Grunnarbeid - Vestnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Forarbeid for asfaltering

6390VESTNES

Trenger en maskinfører til å skrape av singel og lage fall bort fra bolig og garasje. Samt kjøre på 0-32 sand og komprimere dette. Det er snakk om ca 150kvm. Ferdig lag må være under 5cm fra betong gulv til garasje. Ta kontakt for mer info.

Maling, Graving, Vaktmester, montering

6387VÅGSTRANDA

Trenger hjelp til Maling utvendig på hus. 2 strøk hovedsakelig rundt vinduskarmer samt 2 hele husvegger. Står stillas satt opp så man kommer til over alt. Er også behjelpelig med å dekke til alle vinduer hvis ønskelig. Har maling/grunning/pensler å alt man i utgangspunktet trenger til jobben. Skal også skru opp ett lite klesskap og en kommode. En annen ting som ikke haster, men må gjøres en gang i fremtiden er bytte av en hovedstoppekran ca 1m ned i hagen. Her må det graves høl for hånd så fikser jeg kran delen selv. Betaler gjerne fastpris faktura eller kontant, det er litt opp til deg/dere. Bare å starte når det passer. Helst snarest mulig med den arbeidsoppgaven som passer.

* Fortsatt ledig: Lage høyere takhøyde

6390VESTNES

Jeg trenger noen til å lage høyere rå-takhøyde. Takhøyde er nå ca 220, men ønsker å ha en rå-takhøyde på 250. Da må gulv pigges opp, grave litt ned og radonsperre/diffusjonssperre legges ned før støp av ny plate. Ellers er kjeller revet helt inn til mur/ bjelkelag, så arbeidet med pigging kan startes med en gang. Det er en kjeller på ca 80kvm. Bilder blir sendt til interessenter.

Planering av plen, fjerning av trær og røtter

6390VESTNES

Ønsker planering av plen på ca 1,6 mål. Fjerning av trær og røtter. Tilkjøring av jord og evt pukk inn mot natursteinsmur. Ønsker også tilbud på asfalt mellom hus og natursteinsmur

Graving og planering

6390VESTNES

Grave bort masse og planere. Grave bort røter og planere.

Rette opp veranda

6390VESTNES

Trenger noen til å rette opp veranda som har blitt skjev med årene fordi noen av fundamentene har flyttet på seg. Slik at nå heller verandaen en del nedover. Hvis samme person eller firma har erfaring og tilbyr støping, trengs det hjelp til å støpe nye fundament. Det oppdraget kan eventuelt tas utenom hvis person/firma ikke utfører slikt. Mulig jeg trenger noen til å grave nye hull til der hvor fundamentene skal støpes.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Kom i gang
Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud