Grunnarbeid i Randaberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Randaberg

STP AS

Juni 2023

Fjerne fyllmasse

"Gjorde jobben grundig på kort varsel. Pålitelige. Hyggelig kommunikasjon. Anbefaler absolutt å bruke disse. Kommer til å kontakte med dem igjen for flere jobber."
M
Margrete
RANDABERG

ALEKS NORGE AS

4.8 (36)

SERIØSITET, KUNNSKAP OG KVALITETOrdningen Godkjent våtromsbedrift er et fellesskap av over 1100 BVN-sertifiserte våtromsbedrifter som tar våtrom på alvor.Vi er et firma som driver med ulike byggeoppdrager .Vi har lang erfaring, og derfor kan tilby våre kunder høy standard og innovative løsninger, samt fleksibilitet og konkurransedyktige priser.Vårt arbeid er basert på en detaljert analyse av kundens behov, slik at vi er sikre på at vi leverer individuelle tjenester av kompromissløs kvalitet!Vi k...

Se mer
Sep. 2021

Graving og støping av ringmur og gulv til utvendig bod

"Graving, planering og støping av grunnmur og gulv til ny utvendig bod (15kvm). Alt ble gjort etter avtale"
Ø
Ørjan
RANDABERG
ALEKS NORGE AS

TOR JONASSEN

5.0 (26)

Mai 2019

Graving, drenering, støping av lysgrav, utskjæring av kjellervindu

"Kunne bare trykke alle positive kvaliteter! Veldig pent og ryddig og fort gjort, enkel kommunikasjon, ingen misforståelser! Kan virkelig anbefales!"
G
Guste
RANDABERG

ELTERVÅG ENTREPRENØR AS

4.5 (4)

Selskapet ble etablert i 1971 og har siden deg gang levert tjenester i hele regionen. vi har kompetanse på de tjenester vi leverer, noe vi er stolte av. Våre kunder kan ringe oss og få snakke direkte med fagpersonell for gode råd.

Feb. 2020

Løfte og kjøre bort fire store steiner fra hage

"Fjernet og fraktet bort tre store steiner i hagen - fikk jobben fort gjort, til avtalt pris."
F
Fredrik
Randaberg
ELTERVÅG ENTREPRENØR AS

RANDABERG BYGDESERVICE SA

Aug. 2019

Grave opp røtter, trær og busker i hage.

"Rask kommunikasjon oss i mellom. Arbeidet ble utført på en god måte innenfor et greit tidsrom, særlig med tanke på at det ble bestilt i sommerferien. Vi er fornøyd og anbefaler bedriften gjerne."
H
Hege Fabrin
Randaberg
RANDABERG BYGDESERVICE SA

TJ GRAVESERVICE AS

Vi gjør det alltid skikkeligt

Feb. 2019

Grunnarbeid til 55m2 garasje og innkjørsel.

"Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Det var god kommunikasjon gjennom hele oppdraget som ble utført meget bra. Kan anbefale TJ Graveservice."
J
Jan Roar
Randaberg
TJ GRAVESERVICE AS

BYBERG MASKIN AS

4.4 (5)

Des. 2016

Drenering

"Kjempebra oppfølging. Meget oversiktelig tilbud og bra gjennomføring. Prisen ble som avtalt og det var god dialog hele veien fra start til slutt. anbefales!"
L
Lars
Randaberg
BYBERG MASKIN AS

STEIN OG HAGE TJENESTER OTTO

Velkommen til Firma stein- og hagetjenester! Brolegging er vår spesialitet, vi tilbyr fagmessig utført legging av bro- og granittstein på parkeringsplasser, fortauer, innkjørsler, hagearealer, hagestier og terrasser. Vi utfører også oppsetting av hagemurer, peiser, hagegriller, benker av stein eller stein og tre, kantstein, trapper, terrasser m.m. Uansett om du velger klassiske eller mer moderne løsninger, gjør våre medarbeidere sitt ytterste for å garantere fornøyde kunder. Firma stein- og hag...

Se mer
Nov. 2016

Utvidelse av parkeringsplass.

"Jeg har nettopp fått utvidet parkeringområdet på eiendommen min av dette firma. Jeg fikk en meget god pris, god oppfølging og et godt resultat. Firma kan anbefales. Jeg har ingen betenkeligheter med å bruke dem ved neste hagejobb."
T
Tor Egil
Randaberg

GREEN STYLE ANDRIUS CEKAUSKAS

4.4 (8)

Nov. 2015

Stein og skifer legging, ringmur til sykkelbod

"Utførte en bra jobb, men det tok mye lenger tid en avtalt"
D
Dag J.
Randaberg
GREEN STYLE ANDRIUS CEKAUSKAS

Stein Systemer AS

Stein systemer er en bedrift som selger og utfører det meste innenfor betongprodukter, og natursteinsprodukter. Vi holder til i trivelige og lyse lokaler i MiljøParken på Bærheim (tidligere plantasjen) hvor vi har en 300 m2 butikk med stor utstilling av de mest aktuelle produktene. Vi forhandler og utfører også det meste innenfor: Graving, Planering, masselevering, drensarbeid osv. Belegningsstein som betongstein, marktegl, granitt og naturstein Forblendinger av piper, peiser, brannmurer, v...

Se mer
Mars 2015

Klargjøring og bygging av terrasse

"Både gravearbeid og bygging av terrassen ble veldig godt gjennomført. De var flinke å spør underveis dersom det dukket opp noe og gjorde fint rent etter at arbeidet var ferdig. Kan høyst anbefale dem."
R
Rigmor
RANDABERG
Stein Systemer AS

JOHNNY BRÅTVEIT

4.7 (60)

Besøk gjerne vår hjemmeside på: www.bratveitentreprenor.com

Nov. 2014

Asfaltering gårdsom ,planere og legge ferdigplen .

"Veldig fornøyd med både jobb som ble gjort ,og kunde hontakt med johnny Bråtveit , firmaet anbefales . mvh Goa Randaberg"
D
Dag Terje
RANDABERG
JOHNNY BRÅTVEIT

HENNECKE'S STEIN OG HAGE PARADIES

4.6 (43)

Firma Hennecke’s stein og hage paradis svarer til deres behov forbundet med utforming av arealet rundt huset. Vårt formål er å oppfylle drømmer om vakre og særegne omgivelser rundt huset som skal bli et utrykk for deres fantasier og behov. Vi vil gi dere et stykke luksus i nærmeste omgivelser. Derfor leverer vi broleggingstjenester av høyest kvalitet. Vi spesialiserer oss i legging av belegningsstein, kantstein, brostein, skifer, granitstein, betongstein, mur, heller og hage arbeid ...

Se mer
Nov. 2014

Ombygging av hage

"Meget godt utført arbeid. Skal legge ved før og etter bilder. Ble fantastisk bra!!!!!!!"
T
Tommy B
RANDABERG
HENNECKE'S STEIN OG HAGE PARADIES
Siste registrerte jobber

Planere hage og legge kantstein for robotklipper

4071RANDABERG

Ca 40m2 bakhage skal ha fiberduk og kantstein for å kunne klippe denne delen med robotklipper. Noe planering og pålegg av jord må og være med slik at det kan såes plen. Det ligger noe stein der allerede (enkel betongstein), så det må fullføres. Vil kreve noe ekstra stein i tillegg.

Grave ut kjelleren

4073RANDABERG

Vi ønsker å endre kjelleren til fungerene etg i huset. Vi ønsker å grave ut og fjerne noen stein.

Trenger å leie en minigraver

4072RANDABERG

Vi skal grave litt i hagen å trenger å leie en minigraver. Noen som har til leie? Vi bor på Randaberg.

Fjerne fyllmasse

4072RANDABERG

Fin fyllmasse med mye elvestein ønskes fjernet. Ca 3x6 meter.

Lysgrav og nytt vindu til kjeller.

4070RANDABERG

Grave ned i grunn for å lage lysgraver til nye vindu som er godkjent for rømningsvei. Sage ut i grunnmur som er betong/betongblokk. Montere inn nye vindu og ferdigstille innvendig i forbindelse med utkapp. Sender bilder fra aktuelle 3 steder i kjeller.

Utbygg av garasje og bod

4072RANDABERG

Vi er på jakt etter noen som kan hjelpe oss med et tilbygg og lurer på om dere er interessert i å gi oss et prisoverslag. Per nå er byggesøknad sendt til kommunen og vi venter på svar. Vi antar vi får godkjent etter samtalen vi hadde med dem Det som skal bygges er: bod i bakre kant av huset og forlengelse av carport som også omgjøres til garasje.