Grunnarbeid i Notodden

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Grunnarbeid i Notodden

HELLENES MASKIN AS

Vi er en liten familiebedrift som yter god service og leverer kvalitet. Vi driver alt med maskinentreprenør. Noe snekring og har fagbrev som bilmekaniker. Vi har ca 11 års erfaring innenfor anleggsbransjen. Vi kan også merke opp parkeringsplasser, ta ned skog, rive hus, massetransport, brøyting og lignende. Vi gir gjerne tilbud på maling av ditt hus eller tak utvendig. Kan ramse opp en liten liste under,på noe konkret vi driver med. Er det noe som ikke er der, kan du ta kontakt,så får du besk...

Se mer
Sep. 2023

Fjerne jordmasser

"Superbra resultat! Veldig fornøyd med både utførelse og kommunikasjon underveis. Det dårlige sommerværet gjorde at jobben tok noe lenger tid enn beregnet, så det ble nok lange arbeidsdager de dagene det faktisk var mulig å grave i en bratt skråning. ..."Se mer
J
Johanne
Notodden
HELLENES MASKIN AS
Siste registrerte jobber

Grave og planere

3675NOTODDEN

Fjerne topplag av gammel vegetasjon og fjerne massene. Planere klart for beplanting. Ca 500 m2 Grave til frostfritt for grunnmur til lite påbygg ved inngangsparti.

Fjerne jordmasser

3679NOTODDEN

Har behov for noen som kan grave vekk/fjerne jord fra husvegg. Arbeidet vil ta 1-2 dager manuelt. (Det er vanskelig å komme til med maskiner.)

Grusing av gårdsplass

3678NOTODDEN

Skrape bort gammel grus, legge ny duk og gruse opp gårdsplass. Ca 700kvm

Graving/drenering

3675NOTODDEN

Trenger å drenere 2 vegger av totalt 14 meter (hjørnevegg). Støtte opp en xa 30 meter lang skråning, med kultstein. Denne er allrede utgravd av forrige huseier. Eventuelt få alternativer til å gjevne ut gårdsplassen. Da bakken heller mot huset.

Graving for garasje i skrånende terreng

3675NOTODDEN

Det skal graves og planeres for bygging av grunnmur til en garasje på 7x9m. Garasjen skal bygges med en kjelleretasje i skråningen. Det er mest sannsynlig sandgrunn.

Plenjord ca 40m³

3683NOTODDEN

Jeg trenger ca 40m³ plenjord til min hage. Jorden kan tipper i hagen med lastebil. Det er også mulig å komme fram med henger og bil, men da må antagelig henger kobles av for å tippe bil.