagt fra en Kjeller. Jobben vil bestå i å hjelpe til med å få denne grusen ut. Spa opp i trillebår og kjøre ut og tippe på utsiden. Jeg kommer selv til å delta i arbeidet. Trenger 1, kanskje 2 mann. Oppgi pris pr time og når du kan begynne. Se video: https://drive.google.com/file/d/1KmQltVdLaRyyJuQzHWUSfJbm4ZzHudsP/view?usp=sharing Need to get a gravel pit out of a basement. The job will consist of helping to get this gravel out. Spa up in a wheelbarrow and drive out and tip on the outside. I myself will participate in the work. Need 1, maybe 2 men. Send me a message when you can work and price pr. houer Take a look at video: https://drive.google.com/file/d/1KmQltVdLaRyyJuQzHWUSfJbm4ZzHudsP/view?usp=sharing

Gravearbeid for sjekk av drenering

3732SKIEN

Jeg må få sjekket om en drenering er lagt riktig. Det må graves ned på forsiden av huset, ca 50 cm ned til en treffer forgreiningsrørene. Det må graves ned på baksiden av huset, ned til dreneringen. Trenger derfor å leie en gravemaskin og fører. Jeg vil selv fungerer som hjelpemann og stå i grøfta med krafse og spade og hjelpe til. Planen er som følger 1. Grave ned på baksiden av huset, ned til dreneringen. Slik at firma som skal filme rør Bilde 1 2. Grave ned på forsiden av huset en ca 50-100 cm til en treffer på forgreiningsrørene. Jeg vet sånn ca hvor dette er. Denne gravejobben vil vi antagelig bli ferdig med før kl 12 3. Et firma jeg hyrer kommer for å filme og dokumentere dreneringen og sjekke om denne er i orden. 4. Dersom drenering er i orden vil det være å fylle masse tilbake etterpå. - Det kan være nødvendig å grave ned på hjørner av huset, dersom ikke kamera inspeksjonen for filmet rundt hjørner. - Det må også gravemeldes og innhentes nødvendig info til Kommunen. Her kan du se en video jeg har filmet rundt huset og hvor det skal graves. Filmen ligger på google disk. Bare lim inn url i nettleser: https://drive.google.com/file/d/1Jrpj1j8DVKV4cTEDyPmgn35yUrma9Urv/view?usp=sharing

Punktreperasjon av avløpsrør i grunn

3717SKIEN

Gjelder på adresse P.A. Munchs Gate nord i Skien kommune. Har et eldre avløpsrør hvor det iht. inspeksjon fremgår at det har skjedd en rørkollaps, og at det må fikses med graving og punktrepereasjon. Røret ligger ca. 15 meter ut fra huset, under kommunen sin grunn. Legger ved bilde som viser hvor kollapsen ligger. På vedlagt bilde er det er det under blomsterbeddet til kommuen. Trenger noen som kom ta på seg hele oppdraget: Graving, utbedring av rør, asfaltering, evt. godkjenninger og avklaring med kommunen. Er også avhengig av at det gjøres snarlig for å unngå tilbakeslag i avløp i kjeller.

Utgraving(35 cm dypt) ca 70 kvadrat og bortkjøring

3727SKIEN

Hei! Skal legge heller i hagen, så trenger å få gravd ut ca 70 kvadrat med jord/leire med dybde ca 35 cm under garasje kledning. Jeg har leid minigraver for 14 dager siden, så mye er allerede gjort.

Massetransport

3715SKIEN

Vi har en stor stein vi gjerne skulle ha fått løftet opp av et hull i bakken og opp på en henger. Evt fraktet den bort. Usikker på vekt på steinen men veier kanskje oppmot et tonn. Vi skal støpe til port så den ligger i veien for det.

Siste evalueringer
Klaregjøre for garasje og gårdsplass

Gravde ut tomt, for garasje og ny innkjørsel. Vegard er en hyggelig kar. Jobben blei gjennomført som planlagt og til fastsatt pris.. Bra kommunikasjon underveis. Veldig fornøyd med jobben.

Juli 2021
A

Anders om BJORDAMMEN MASKIN AS

Skien
Klargjøring av uteområder til ferdigplen

Ådne fra Kjell Olav Høiseth Transport AS har gjennomført til 20 i stil, fra befaring til siste finpuss! Arbeidet økte i omfang sammenlignet med opprinnelig anbud, og Ådne har tatt alt på strak arm. Ryddig, hyggelig, løsningsorientert, forståelsesfull og profesjonell. Kommuniserer underveis og ber om avklaring ved behov. Kan anbefales på det varmeste, og vi regner med å se biler eller maskiner på andre jobber i gata hos oss!

Juni 2021
M

Mats Rydningen (på vegne av om KJELL OLAV HØISETH TRANSPORT AS

Skien
Graving og påfyll av gårdsplass

Strålende utført arbeid. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Juni 2021
T

Tor Ivar Meling om KARLSENS HAGESERVICE

Skien
Fundament for platting

Bra utført arbeid, veldig ryddig kommuniksjon og alt levert etter avtale

Mai 2021
A

Annette om ALMÅS ENTREPRENØR AS

Skien
Graving før legging av belegningsstein

Bra jobb utført som avtalt. Ryddig og bra kommunikasjon. Anbefales!

Mai 2021
A

Axel om KJELL OLAV HØISETH TRANSPORT AS

Skien
Grave opp grøft og fylle på med jord

Kom til den avtalte tiden og fullførte jobben som avtalt. Arbeidet ser veldig bra ut.

Mai 2021
H

Hanna Christine om Olafsen Maskin

Skien
Uttak av matjord, planering og innfylling av stein til oppstillingsplass av biler.

Evensen Maskin leverte på alle parameter. God kommunikasjon under veis, rask og effektiv, alt minst etter avtale, og en hyggelig pris, det blir ikke bedre da.

April 2021
T

Torfinn om EVENSEN MASKIN

Skien
Grave sandgrøft til septiktank

Gjorde jobben til avtalt tid å pris. Veldig fornøyd.

April 2021
F

Frank om Døhlen Maskin

Skien
Grave

Hyggelig, erfaren og dyktig entreprenør. Utførte jobben til avtalt tid og til konkurransedyktig pris. Kan trygt anbefale Olafsen Maskin!

April 2021
J

Jeger om Olafsen Maskin

Skien
Bytte ut kjellervindu med nytt rømningsgodkjent vindu

Dyktige håndverkere som utførte jobben til avtalt tid og pris, god kommunikasjon, anbefaler Double A til alle som måtte få behov for deres tjenester.

Okt. 2020
K

Kristian om DOUBLE A AS

Skien
Tilpasse grunnmursplast, pusse mur og legge ferdig plen.

Hyggelig, ryddig og effektiv.

Okt. 2020
U

UNKNOWN om ALMÅS ENTREPRENØR AS

Skien
støpe garasjesåle og planere ut tomt.

Godt utført jobb. Alt som avtalt.

Okt. 2020
T

Thor Inge om ALMÅS ENTREPRENØR AS

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud