Trenger du å få utført grunnarbeider på Kongsvinger?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider på Kongsvinger finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du å få utført grunnarbeider på Kongsvinger?

Uansett om det løses med maskiner eller med sprengning - hjelp til grunnarbeider på Kongsvinger finner du ved å legge ut jobben på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte bedrifter som kan hjelpe med grunnarbeider på Kongsvinger
JK BYGG OG MONTASJE AS logo
JK BYGG OG MONTASJE AS
Storgata98, 2390 Moelv
5.0(55)
Topprangert

Om bedriften

JK BYGG OG MONTASJE AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Jevnaker, Gausdal, Grue, med 4.98 av 5 stjerner fra 55 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med JK BYGG OG MONTASJE AS

SINDRE K NYSTUEN logo
SINDRE K NYSTUEN
Selandgutua 51, 2350 NES PÅ HEDMARKEN
5.0(25)
Topprangert

Om bedriften

SINDRE K NYSTUEN har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 5.00 av 5 stjerner fra 25 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SINDRE K NYSTUEN

AWAT-RØR AS logo
AWAT-RØR AS
Hans langbachsvei 12, 3039 Drammen
4.9(104)
Topprangert

Om bedriften

AWAT-RØR AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.92 av 5 stjerner fra 104 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

XL Bedrift

AWAT-RØR AS er kvalitetssikret for store prosjekter.

Les erfaringer med AWAT-RØR AS

Weiby Hage Og Landskap logo
Weiby Hage Og Landskap
Rustanveien 19, 3410 Sylling
4.9(87)
Topprangert

Om bedriften

Weiby Hage Og Landskap har utført flere jobber fra Mittanbud i Engerdal, Oslo kommune, Nord-Odal, med 4.90 av 5 stjerner fra 87 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med Weiby Hage Og Landskap

ATLE NYGÅRD GRAVING OG TRANSPORT
Nygård, 2150 Årnes
4.9(52)
Topprangert

Om bedriften

ATLE NYGÅRD GRAVING OG TRANSPORT har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Aurskog-Høland, Bærum, med 4.90 av 5 stjerner fra 52 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med ATLE NYGÅRD GRAVING OG TRANSPORT

Vis flere selskaper
Siste jobber tilknyttet grunnarbeid på Kongsvinger

Pusse opp kjeller for hjemmeklinikk

2208KONGSVINGER

Vurderer å lage klinikk i kjelleren for å jobbe hjemmefra. Trenger å hakke opp nåværende kjellergulv og støpe nytt. For øyeblikket er rommet en garasje og har en helling i gulvet som må rettes ut. Det er også mulig at det blir for lav takhøyde etter isolering o.l. så mulig det må graves litt ned også. Det er mulig å få redskap og eventuelt maskin inn via garasjeporten. Det er snakk om ett rom bestående av to flater på tilsammen ca 15 kvadratmeter.

Gravearbeid

2211KONGSVINGER

Graving+drenering

Riving av enebolig og uthus / Graving av tomt

2208KONGSVINGER

Ønsker tilbud på riving av enebolig og uthus. Eneboligen har asbestplater utvendig. Dette er i Lillestrøm kommune så det er krav om saneringsplan til rivingssøknaden. Vi trenger også utgraving av tomt til en tomannsbolig og tar gjerne imot tilbud på det også om firmaet kan utføre det. Ikke noe krav om å ta begge oppdragene. Kontakt for informasjon.

Tilbygg

2224AUSTMARKA

Tilbygg på et eksisterende anneks. Bruksendring og byggetillatelse er gitt. Tilbygget er på 44 m2. Det skal inneholde stue m/ åpen kjøkkenløsning. Det skal graves brønn. Godkjent avløpsanlegg. Hytta brukes primært vår/ sommer og høst, men ønskes å ha mulighet om vinteren. Tapping av vann for å unngå at vannet fryser. Ikke strøm. Skal ha230 V solcelle anlegg. Endring av anneks til soverom.

asfaltering

2211KONGSVINGER

jeg vil gjerne asfaltere en innkjørsel til min private eiendom ca 40 ti 50 m2 ca forti til femti kvadrat meter

Vi trenger graving til to tomter på Magnor i Eidskog

2213KONGSVINGER

Jeg trenger tilbud på utgraving av to tomter på Magnor i Eidskog kommune. Jeg skulle gjerne hatt en pris på klargjøring av disse tomtene for bygging. Hadde tenkt og enten sette opp modulhus, eller evt. ferdighus komplett bygd og heist på plass med kran. Uansett blir størrelsen på huset mellom 50-55 kvm. Ene tomten er ca 1030 m2 Andre tomten er 871 m2 Begge tomtene er på magnormoen og grunnen er skogsbunn oppå sand. Adresser, kartutsnitt og bilder av tomtene sendes over på forespørsel. Jeg hadde også tenkt å støpe såle/ stripefundament/ punktfundament til huset. Under byggeperioden vil vi bo på tomten i bobil. Vi trenger derfor oppstillingsplass for bobil så tidlig som mulig i prosessen, og vil derfor at ting skjer i denne rekkefølgen: - Avskoge tomtene og rense dem for buskas, og trær: Dette har vi folk til og denne jobben er straks ferdig, så dette skal ikke være med i tilbud. - Renske tomter for resterende vegetasjon, fjerne stubber, grave ut og planere tomtene: Skal være med i egen post i tilbud. - Grave til vann og avløp: Skal være med som egen post i tilbud. - Drenering og isolering av såle: Skal være med som egen post i tilbud. - Lage plass til bobil og to privatbiler. Jeg er ingen fagmann så kom gjerne med forslag til andre/ bedre/ mer rasjonelle løsninger. Begge tomtene kan gjerne prises hver for seg.

Siste evalueringer
Div graving

Arbeidet ble utført på en god måte. Nøyaktig og bra. God pris.

Feb. 2016
E

Erland om MATS SNARE

Kongsvinger
Drenering og isolasjon av grunnmur

Meget fornøyd med utført arbeid til overkommelig pris. Arbeidet ble utført raskt og veldig nøyaktig. Gutta er løsningsorienterte og fører en god dialog underveis. Alt i alt meget fornøyd med utført arbeid og resultat! Anbefales!

Juni 2014
R

Roger C.B. om Grasdalen Bygdeservice

Roverud
Bytting av betongfundament til balkong i Kongsvinger.

Jimmy Butler svarte omgående på min annonse. Fast pris inkl arbeid og materialer, og godt beskrevet hvordan han ville utføre jobben. Han hadde med egen kontrakt, og etter en signatur så satte han igang. Raskt og effektivt, og perfekt utført. Byttet og forsterket fundamenter på en balkong som hadde sunket. Kan på det varmeste anbefale Jimmy! Like hyggelig som flink!

Okt. 2013
E

Erik om Butler Entreprenør AS

Kongsvinger
Oppføring av støttemur på berg-/fjellgrunn.

Jeg brukte dem til og sette opp en støttemur i betong. De gjorde etter mitt syn en god jobb. Jeg hadde dem på timer da det var vanskelig og bedømme hvor lang tid dem ville bruke på jobben, men fikk et maks time forbruk avtalt så jeg visste maks kostnad på arbeidspenger. Dem brukte litt mindre enn maks tiden. Materiall kostnaden ble ca som forventet så totalprisen ble rundt det vi hadde pratet om. Sjefen er polsk men snakker litt norsk og bra engelsk så det var ingen store problemer der. jeg kan anbefale dem og kommer til og bruke dem igjen selv hvis det skulle være andre oppdrag jeg trenger hjelp med.

Sep. 2011
M

Morten om BART MUR OG RENOVERING AS

Kongsvinger